2007/07/16

Vilken kvällstidning läser du?

(Aftonbladets reklam på Stockholms centralstation)

26 kommentarer:

  1. Det är ju bara deras lokaldel i tidningen. Då ska det väl inte heller stå något om Göteborg i den? Det kommer säkert en likande del om Göteborg inom ett år, med liknande reklam här. Läser du inte Metro heller bara för att den startade i Sthlm?

    SvaraRadera
  2. anonym/ Det kommer ingen "liknande" med tanke på att det här är ingen nyhet utan något som funnits i flera år. sedan är det ju inte dåligt drygt att behöva driva med göteborg för att hävda stockholm med tanke på hur ofta stockholmare yrar om VÅRT lillebrorskomplex- oavsett hur mkt humor det finns i det hela.

    SvaraRadera
  3. Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning?

    SvaraRadera
  4. Det är väl inte just av denna anledning man skall undvika skitblaskan.....???

    SvaraRadera
  5. larsa: Absolut inte, men det kanske kan ge ytterliggare funderingar till de som fortfarande inte bojkottat skittidningen.

    SvaraRadera
  6. Det finns snart inte mycekt kvar att läsa faktistk, GT duger ibland.

    SvaraRadera
  7. GT's papperstidning duger fint, internet sidan är dock expressen, och det är fan klasses värre än Aftonbladet.

    Kan nämnas dock att GP verkar ha tagit till sig av kritiken och brukar faktiskt köra en hel del Blåvitt numera (De senaste matcherna)

    Förövrigt ska man kanske inte lägga för stor vikt vid det här, hade någon rikstäckande tidnings lokaldel kört 'Vi skiter i Stureplan' hade nog många här tänkt att det är ganska roligt, eller iaf en OK reklam riktad till Göteborgare

    /Lundquist

    SvaraRadera
  8. Tacka vet jag den gamla hederliga publikationen En Ding Ding Värld som fanns när jag var ung. Intressanta, balanserade nyheter utan "chock-journalistik" och dylika moderniteter. På den tiden kunde man faktiskt lita på det som stod i tidningen! Javisst det låter tokigt men så var det i alla fall.

    SvaraRadera
  9. Man får inte skämta om kvinnor, invandrare och nu Göteborg...
    Kanske dags för att bränna Aftonbladets papperstidning på Avenyn?

    SvaraRadera
  10. Aftonbladet får mycket skit, med all rätt iofs. Men jag fattar fan inte att folk hellre läser Expressen. Den jävla tidningen ligger ju långt under Aftonblaskans standard, o då ska ni veta att Aftonbladet är en riktigt jävla dålig tidning.

    Slutade för längesen med att köpa pappers ex. av kvällstidningarna, utan läser dem på nätet istället vilket gör att dom inte tjänar lika mycket pengar på mej.

    SvaraRadera
  11. Henke/ Man kan köpa GT istället för Expressen och på så vis slippa mycket av skiten som finns i Expressen och dessutom få en hel del lokalt i både nyhets som sportdelen. Klart bäst.

    SvaraRadera
  12. En NY del bara för Stockholm? Jag som trodde att Aftonbladet altid bara varit för Stockholmare....

    SvaraRadera
  13. de e smart av dom och låtsas vara lite "lokala" med gbg-utgåvor osv, men det borde folk se igenom. bojkotta skräpet.

    gt är samma skit, ägs av bonnier.
    köper man den stödjer man stockholm.

    SvaraRadera
  14. Monty/ Bonnier äger förvisso mer eller mindre allt inom exempelvis förlagsvärlden och tidningsvärlden så är man inte en illitterat idiot är det svårt att totalbojkotta de asen, hur mkt man än vill det...

    SvaraRadera
  15. Tacka vet jag Fiskenytt......

    SvaraRadera
  16. Vem fan bryr sig...håll nivå!

    SvaraRadera
  17. Ni kan dra åt helvete.. aftonslynan suger stureplan

    SvaraRadera
  18. Vadådå? Avenyn suger fan nästan större hästballe än Stureplan. Vem fan bryr sig om avenyn?!

    Markus

    SvaraRadera
  19. 17/7/07 02:21

    Jo dom äger nästan allt. Men snarare förblir man någorlunda frisk i skallen om man håller sig borta ifrån j*detidningarna, såväl kvälls- som morgonpress i sverige.

    internet är bättre.

    SvaraRadera
  20. OT:
    Det är bara Öisare (för att dom hänger där) och Gaisare (för att hamnen, avenyn och feske-fkn-körka är Göteborg) som bryr sig om avenyn. Lika ointressant som Linda Rosing (kanske inte riktigt, det kan vara trevligt att gå runt med en glass i näven och peka på folk med andra, en fin sommardag), säger jag.

    McMark

    SvaraRadera
  21. Men hallå! Vafan tror ni? Eftersom ingen av er nånsin varit i Stockholm så förstår ni inte att den staden har mycket mer att erbjuda än vårt fina Göteborg. Stockholm är en bättre stad helt enkelt, förutom fotbollen. Malmö är också en häftigare stad än Göteborg. Bara att inse fakta. Vi är trea på bollen ...

    SvaraRadera
  22. malmö är ju bättre för att går snabbare och lämna pisslandet.

    SvaraRadera
  23. Il proffessore/ Alla vet att du bara skriver skit här för att få uppmärksamhet. Har du fått det nu?

    SvaraRadera
  24. Jag håller med professorn. Jag älskar blåvitt och Göteborg, men som stad är Stockholm bättre på alla plan, förutom färsk fisk och bad i havet. Å andra sidan gillar jag sjöfisk bäst och bada är inte så kul.

    Mc

    SvaraRadera
  25. Stick och brinn då!

    SvaraRadera
  26. Henke, kvällstidningarna tjänar visst pengar på att du läser på nätet!

    Vartenda litet klick du gör på kvällstidningarnas hemsidor registreras – och används som läsarstatistik när kvällstidningarna säljer annonsplats. "Titta, så här många läsare har vi här. Då kostar annonsen så här mycket". Dessutom använder kvällstidningarna klickstatistiken för att kolla vad som lockar läsare. Det är (tyvärr) en av förklaringarna till alla sexchocker och kändisskvaller. Folk tror att de kan "smygläsa" sånt på nätet...

    Dessutom är nätet billigt för kvällstidningarna. Det kostar inte tidningspapper, tryckeri, distribution eller procent till dem som ska sälja tidningarna. Och att slippa en utgift är i förlängningen också något man tjänar pengar på.

    Faktum är att kvällstidningarna tjänar riktigt bra på sina nätupplagor numera. Och nyanställer folk i en bransch som är ökänd för hög arbetslöshet...
    http://www.expressen.se/jobbochkarriar/jobb/1.670917/fasta-jobb-pa-expressen.se

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.