2007/07/21

Vad är Supporterfonden?

SUPPORTERFONDEN Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar tusentals IFK-supportar att med små ekonomiska bidrag gemensamt bilda en enorm pott som skänks till IFK Göteborg vid slutet av 2008. Det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Kamraterna.

Så vill du visa hur vi Blåvita står tillsammans och enas som stöd till vårt älskade Blåvitt? Vill du känna att du kan vara med och påverka IFK Göteborgs framtid? Kom med i vårt supporterupprop- lämna ditt bidrag till Supporterfonden!

Utan dig är vi inget.

En liten summa från en ensam ängel flyttar inga berg. Men tusentals gåvor från tusentals änglar i ett kollektiv kan bli del av den kraft som åter bär fram vårt Blåvitt till en position som Sveriges nummer ett! Nu tar vi krafttag för "Supporterfonden 2"! Tillsammans gör vi Blåvitt starkare!

Lägesrapport Vecka 1 (11-17/7 2007)
Den första veckan av Supporterfonden 2007/08 har startat riktigt lovande, med 22 fondhjältar och över 8 000 kronor insamlade. Detta när det är över en vecka kvar tills de flesta får lönen på kontot. En mycket lovande start för andra året av Supporterfonden och förhoppningsvis kan vi vara över 40 fondhjältar och (minst) över 10 000 kronor vid samma tid nästa vecka!


Med vänliga hälsningar

Markus Hankins, Projektledare Supporterfonden
markus.hankins@supporterfonden.se

8 kommentarer:

  1. Den som inte kan med att skänka i alla fall 100 på ett år till Blåvitt är ju pinsam. Jag kör autogiro på fondens konto från och med nästa månad, 200 i månaden!

    SvaraRadera
  2. vi får väl se om det blir över 1000 pers som skänker en gåva till blåvitt, jag tror det är rimligare att hamna runt 500, finns för många snackegubbar som inte agerar. gnälla kan de men att delta i något positivt går inte...

    SvaraRadera
  3. kanske en bra ide att ha lite mer tydlig info till höger än den utmana dina vänner loggan som inte direkt drar någon blick till sig

    SvaraRadera
  4. Anonym 01:46, Sagt och gjort, lite bättre disponering av Fondhetset i högerspalten på Baraben är uppe nu!

    SvaraRadera
  5. Ska stöta med några hundralappar när lönen kommer!
    Hoppas det är fler som hänger på och stötar sitt älskade lag!
    Tillsammans kan vi göra mycket!

    SvaraRadera
  6. frankie: Bra där =). Men kanske borde det vara länkat till sidan istället för till en pdf? av användarvänlighet? jaja bra iallfalla tt ni är igång igen. ska försöka bräcka mina 600 från förra året.

    SvaraRadera
  7. E det någon som orkar läsa detta

    SvaraRadera
  8. Anonym sa...

    E det någon som orkar läsa detta

    18/7/07 10:42


    Ja alla som håller på Blåvitt och är läskunniga gör nog det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.