2006/08/06

Självförtroende...

ANALYS Sitter och reflekterar över våra två forwards och vilken skillnad det är på en spelare som har självförtroende och en som inte har det.

Mourad fick frågan varför en spelare som är i form alltid står på rätt ställe... Han svarade att man blir väl som en sorts magnet. Man bara suger åt sig bollen.

Magnet tror jag är ett passande namn för en spelare som är ur form också. Fast då blir det som en motpol... Man stöter ifrån sig målchanserna liksom.

Det är nästan så att man tycker synd om Sella efter första halvlek. Han gör mycket rätt idag. Ända fram till avsluten som liksom bara inte vill funka. Måste vara ruskigt frustrerande. Men fortsätter han att skapa så kommer målen att komma. Det är oundvikligt.

  • Mourad är ju hur het som helst för tillfället. 4 mål på 4 matcher. Inte illa...
  • Alejandro Lago... Snart uppe i skytteligatoppen...
  • Wowoah gör en mycket stark match på vänsterkanten när han kommer in. Lär bli en tuff konkurrens i fortsättningen.
  • Vad har hänt med Thomas Olsson. Inte ens på bänken idag.
Fortsätter blåvitt vinna som dom gör nu och dessutom kan få fart på Sella så ser hösten väldigt angenäm ut med blåvita ögon...

21 kommentarer:

  1. Antingen bor du på Ullevi eller så var du inte på matchen eftersom din rapport kom 10 minuter efter match?

    Luktar medgångs supporter om mho!

    SvaraRadera
  2. Eller så bor han/hon utomstädes (Läs; Malmö, Umeå, Uppsala eller tom Brunkeflohus) och har tillgång till sk. PPV.

    Som jag.

    SvaraRadera
  3. Mourad-Henke 4-1... Betyder det att Mourad kommer smälla in 120 mål på en säsong för en europeisk storklubb?

    SvaraRadera
  4. Självförtroende är väldigt viktigt som sagt.

    SvaraRadera
  5. Frågan är väl om inte det vore bäst om inte men i samförstånd med Sella låter honom spela en lr två b-lags matcher för att få igång glädjen och inspirationen igen.

    Mår fan dåligt för hans skull=(

    SvaraRadera
  6. "Antingen bor du på Ullevi eller så var du inte på matchen eftersom din rapport kom 10 minuter efter match?

    Luktar medgångs supporter om mho!"

    Du kunde skriva detta 10 minuter efter match? Luktar medgångs supporter om lsk

    SvaraRadera
  7. Tomas Olsson behövdes inte idag. Bättre att låta honom läka ifred.

    SvaraRadera
  8. Sella var ju bra idag varför ska han spela i b-laget, idag var det ju mer målvakten som räddade och inte sella som missade, dessutom har det la gått hyffsat för oss på senaste?? målen kommer snart, tillsdess gör han mycket annat gott.

    Ps. Jag var hemma kl 19.00 och jag bor i majorna, och jag var på matchen...

    SvaraRadera
  9. Sella har varit grym det senaste en av de bästa på plan men tyvärr inte inom straffområdet.

    SvaraRadera
  10. En sån enorm maktlöshet man känner när hela ullevi skanderar namnet på en stackare som skulle kunnat orsaka mängder av poängförluster. Nu har vi ett grundspel som förhindrar det, men det är trots allt ingen välgörenhet Blåvitt sysslar med. Bänka den här bittra clownen och sätt in precis vem som helst istället. Wowoah skulle kunna gå in på anfall, ska utan tvekan spela. Och vad fan har Wallerstedt gjort för att inte falla Arne i smaken? Ibland är det som en ond dröm att se hur laget sköts.

    SvaraRadera
  11. Inlägg som det senaste anonym här får en ju att förstå hur fruktansvärt lite fotboll en del kan. Eller som "mho", vad har hänt med TO? Jag han har varit skadad en månad och har inte tränat ikapp riktigt än. Stor koll. Baraben-nivå.

    SvaraRadera
  12. Anonymous said...

    Inlägg som det senaste anonym här får en ju att förstå hur fruktansvärt lite fotboll en del kan. Eller som "mho", vad har hänt med TO? Jag han har varit skadad en månad och har inte tränat ikapp riktigt än. Stor koll. Baraben-nivå.

    må aug 07, 02:06:48 AM


    Håll dig till AllTTid Blåvitts nivån istället då din jävla mupp. TO är ifatt, men ur form och han VÄLJER Gustav för TO ännu.

    SvaraRadera
  13. Sellas spel hjälper till att göra George bra! Dessutom - (som tidigare påpekats) idag sitter skotten faktiskt PÅ mål & inte utanför. Chans till stor kechupeffekt snart...

    SvaraRadera
  14. Missförstå mig rätt nu allihop men man gråter ju fan nästan för Sellas skull. Ha gör det mesta rätt men får helt enkelt inte in den. Jag hoppas(!!) och tror att vi som Stelham skriver snart får se en ketchup effekt på det hela!

    SvaraRadera
  15. Jag kände mig också ledsen för Sellas skull igår, han spelade bättre än på länge och visade kämpaglöd, men fick bara inte in den! Måste kännas grymt frustrerande...Jag var stolt över klacken igår, spelarna hyllades hela tiden och ingen buades ut. Fanns säkert många som ville bua ut sella, men istället ekade "VI älskar Sella" över arenan, mäktigt! Du som skriver att du hellre vill ha Wovven på topp än Sella; om det är någon som är värdelös på avslut så är det väl han? Honom skulle jag absolut inte vilja se som forward, bättre att han får vara på mittfältet och spela fram istället. Fattar inte varför Marcus är på bänken istället för Walle, när Sella går ut ska Walle gå in, INTE lillebror Berg som knappt har lyckats prestera någonting.

    SvaraRadera
  16. Första gången klacken skanderade "Sella, Sella" lät det det som "Sälj han, Sälj han" inte undra på att Sella slokna med huvudet lite :)...hehe

    SvaraRadera
  17. gefle - ifk 13/8 0-4
    sella x2
    george

    han e så jävla nära nu så nu kommer det.

    SvaraRadera
  18. sista målet gör wernbloom eller lago såklart

    SvaraRadera
  19. Appråpå Sella så har arne sagt att han ska fortsätta ge honom chansen. Rätt, då Sella kompletterar mourad bättre än vad både Berg och Wallerstedt gör.

    TO satt på bänken igår. Jag tror arne var lite osäker på hans status efter skdan därför tog man in vovven. En mycket bra beslut skulle det visa sig.

    Vi älskar Sella!

    SvaraRadera
  20. "TO satt på bänken igår."
    Korrigering, han satt på läktaren. Han var med i 17-mannatruppen men då man endast får ha 5 på bänken så hamnade TO på läktaren.

    SvaraRadera
  21. Tror nog Sella hänger in ett par. Det är bara bra att Mourad får lite glans och flärd kring sig och sina mål så minskar pressen på Sella. Mourad kan spela under press så det gör honom gott numera tror jag. Det luktar SM-guld.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.