2007/07/04

Blåvitt har erbjudit Stefan Selakovic en förlänging!

SILLY SEASON Enligt uppgifter till Baraben.com stämmer de mediala spekulationerna kring att IFK Göteborg i dagarna erbjudit ett kontraktsförslag till Stefan Selakovic. Selakovic vars kontrakt går ut efter 2007 har under en tid haft ett aktivt intresse på sig från de grekiska klubbmästarna Larissa. Nu agerar dock IFK Göteborg för att behålla sin landslagskvalificerade anfallare/yttermittfältare.

Baraben.com kan ikväll avslöja att det kontraktsförslag som IFK Göteborg presenterat till Stefan Selakovic i den gånga veckan från början var en förlängning med två år. Nu sägs kontraktslängden ha justerats till tre år. Men Stefan Selakovic har ännu inte skrivit på kontraktet, orsaken till detta är dock oklar.

Enligt två rykten kring affären så är det inte en ekonomisk skillnad mellan parterna utan det sägs att det står mellan utvärdering av det utländska intresse som Selakovic vill avvakta kring alternativt att Selakovic själv helst vill se ett treårigt avtal från IFK Göteborgs sida. Dock pekar det mot att IFK är intresserade av att knyta till sig Selakovic efter årets säsong, då han imponerat stort på den nya tränartrion. Tre nya år i IFK Göteborg kan därmed bli aktuella- förutsatt att Selakovic själv vill.

Inför 2007 låg Selakovic länge löst till och man utvärderade om en fortsättning i föreningen var aktuell eller ej. Detta kan även ha haft att göra med att domen mot Selakovic vid det läget ännu var oklar. Nu när tingsrättsdomen mot Selakovic har fallit är ett frågetecken kring Varbergssonen raderat, förutsatt att han får fortsatt spelmässigt förtroende av tränarstaben har han med andra ord en framtid i IFK Göteborg. Nu ligger bollen hos Selakovic själv.

15 kommentarer:

  1. Avslöja?
    Det stod ju förfan i tidningen (Aftonblaskan) för två dagarsedan.

    SvaraRadera
  2. Avslöja?
    Det stod ju förfan i tidningen (Aftonblaskan) för två dagarsedan.


    Aftonbladet spekulerar i att det är så direkt när transferfönstret öppnar, Baraben.com väntar på att faktiskt få besked från källor att det är så som man säger att det är. Skilda världar, antar att Baraben.com lärt sig av de två misstagen med Antonsson (när Anton fick ett bud från Grekland efter att Baraben snackat med honom) och kring han yttern i Örebro som kom in på som jag förstått det ett falskt tips från en agent...

    Aftonbladet "avslöjade" även att AIK skulle spela med ett chockanfall när de hade tre anfallare på plan. Varje nyhet Aftonbladet har är ett så kallat "avslöjande"...

    SvaraRadera
  3. Nu ligger bollen hos Selakovic själv.

    Nej! Då skjuter han över!

    SvaraRadera
  4. som jag skrev i förra silly selakovic artikeln. ifk vill ha honom och ett 3-årigt kontrakt skulle vara det bästa för alla parter!

    SvaraRadera
  5. > vasa allé
    Det står även exakt samma sak på gp.se (och har gjort så sedan i eftermiddags) så att kalla det för ett avslöjande är allt att ta i så att man skiter på sig riktigt ordentligt.

    SvaraRadera
  6. Anonym 23:18, man kan väl säga som så här att vi inte litar på det som står i kvällstidningarna utan väntar in besked från egna källor i sådana här frågor. Dessutom är en del av avslöjandet att kontraktet är presenterat men inte påskrivet, i alla fall än. Jag har nämligen hört att Sella vill se ett treårigt avtal istället för det tvååriga som HM & co tog fram.

    Vasa Allé/ Nu vet jag inte riktigt vem du är på riktigt, men du kan väl hålla dig lite sparsam med den interna diskussionens innehåll, tack.

    SvaraRadera
  7. "Jag har nämligen hört att Sella vill se ett treårigt avtal istället för det tvååriga som HM & co tog fram."
    Som sagt. Läs GP. :)

    SvaraRadera
  8. Anonym 23:28/ Hur skitnödigt är det inte att gnälla på vad man kallar nyheter som man tycker är skitnödiga då? Dubbel skitnödighet, luktar bajamaja i diskussionen då!

    SvaraRadera
  9. Baraben läser allt och ringer sedan upp den nya källan (haha jag vet allt, betala mig eller så går jag public... ;) för att få det bekräftat och skriver sedan själva när de fått bekräftelse om att tidningsryktena stämmer.

    Fan man borde starta en bakom-kulisserna blogg.

    SvaraRadera
  10. > bajsmannen
    Jag är en språkfitta och blir förbannad när ord som "avslöja" används till höger och vänster av kvällsblaskor och bloggar.
    Se det som ett avslöjande.

    SvaraRadera
  11. Hur man kan störa sig på sånt som står på bloggar (där supportrar skriver ideellt) är för mig ett frågetecken, det är ju inte som att du provoceras till det genom den prenumerationsavgift du betalar eller genom det lösnummerspris du betalar. Detta är inte public service, detta är en supporterblogg. Språkfitta? Det kanske du är, jag tycker du låter mer som bajsmannen.

    SvaraRadera
  12. Nu är ju den avslöjande delen främst att Selakovic inte skrivit på det kontrakt som medierna har rapporterat om, något som varit oklart och som det uppgivits olikheter kring. Sedan bakas ju även det faktum in att vi på Baraben.com fått en bekräftelse på att det är så här det ligger till, inte bara olika slags spekulationer i olika tidningar som man inte vet vem man kan lita på.

    SvaraRadera
  13. Anonym sa...
    Nu ligger bollen hos Selakovic själv.
    Nej! Då skjuter han över!

    4/7/07 23:24


    Hahahahaha. Personligen tycker jag inte att fortsatt satsning på Selakovic är speciellt smart. Men det är jag det.

    SvaraRadera
  14. Ärligt talat, det är väl fullkomlig ointressant vem som "avslöjat" vad. Skiter fullständigt i om Baraben, Aftonbladet eller någon annan som hinner först. Det intressanta är väl att "Blåvitt har erbjudit Stefan Selakovic en förlängning", det är väl det som bör diskuteras här...

    SvaraRadera
  15. Anonym sa...
    Ärligt talat, det är väl fullkomlig ointressant vem som "avslöjat" vad. Skiter fullständigt i om Baraben, Aftonbladet eller någon annan som hinner först. Det intressanta är väl att "Blåvitt har erbjudit Stefan Selakovic en förlängning", det är väl det som bör diskuteras här...

    5/7/07 10:29

    Helt rätt! Håller med dig.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.