2006/08/13

Inte som man tänkt sig!!!

ALLSVENSKAN 10 minuter kvar av matchen, vårt kära Blåvitt ligger under med 1-0 och får inkast en bit in i på Gefles planhalva. Adam Johansson tar upp bollen för att kasta men kan inte göra det för hans lagkamrater verkar ha fått lim under skorna för de står helt stilla! Arne går upp i falsett men det hjälper inte, Adam får kasta till en helt stillastående Mourad som lätt plockas undan av av Gefle-försvaret. Man tror ju att laget vill jaga livet ur sig för att skapa något men inget händer.

Tänkte inte inleda min bloggkarriär med att gnälla men efter att ha sett dagens match kan jag inte göra annat. Scenen som jag beskriev här ovan var tyvärr inget undantag, utan så såg det ut i hela matchen. I helt fel läge gör laget en av sina sämsta insatser för året. Vi hade chansen att plocka tre poäng på Hammarby idag men inget verkade fungera. Det blir alltmer uppenbart att dagens Blåvitt saknar en kreativ mittfältare. Alexandersson tog idag steget in i mitten och får väl knappt godkänt men vi behöver honom på högesidan. Ska inte fortsätta klaga över spelare vi inte har men om det finns pengar någonstans så är en kreativ mittfältare första prioritet.

Jag är för besviken just nu för att skriva något mer men hoppas kunna återkomma med lite mediakritik kring hur Blåvitt bevakas i tv, tidningar och radio. Som flyktad Göteborgare till fel sida landet, är ju media min enda chans att följa laget fram för andra! Tror att många är i min situation och ibland blir man så trött på den okunskap och fokus på Stockholmslagen som media visar upp.

Öster nästa - framåt Blåvitt!

21 kommentarer:

  1. Vad som behövs är en kreativ tränare..

    SvaraRadera
  2. Nu startar en ny svit -denna gången blir det minst 10 matcher utan förlust!
    10*3=30 bara så ni som deppar lika mycket eller mer än mig..vet...
    pytt var namnet!

    SvaraRadera
  3. Fifan vad uselt, stillastående och tråkigt. Inte ens långbollar.

    SvaraRadera
  4. thomaz76/ Det här är tyvärr bara början av vårt försvarskaos, det är min spådom...

    SvaraRadera
  5. Vad som behövs är inställning!

    SvaraRadera
  6. frankie/ Jag är mer orolig för vårt anfallsspel..eller det anfallsspel vi saknar. Vad gäller inställningen känns det som om det är en lottodragning varje vecka huruvida inställningen räcker till eller inte.

    SvaraRadera
  7. Försvarskaos? Det är snarare anfallet som är skit.
    Åkeby, Hamrén, Linderot... alla tränare går på minor ibland även om de spelar "rolig fotboll". Förhoppningsvis är det här en engångshändelse. Krossa Öster!

    SvaraRadera
  8. In med TO han är mer en bollfördelare än Khilberg han kan lägga ut bollar på kanterna mer än va khilberg kan, snälla in med TO

    SvaraRadera
  9. Den som inte såg att försvaret var problemet idag måste ju vara blind. Hjalmar Jonsson gör en JÄVLIGT underkänd match. Klart sämst i Blåvitt. Både Lago och Bjärsa går bort sig flera gånger var och Adam missar totalt i närkampen vid målet.

    Katastrof.

    SvaraRadera
  10. hade inte lago gjort två mål så hade han ju varit sågad av alla vid det här laget. killen är allt annat än stabil. tyvärrski.

    SvaraRadera
  11. Äh, jag tror inte att något försvarskaos(lite aftonbladets superchockkupps-uttryck)

    SvaraRadera
  12. Kaos såg jag inget mot Gefle. Endast apati. Hade hellre sett kaos.

    Alex är en så stor del av vårt spel, att när han är dålig är hela Blåvitt dåligt. Man måste våga byta ut även Alex ibland, även om han aldrig är sämre än genomsnittet, eftersom han tyvärr kan fungera som en propp i laget.

    SvaraRadera
  13. Är det dags för operation "avgå arne" nu eller?

    SvaraRadera
  14. Eller operation: inställning. Spelarna borde vara taggade till tusen inför varje match. I slutändan kanske det handlar om några futtiga poäng och då ska man fanimej ha med sig vunna matcher även mot de sämre lagen.

    En del av ansvaret bär tränaren, som ska peppa spelarna och se till att de uträttar storverk. Men spelarna själva behöver också inse att de verkligen måste ge järnet i varje match, i varje situation, i varje närkamp.

    SvaraRadera
  15. Det har alltid varit dags för operation "Avgå Arne".

    SvaraRadera
  16. IFK som inför matchen skröt om sitt otroligt starka försvar, men vad hände? Ingen chans på Guldet i år!!

    SvaraRadera
  17. SKILLNADEN ÄR:

    Man kan inte sparka en spelartrupp och få till en förändring.

    Man kan dock sparka en tränare och få en förändring.

    Men det är väl radikalt efter en förlust (trots UEFA-cup fiaskot).

    Men två matcher till utan vinst så...

    SvaraRadera
  18. tror faktiskt arne är ruskigt inpopulär hos spelarna..

    SvaraRadera
  19. Det har han väl varit hela tiden? Av alla möjliga anledningar. När han på en fest började håna sina egna spelare var det ju en stor grupp spelare som fick nog och lämnade rummet...

    SvaraRadera
  20. Jag har för mig att det gapades om Svennis avgång 1981 också! Jag tror Arne är en bra tränare. Blåvitt har så många unga spelare i truppen, dom behöver någon som gapar på dom. Att Arne inte ville ge Mourad beröm efter hemkomsten trots att han gjort en kanonmatch tyder på grym människokännedom. Idag tror alla unga spelare att de är Zlatan efter att ha gjort ett inhopp i allsvenskan.

    Gatusso

    SvaraRadera
  21. att släppa in ett mål mot gefle är försvarskaos.. att inte göra mål mot Gefle är anfallskris..

    En tränare som inte kan motivera spelare är inget att ha. Vi kan inte vara Sveriges bästa förlorare längre.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.