2007/07/07

Blåvitt bud på Hysén och Mourad nära att lämna IFK!

SILLY SEASON I vanlig ordning spekuleras det vilt om nyförvärv och försäljningar när transferfönstret står öppet. Idag kan vi på Baraben.com berätta exklusivt för er läsare

På väg in: Tobias Hysén?
Enligt Baraben.com:s källor har IFK Göteborgs Håkan Mild nyligen lagt ett officiellt bud på Sunderlands vänsterytter Tobias Hysén. Dock fick detta första bud nobben av Sunderland som ansåg att det var citat "skrattretande lågt". Uppgifterna gör gällande att Kamraterna skall ha bjudit cirka 5 miljoner kronor för Hysén. Enligt källan är dock IFK beredda att gå upp i värde på budet om det skulle visa sig att en affär faktiskt är realistisk, från Sunderlands synpunkt. Som ni kunde läsa här på Baraben.com igår eftermiddag- så har Tobias Hysén dessutom tvivel kring satsningen på Premier League, eller i alla fall Sunderlands satsning på honom...

På väg ut: George Mourad?
Här hemma i Göteborg verkar dock den fleråriga kultlåten "Alla heter George i Göteborg" inom kort vara avslutad för den här gången. Enligt källor till Baraben.com har George Mourads flickvän nyligen sagt upp sig från sitt jobb på grund av att hon ska flytta ifrån Göteborg tillsammans med pojkvännen George. Vidare skall hon ha kommenterat att "det ska bli skönt att få lite extra pengar att röra sig med" kring George kommande flytt. George got golddigger? Nu pekar det med andra ord mot att George Mourad lämnar Göteborgskamraterna redan i sommar, förutsatt att snacket kring Mourad tjej stämmer. På så vis kan Kamraterna få en mindre övergångssumma för George, då han kan lämna föreningen som bosman efter säsongsen.

38 kommentarer:

  1. Var detta dagens stora nyhet?

    /Besviken

    SvaraRadera
  2. Var detta dagens stora nyhet?

    /Besviken

    7/7/07 13:28


    Vadå stora nyhet? Vem har sagt något om en "stor nyhet"? Sen är det ju iofs ingen mininyhet att Blåvitt lagt ett första bud på Hysén eller att Mourad kan försvinna redan nu...

    SvaraRadera
  3. Var är riskkapitalbolaget Stig?

    www.bredsida.se

    SvaraRadera
  4. Frankie skrevi igår på AB att idag skulle det komma en stor nyhet, det där med att ifk lagt ett skambud kom fram redan igår.

    SvaraRadera
  5. omar sharif/ Folk sitter ju på forum runt hela internet och hetsar sönder varann, de tror att varje silly season-nyhet ska innebära att SUPERMEGA-MISTER X ska bli klar. Det de aldrig fattar är att de suttit säkert 10 silly season och väntat på samma frälsare som aldrig kommer.

    Synd om George lämnar, då börjar vi få ett riktigt svagt anfall runt Berg och hur länge får vi behålla Berg?

    SvaraRadera
  6. Anoym 13:31/ Nej, han skrev:

    "Men om nu Tobbe inte känner till någonting om detta borde väl morgondagens nyhet på Baraben.com tvinga fram honom ur sitt hörn. Om man säger så. Han är ju aaaaabsolut inte aktuell för Blåvitt. "

    som någon hade klippt in igen på Svenskafans, det där som stor nyhet har du diktat ihop själv i din iver att få nyheter.

    Jag tycker det är skamligt att Blåvitt bjuder 5 miljoner för en spelare som gick för cirka 20(?) för bara ett år sedan. Tro fan att Sunderland skrattar åt budet. Det hade jag med gjort.

    SvaraRadera
  7. Det är klart spelare som inte slår igenom fullt skjunker i värde. Om klubben inte vill satsa på honom säljer de honom under inköpspriset för att så sätt bli av med lönekostnaderna.

    SvaraRadera
  8. Har dom bjudit cirka 5 miljoner för Tobias Hysén? Driver IFK med oss eller?

    Antigen så börjar de lågt för att höja budet eller så fattar de ju ingenting om transfermarknaden.

    8-12 mille måste man ju vara beredd att satsa på en sådan spelare om man nu verkligen vill stärka laget. Förutsatt att inte Sunderland gör Tobbe helt ordinarie i Premier League då. Vem har han som främsta konkurrenter???

    SvaraRadera
  9. anonym 13:37, visst, men man sjunker inte från 20 till 5 på ett år, skulle sunderland sälja där gör man ju en rent galen ekonomisk affär...

    SvaraRadera
  10. Vasa Allé : Nu får du nog tänka om. En spelare som inte spelar och platsar sjunker i värde. Tror du vi får 3 mille för Gerba? Eller 7 för Sella? Som jag ser det finns det inget bättre nyförvärv än Lillhysén (image, fotbollsmässigt, historia, attraktionskraft, inställning osv).

    SvaraRadera
  11. Va e det här för pajasnyhet?

    SvaraRadera
  12. tänk o värvat hans lillbrorsa me till vänsterbacken =)

    SvaraRadera
  13. Finns gott om exempel där klubbar utan problem släpper lovande spelare, men som sedan inte platsar / ingår i kommande satsningar, på fri transfer.

    Så uppgifter om ett bud på 5 mille för Lill-Glenn kan mkt väl vara fullt realistiskt ur både IFK:s och SAFC:s synvinkel.
    SAFC blir ju dessutom av med lönekostnaden.

    SvaraRadera
  14. Äntligen ett slut på George-affären? Skall bli gött som fan att bli av med honom i alla fall.

    //Milton

    SvaraRadera
  15. Mycket kul om Blåvitt visar upp ett seriöst intresse för Hysen. Och budet på 5 mille är väl ett helt okej bud att börja med. Nu får väl Sunderland komma med ett motbud. Man behöver ju inte ge ett jättebud på en gång. Om inte tränaren tänkt satsa på Hysen bör ju Sunderland vara intresserad av att släppa honom.

    Tråkigt om Mourad lämnar. Hade helst sett att han skrev på nytt kontrakt. Men samtidigt så är det kanske lika bra han går nu medans Blåvitt trots allt kan få lite pengar för honom. Någon som vet var Mourads flickvän skall flytta? Vilka klubbar kan vara aktuella för Mourad?

    SvaraRadera
  16. Det är någon norsk eller dansk klubb som värvar igen. Dom har ju möjlighet att hosta upp en del pengar i lön.

    SvaraRadera
  17. Jag kommer inte ihåg några summor, men Andreas Isaksson kom väl tillbaka till allsvenskan ganska mkt billigare än vad han lämnade för. Allt mellan 7 och 13 millar tycker jag är rimligt.

    Markus

    SvaraRadera
  18. bugme sa...
    tänk o värvat hans lillbrorsa me till vänsterbacken =)

    7/7/07 13:48

    Hans lillebrorsa är enormt överskattad och inte värd att värva! finns bra mkt större talanger i göteborg

    SvaraRadera
  19. Jag hörde talas om att Mourad + tjej skulle flytta till Mölndal, kan det stämma?. Då kan hon ju lyxshoppa vid det ökända stråket Mölndalsbro.

    SvaraRadera
  20. tror ni verkligen att sunderland bryr sig om de får 7 lr 12 millar. Det är en skit i havet för dem.
    Vet ni ens hur mycket pengar de får för att de numera spelar i Premier league?? Nej de ända intressanta för dom är om han platsar eller inte. Om han inte gör de släpper dom han lätt =)

    SvaraRadera
  21. Jag tycker att det viktiga är att få stadga i truppen nu. Att göra klart med mourad, selakovic gerba ser jag som en viktig kugge i det hela oavsett om de stannar eller lämnar. Sedan vore det kanon om vi fick hit tobbe. Men vi behöver fler spelare. En wendt på vänsterbacken (ut med hjalmar och ölme ur truppen) och en spelförande mittfältare. om mourad och de andra två lämnar så behöver vi en anfallare också.

    SvaraRadera
  22. ifk har inte lagt ngt bud på en spelare som inte vill till ifk, det är störtlöjligt.
    och skulle de vara så, att han ville tillbaka till sverige, så skulle inte sunderland nobba ett bud.

    SvaraRadera
  23. Anonym sa...

    ifk har inte lagt ngt bud på en spelare som inte vill till ifk, det är störtlöjligt.
    och skulle de vara så, att han ville tillbaka till sverige, så skulle inte sunderland nobba ett bud.

    7/7/07 17:06


    Du var väl en stjärna du. Tobias vill hem om han inte får speltid, Sunderland vet inte om han kommer få speltid än då laget inte satt igång säsongen och Blåvitt vill se om de kan köpa loss honom och därmed sonderar de terrängen hos Sunderland. Inget konstigt i det.

    SvaraRadera
  24. Hoppas vi får bra betalt för Mourad bara!

    SvaraRadera
  25. jag tror att han skall flytta till partille för hans flickvän har synts på allum flera ggr under senare tid.

    SvaraRadera
  26. Anonym sa...
    jag tror att han skall flytta till partille för hans flickvän har synts på allum flera ggr under senare tid.

    7/7/07 17:33

    Citerar killen ovanför.
    "Du är väl en stjärna du...".

    Du tror inte att det kan ha att göra med att Maria, hans flickvän, är från Partille, samt att Tobias har varit hemma i flera veckor på semester? Hahaha, spekulera vidare =)

    SvaraRadera
  27. anonym sa

    Du tror inte att det kan ha att göra med att Maria, hans flickvän, är från Partille, samt att Tobias har varit hemma i flera veckor på semester? Hahaha, spekulera vidare =)

    Måste göra dig besviken men om du följ tråden så hade du fattat att det var mourad vi menade och inte tobias. Mitt inlägg var en följetång på att han skulle flytta till mölndal.
    Så dy utsåg dig själv till dagens stjärna i och med ditt inlägg. Du måste vara gaisare för en ängel hade fattat.

    SvaraRadera
  28. "Inget konstigt i det."

    jo, man lägger inte bud på spelare om de inte ens vill till klubben.
    du är en fallande stjärna helt klart.

    SvaraRadera
  29. Ang Mourad. Kan det itne vara så att han skrivit på nytt kontrakt och att det är därför de får mer svängrum i plånboken samtidigt som de flyttar till en annan stadsdel?

    Fullt möjligt om man tänker på att deet finns folk som påstår att han bara ska flytta till Mölndal.

    Ang Tobias.
    Vi vet ju att Tobias har vuxit upp med en farsa som är ängel. att Tobias sjäälv är ängel (och ingen låtsas ängel som Källström eller Svensson, som inte vågar erkänna att de håller på Blåvitt)
    Om han inte får spela i Sunderland, så är det la klart han vill spela för laget i järtat, som han fkatiskt aldrig spelat för än (tack Häcken)
    Sen kan man ju fråga sig hur skoj det är att spela i Sunderland som om man kollar på deras senaste sejour i Premier Leauge troligtvis kommer åka ur igen. (Senast åkte de ur MÅNGA omgångar innan slutet)

    Så varför inte ta både Mourad och Tobbe?

    SvaraRadera
  30. Instämmer att om man lagt bud hos sunderland så har man självklart kollat med Tobbe att han är intresserad innan.

    Sedan kan man ju verkligen fråga sig hur intresserad Tobbe verkligen är. Jag skulle chansat ett tag till hos Sunderland, om inte för den lönen han får där jämfört med vad han får hos oss. Money talks.

    //Milton

    SvaraRadera
  31. Behåll George och skola om den late f'n till mittback..

    SvaraRadera
  32. Det var länge sedan Baraben var först med något. George, Jose, Jonte, Gerba samt ytterliggare än sticker med största sannolikhet i sommar.

    SvaraRadera
  33. Anonym sa...

    Det var länge sedan Baraben var först med något. George, Jose, Jonte, Gerba samt ytterliggare än sticker med största sannolikhet i sommar.

    8/7/07 00:03


    - Först på metalldetektoerna på Ullevi.
    - Först på Erlandsen får sparken.
    - Först på Ranégie i Blåvitt.
    - Först på Rehn/Olsson i Blåvitt.
    - Först på Blåvitts jakt på Toivonen.
    - Först på Ragnar klar för Blåvitt.
    - Exklusiva på Hyséns kommentar på krogen.
    - Först på Jocke Olsson i Blåvitt.
    - Först på fan och hans moster.

    Trots att vi inte sitter på Kamratgården och krusar högsta hönsen. Jag håller med, vi är fan inte först på något alls. Finns inte ens någon anledning att läsa här, än mindre anledning att kommentera: hej då på dig.

    SvaraRadera
  34. Troligt att man tappar i värde när man spelat till sig en ordinarie plats (våren) och dessutom går upp i Premier League. Eller?

    SvaraRadera
  35. "Sen kan man ju fråga sig hur skoj det är att spela i Sunderland som om man kollar på deras senaste sejour i Premier Leauge troligtvis kommer åka ur igen. (Senast åkte de ur MÅNGA omgångar innan slutet)"

    >>Sunderland åste vara ett riktigt pissgäng ifall de inte ens får spela klart säsongen.

    SvaraRadera
  36. Da maddarfukkin guns:
    Var stod det om fan och hans moster? Länk?

    SvaraRadera
  37. Till Da maddarfukkin guns said....
    fast om man tittar bakom era chockrubriker och omskrivningar, med citat och kommentarer som man i efterhand, om man granskar dem, inte stämmer speciellt mkt, så ser man att så värst mycket rätt har ni inte haft. en del, men absolut inte så mkt som ni menar. sen att ni börjat lika en kvällstidning är också ett minus. det roligaste är dock att ni hatar kvällstidningar men är på samma eller lägre nivå än dem.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.