2010/01/13

Glenn Army växer på alla håll - tack vare dig!

BARABEN.COM. Du kanske tycker det räcker med att sitta på kammaren och läsa BaraBen någon gång om dagen? Det ger väl dig lite kul information om Blåvitt, bevakning av Allsvenskan från annorlunda perspektiv och möjligheten att debattera alla aktuella ämnen på ett tillgängligt sätt

I helvete heller, det är dags för dig att delta mer än så!

BaraBen @ Facebook
Världens största sociala mediesajt slog för ett par år sedan ner som en bomb i Sverige. Här har BaraBen.com sedan länge en enorm grupp där vi organiserar olika events, presenterar bilder och filmer från desamma och ger mellan varven ut exklusiv information till medlemmarna. Gör som 2 500 andra fotbollsälskare, gå med i: "BaraBen.com- blue and white football heaven"!
- Har ökat med över 100 medlemmar den senaste veckan!

BaraBen @ Twitter
Twitter är som Facebook - men utan allt onödigt tjafs. Här kommunicerar du direkt via textmeddelanden med kända (för dig och i allmänhet) och okända personer. Du svarar andra personer på deras meddelanden, läser och specialbevakar utvalda personer och organisationer. Självklart finns BaraBen.com representerat sedan ett tag och vi planerar att växa rejält på Twitter under 2010. Så följ BaraBen.com på Twitter, så du inte missar något spännande.
- Har ökat med 25 följare den senaste veckan!

BaraBen @ Hemliga Forumet
Ett nytt, stängt Blåvitt-forum. Här möts läsarna av det rätt så kaxiga budskapet: "Till denna punkt - men inte längre - är det välkommet med barn, AIK:are, fjortizZzar, Gais:are och andra omyndigförklarade personer." De som inte sköter sig, eller som inte håller en hög nivå på debatten - sparkas ut. Det "Hemliga forumet", har fötts.
- Har ökat med 200 medlemmar och mer än 500 debattinlägg på några dagar!

BaraBen @ Blåvittbloggen
Alla som och har en åsikt i någon aktuell fråga kan skriva gästkrönikor till BaraBen. Dessa mejlas som ett vanligt mejl till kontakt@baraben.com och märks "gästkrönika". Sedan kan de som är blåvita och anser sig kunna blogga lite roligt, intressant, fascinerande, galet eller uppseendeväckande gärna höra av sig till samma adress, för att bli permanenta bloggare på BaraBen.com.

BaraBen @ Träningsläger på Cypern
Vill du skicka ner en fotograf och skribent till lägret på Cypern? Sätt då in valfri summa på PLUSGIRO 438346-9 och märk insättningen "Cypern 2010" + ditt namn/din grupps namn. Både 20 spänn som 2 000 spänn är varmt välkommet! Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn. Förra året såg BaraBens träningslägersbevakning från Barcelona ut så här.

Insamlingen för "Cypern 2010" (dag 3 av 30):
Commando Garotta Di Ansjovis, 250 kronor
Henrik "Hållundan" Svensson, 107 kronor
Jonas Andersson, 200 kronor
Linus Andreasen, 200 kronor
Tulebo HSC, 125 kronor
Gunnas och Isak, 200 kronor
Frankie, 500 kronor
Studenten, 50 kronor
Erik Eklöw, 30 kronor
Per Selin, 200 kronor
Junior Jobert, 201 kronor

Totalt: 2 063 kronor
Målsättning: 12 000 kronor


BaraBen @ Stora Bloggpriset
Som de flesta förstått vid det här laget har BaraBen.com för andra året i rad nominerats till "Sveriges bästa sportblogg" i Aftonbladets/Stora Bloggprisets årliga gala. Förra året kampanjade vi inte över huvud taget för att få röster i omröstningen, men vad tydligen snubblande nära att sno priset från självaste stjärnkrönikören Marcus Birro. Därför vill vi naturligtvis ha hjälp med din röst i årets omröstning! Rösta på BaraBen.com som årets bästa blogg!
- Du kan rösta en gång om dagen fram till 22 januari!

8 kommentarer:

  1. fan vad gött det vore om inte en av aftonbladets jättebloggar vann årets sportblogg!

    nivas och banks blogg har ju uppdaterats en enda gång på en hel månad, vafan är det? hoppas de inte vinner för att de är kända och skriver massa krönikor i tidningen, det är ju bloggen som ska bedömas!

    SvaraRadera
  2. Tveksam bild. Att SD-anhängare hänger här är väl inget nytt men häll inte vatten på deras kvarnar.

    SvaraRadera
  3. Tveksam bild? Jag tror det är en gammal känd propagandabild från andra världskriget. Om något så är den ju feministisk korrekt ;)

    SvaraRadera
  4. johan/ SD-anhängare? Det är fan ingen SD-bild, utan en bild från andra världskriget din stjärna.

    SvaraRadera
  5. Sätt bara inte dit en bild på svenskaflaggan. Det är en SD-symbol.

    SvaraRadera
  6. SD-svin är inte välkomna på BaraBen. Vi är en kamratförening där alla är välkomna och jämlikar, ingen rasistklubb för inavlade bönder.

    SvaraRadera
  7. Dubblish 2lax92010-01-14 16:07

    Vadå glenn army? försöker ni härma black army eller?!

    SvaraRadera
  8. Bank har semester och Niva är pappaledig.
    Därför som deras blogg ligger i ide.

    Dessutom verkar det som om deras chefer inte är intresserade av att de skall fortsätta med den vilket vore extremt tråkigt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.