2007/07/03

Det ryktas...

att Joakim Sjöhage är på gång till norska Brann SK. Aftonbladet bekräftar det som Baraben.com berättade i förra veckan, att Djurgården varit med längst fram i jakten på Elfsborgs anfallare. Intressant att man lägger fram det som ett hot mot svensk fotboll när DIF förlorar en dragkamp om en spelare...

att Ali Gerba på egen hand letar ny klubbadress...

att Gerba ska inställa sig på Kamratgården om tre veckor ifall ny klubbadress inte blir klar innan dess...

att Elfsborgs policy mot att spelare inte får dricka en vecka före match sprack all världens väg under midsommarhelgen då Jon Jönsson och Stefan Ishizaki spelade beachvollyboll, halvnakna och halvvägs till stupfulla, i ösregnets Smögen...

att Håkan Mild gav en stark signal om Kjartan Henry Finnbogasons öde (som bestäms nu i veckan) när han kommenterade Sjöhage-ryktet med ett "vi behöver inga fler forwards just nu".

att Robbie Fowler kan ersätta George Mourad...

Följande är inget "rykte" men en Silly Season-nyhet värd att ta upp:
Aftonbladet påstår att grekiska cupmästarna Larissa är beredda att betala Stefan Selakovic uppemot 4 miljoner kronor om året för att skriva på för dem. Det vore på ett treårskontrakt sanslösa 12 miljoner kronor, ungefär tredubbelt den stora sign on bonus som Selakovic fick när han skrev på för IFK. IFK Göteborgs kommentarer i Aftonbladet artikel pekar på att ryktet faktiskt har substans i, även om summorna självfallet är spekulation från tidningens sida:
– Jag har hört talas om det. Jag hoppas vi kan behålla Sella.

Selakovic kommenterar själv det hela med ett luddigt:
– Ingen kommentar. Det blir bara spekulationer.
Här luktar det seriöst intresse lång väg.

21 kommentarer:

  1. Det ryktas att blåvitt inte ens är nära att kunna matcha en liten grekisk bottenklubb ekonomiskt. Och det beror inte på skatter eller arbetsgivaravgifter.

    SvaraRadera
  2. Fan, när vi äntligen har en som kan göra bra ifrån sig på vänsterkanten så ska han sticka.

    Som Blåvitt har ställt upp för honom får han inte sticka.

    SvaraRadera
  3. Grekisk bottenklubb är ju att ta i, Larissa FC är en mittenklubb som dessutom är cupmästare efter att ha besegrat Panathinaikos (2007) och har ett telecom-bolag som storsponsor som pumpar in en hel pengar i verksamheten...

    SvaraRadera
  4. Som Blåvitt har ställt upp för honom får han inte sticka.

    Haha, humor!

    SvaraRadera
  5. anonym 3/7/07 12:12: Ja, Gerba är en riktig svikare!

    ;/

    SvaraRadera
  6. "då Jon Jönsson och Stefan Ishizaki spelade beachvollyboll, halvnakna och halvvägs till stupfulla, i ösregnets Smögen..."

    Halvnakna=badshorts? Brukar du spela i kostym, Frankie?

    SvaraRadera
  7. je:
    Vad Frankie ville peka på där var nog inte att dom var halvnakna utan det faktum att dom hade druckit en hel del sprit trotts Ellos regler.
    Jävla ordmärkare.

    SvaraRadera
  8. je/ eller det faktum att man nog inte bör spela i badshorts när det ösregnar om man vill undvika risken att bli sjuk, något man nog borde om man är elitidrottsman...

    SvaraRadera
  9. Man blir inte sjuk av lite regn.

    SvaraRadera
  10. Det är nog den värsta myten jag vet, att folk tror att man blir sjuk av ren och lite kyla.

    Det har inget med saken att göra.

    SvaraRadera
  11. AIK ger inget nytt kontrakt till sin mittback Nicklas Carlsson?! Han är ju fan inte dålig.. va händer.. tycker IFK ska kolla upp detta!

    SvaraRadera
  12. Man skall aldrig säga aldrig om ett projekt, det gör ju iofs blåvitt så någon annan kanske får ta över rodret. Jag ger härmed Frankie uppdraget att kontakta Fowlers agent, berätta för honom att blåvitt är intresserade, höra om kraven och se om det är realistiskt och därefter agera!

    SvaraRadera
  13. Hade varit skönt om Sella lämnar. Det känns rätt, han tillhör en epok i IFK man helst vill glömma och har enbart underpresterat sedan han kom till klubben. Hoppas han går.

    SvaraRadera
  14. Sella har spelat riktigt bra de två senaste matcherna på vänstermittfältet och verkar ha fått en nytändning, ger mig fan på att han lämnar nu och gör succé i sin nya klubb.

    SvaraRadera
  15. det är ju en dröm om man gillar sella. han får en nystart som han behöver, rejält med kompensation, vi får förhoppningsvis lite ersättning som vi kan satsa på ngt nytt. det bästa som kan hända faktiskt.

    SvaraRadera
  16. Pavlo sa...
    Sella har spelat riktigt bra de två senaste matcherna på vänstermittfältet och verkar ha fått en nytändning, ger mig fan på att han lämnar nu och gör succé i sin nya klubb.

    3/7/07 15:21


    Skulle inte heller förvåna mig om Sella lämnar och gör succe någon annanstans. Såg att Ijeh var i delad ledning i norska skytteligan. Man såg ju att Ijeh var en spelare av hög klass när han var i Blåvitt. Tyvärr hade han för dåligt understöd. Fick för dåliga bollar att jobba med. Riktigt synd att man värvade Ijeh men inte värvade en lekkamrat till honom som förstod vad han ville ha.

    För övrigt tycker jag man skall ta hem Gerba och ge honom en riktig chans. För det tycker jag inte att han fått. Sen säger jag inte att han är bättre än någon av våra andra forwards.

    SvaraRadera
  17. Scousers ser Liverpool som störst, bäst och vackrast i England, trots 17 år sedan senaste ligatiteln, och och änglarna ser Blåvitt som Sveriges stolthet, trots elva år som medelmåttigt lag.

    Fowler till Blåvitt hade suttit förträffligt. Som handen i handsken, verkligen.

    Sköt om er och använd paraply
    Heja FCT

    SvaraRadera
  18. nja liverpool har ju vunnit ngn turnering kallad cmapions leauge eller nåt.

    SvaraRadera
  19. Det ryktas om att...
    Pontus Wernbloom , vår hjälte är riktigt trött på konstellationen Rehn-Olsson !
    Pontus kommer nog att dra utomalands snart eller Gais.

    SvaraRadera
  20. I GAIS skulle ju Pontus passa in i alla fall. Mycket långbollar och löpningar i andra våg.

    Utomlands är det väl i så fall i något Championshiplag.
    Han måste förbättra sin teknik om han ska bli något. Han är fortfarande ung.
    Skulle inte vara helt fel med någon fransk klubb på undre halvan för honom om han vill utveckla sin teknik.

    SvaraRadera
  21. Blir ingen Islänning till IFK.

    http://www.fotbolldirekt.se/IndexNews.cfm?ID=23056

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.