2007/07/09

Supporterfonden 2007/08- öppnar nu på onsdag!

2 DAGAR KVAR Om 2 dagar kör säsong två av Supporterfonden igång. Onsdag den 11 Juli kör vi igång stenhårt med ett nytt fondår där vi till en början vill knäcka resultatet från år ett (100 900 kronor) och förhoppningsvis även DUBBLA detsamma, med din hjälp!

Alla gåvor som kommer in till Supporterfonden fram till nyöppningen, registreras på www.supporterfonden.se samma dag som vi kör igång!


GE DITT STÖD TILL SUPPORTERFONDEN!

PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Plusgiro 438346-9 samt namn, mailadress och telefonnummer. (Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter)

Internetgåva
Swedbank, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Plusgiro 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsgåva (Payson)
Klicka bara på följande länk: online gåva. Välj sedan själv gåvobelopp. Vid detta gåvoalternativ tar Payson ut en liten avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%). Här kan du bland annat ge en gåva via ditt VISA-kort eller ditt Mastercard. Kortbetalning rakt in i Supporterfonden!

Läs mer om Supporterfondens första insamling från 2006!


6 kommentarer:

  1. Kommer insamlingen att gå till samma ändamål i år?

    SvaraRadera
  2. Upp med nyheten nu

    SvaraRadera
  3. Plusgirot är dyrare att administrera än ett bankgiro. Varför använder ni det då undrar jag. Det borde finnas en logisk förklaring, kan ni pynta ut den så sätter jag in mina stålar.

    SvaraRadera
  4. Räkna med ett bidrag från oss!

    /Firman boys

    SvaraRadera
  5. Kommer insamlingen att gå till samma ändamål i år?

    7/7/07 11:04


    Det tror vi inte, med tanke på att det kommer gå över ett år innnan Blåvitt ser röken av pengarna bör man ha påbörjat ombyggnaden av Kamratgården i god tid innan det.

    Så den här gången blir det ett nytt ändamål för gåvan.

    Il professore/ Under kommande månader så öppnar vi även ett bankgiro för Supporterfonden. Anledningen till att vi i första hand har Plusgiro är för att de har bäst redovisning av alla insättningar, vilket underlättar vårt arbete med att uppdatera fonden och att kartlägga olika grupper av fondhjältar och även kunna visa för våra samarbetspartners att våra papper är i ordning.

    SvaraRadera
  6. Fan va gött! ÖVer en kvarts miljon i år då eller?! Kör hårt boys!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.