2006/08/18

Mer Blåvitt..

Det som Baraben tidigare redan avslöjat kan nu IFK Göteborgs hemsida bekräfta, IFK kommer
att starta Webb-TV och får också ett eget program Kanal Lokal med Joakim Geigert som program ledare..

Hans Lundberg kommenterar på IFK's hemsida starten av webb-tv så här:
- Efter en längre tids planerande kör vi så smått igång i början av september. I förlängningen ser vi exempelvis höjdpunkter från matcher samt eftersändning.

och om nya programmet på Kanal Lokal:
-Tidigare i år har vi lanserat vår nya hemsida och gratismagasinet 4 4 2, som kommer 6-8 gånger per år. Tillsammams med vår egen satsning och det program som Kanal Lokal drar igång har vi tagit stora steg i den mediavärld som växer sig allt större och starkare. Det är givetvis jätteviktigt att exponera det starkaste varumärket som finns inom svensk klubbidrott. Dessutom vill vi självklart tillfredsställa våra många supportrar så mycket som möjligt.

Nu kan man bara hoppas att Kvalitén på dom här programmen håller hyffsad nivå och att dom som jobbar med det verkligen brinner för Änglarna och går in för att göra ett seriöst och bra program..

8 kommentarer:

  1. hehe bäst att de gör något BRA nu.

    SvaraRadera
  2. Kanal lokal-grejen verkar som ett kul grepp. Ett steg i rätt riktning iaf...

    SvaraRadera
  3. Nu vill jag inte var sådan M E N;

    Vad jag vet så är Joakim Geigert Djurgårds fan i hockey.. finns la en risk att finns en kärlek för en annan sektion inom klubben ?? !! ??

    SvaraRadera
  4. Jag tror inte på nåt som vi skriver på Baraben. Ni har för länge sedan förbrukat vårt förtroende! var det någon som skrev när ni avslöjade detta.. Haha... Bra jobbat Baraben!!!

    SvaraRadera
  5. Vill inte heller vara den som är den men om man ska önska ett program på hyfsad nivå så kanske man kan önska ett stycke utan tre stavfel?! :)

    SvaraRadera
  6. "Laget tog lite tid på sig innan de anlände och tv-kändisen och DIF-supportern Joakim Geigert, väntade. Det var han som ordnat fet rabatt åt Djurgården på stället." från Svenskafans/Djurgården..

    Ärligt talat så tycker jag att det är lågt av IFK... Jag bojkottar redan programmet.. Men i detta fotbollsland så skall väl detta kunna hända.. Uruselt, tycker jag att det är.. Ta bort Geigert kan vara en bra början!! Annars är risken att det blir som vanligt med allt nytt i IFK medelmåttigt!!

    SvaraRadera
  7. smichael:

    "Jag tror inte på nåt som vi skriver på Baraben. Vi har för länge sedan förbrukat vårt förtroende! "

    SÅ skrev jag, hehe, och jag var för övrigt ironisk.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.