2007/07/14

Baraben avslöjar startelvan och IFK fejkar skada på Vásquez!

TRÄNINGSRAPPORT Inga chocker, inga kupper, inga skandaler. Dagens träning i stundtals lätt fallande regn inleddes i sedvanlig ordning med klassiska kvadraten som spelades ett bra tag. Tre kvadrater, varsin tränare i en av varje av dem. Inget anmärkningsvärt från den övningen, mer än att Bastian är tillbaka för fullt. Både i den övningen och i resten av dagens lekar. Sedan var det dags för spel i något som närmast kan liknas vid sjumanna-format. Tre lag delades upp och här är minnet inte helt på topp. Vilket förvisso inte spelar någon större roll då man knappast kan utläsa någon form av startelva från denna övning, den skulle vi istället bjudas på i ett senare skede av träningen.

Vad man kan säga om dagens träning beträffande starka individuella insatser är väl i stort att man inte kan säga så mycket. Pontus missar en del helt öppna lägen då han visar prov på okyla framför mål. Selakovic är vass på att koma förbi sin motståndare. Hjalmar gör flera bra insatser då han är bra med och ligger tätt på anfallarna i motståndarlagen. Markus Berg svarar för ett par nummer av hög klass, bland annat en dribblingsraid som håller på att resultera i ett snyggt mål för hans egen del, istället kommer Karisik och sätter dit bollen. George gör en mycket läcker klack som helt friställer en medspelare.

Sedan var det samling i mitten av planen. Här kunde man tro att träningen var slut men så var icke fallet. Istället går ”startelvan” till ena målet och över hörnor och frisparksvarianter, och resten av gänget går och ånyo börjar spela kvadrat. Hur varianterna ser ut eller hur det gick avslöjas inte här men de som gick bort och spelade – och som med stor sannolikhet utgör morgondagens startelva - var följande spelare:


Bengan

Adam-Ragnar-Bjärsa-Hjalle
Karisik-Olsson-Gustav-Selakovic
Walle-Berg

Klicka på bilden för större version


UPDATE 13.30: Enligt officiella hemsidan är förutom ovan nämnda startelva även Jocke Olsson, Ölme, Wernbloom, "JJ" och Mourad med i truppen till morgondagens match. Andrés Vasquez är alltså inte med - och man hävdar dessutom att han är skadad, något som framstår som helt felaktigt då Baraben.com har rapporterat att han gått för fullt på träning, både idag och igår. Dessutom känner Baraben.com till att Vasquez gjorde en träning för full maskin redan innan hemmamatchen mot HIF. Om man bedömer att han inte platsar är det en sak, då är han inte med av det skälet - men att hävda att Vasquez är skadad när han uppenbart inte är det känns inte smart eller snyggt.

Stämmer det bisarra ryktet att han är avstängd av disciplinära skäl, på grund av för mycket nattliv den senaste tiden? Och försöker man från Kamratgården sköta detta "snyggt"? Och var det även samma skäl till att Jonatan Berg först hamnade i en total frysbox, för att sedan tvingas bort från laget? Ligger en hund begraven på Kamratgården? Vi vill ha klarhet Mild!

16 kommentarer:

  1. Men VARFÖR walle på topp!? Mourad är ju frisk! Walle KAN I N T E starta matcher, han är en sån go gubbe som ska komma in i 90:de minuten och nicka in 2-1.
    Mourad och Berg på topp för fan!

    SvaraRadera
  2. instämmer på de att mourad ska starta!!!

    SvaraRadera
  3. Olsson och Gustav på mitten låter på förhand inget vidare. Ska bli intressant att se hur det funkar i verkligheten.

    SvaraRadera
  4. Mourad gjorde ett sånt jävla dåligt inhopp sista att han inte förtjänar att starta

    SvaraRadera
  5. Olsson och Gustav på mitten låter väl intressant och tror jag ett bra alternativ. Håller med om att Wallerstedt är bättre som injektionsspruta och inhoppare. Ge Mourad chansen från start! Är Vasques fortfarande indisponibel?

    SvaraRadera
  6. Sent omsider lite "bildbevis" från träningen...

    I övrigt tycker jag att Gurra-Olsson låter ganska spännande, med det material vi har nu. Sen hade jag nog hellre haft in Vasquez istället för Karisik, och låta han och Sella byta kant lite då och då under matchen. På topp är det nog dags att ge Mourad chansen från start snart. Walle kan inte leva på sina två mål hur länge som helst. Dock hopppas man fortfarande mycket på Ranegie, hoppas han kan vara tillbaka snart.

    SvaraRadera
  7. Gustav - Olsson var det som stod på min önskelista så blir det så är jag helnöjd.

    SvaraRadera
  8. Är ni säkra på att Bengan är med?

    SvaraRadera
  9. Gustav och Ohlsson låter spännande. Den ene är stensäker bakåt, den andre är en av allsvenskans få "speluppbyggare".
    Mourad såg väldigt tung och seg ut senast.

    SvaraRadera
  10. permobil/ Han gjorde ju inhopp som mittfältare, han är ju ANFALLARE. fattar inte hur någon kan välja Wallerstedt före Mourad. Detta är mobbing för att han inte skrivit på och det drabbat vårt lag kraftigt negativt.

    SvaraRadera
  11. Vad sysslar de med kring Vásquez?

    SvaraRadera
  12. Jag såg Vásquez gå för fullt på träning redan innan hemmamatchen mot HIF så han är sedan länga tillbaka i full form nu. Då fick jag förklaringen att han bara kört en träning för fullt och därför petades. Nu har han kört 4 träningar för fullt men är petad från truppen samtidigt som det står på Officiella hemsidan att han är sjuk. Något är ruttet i detta.

    SvaraRadera
  13. Jag vet att Vasques sträckte sig i en skottövning efter att han missade matchen mot MFF på grund av sjukdom. Men visst är det märkligt om han klarat att träna för fullt de senaste träningarna.

    SvaraRadera
  14. Mourad skall för i helvete inte spela en sekund!

    SvaraRadera
  15. Enligt mina källor så har både Jonatan Berg och Pontus haft dispyter med med Rehn och att det var skälet, enligt jonatan, att dom inte fick spela under våren. Om samma sak hänt med Andres, det vet jag däremot inte.

    SvaraRadera
  16. Nu har man ändrat på officiella... Tänk om det nån gång kunde bli rätt från början, vad imponerad man hade blivit då.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.