2007/07/02

Håkan Mild lugnar massorna

SILLY SEASON Efter att Expressen "avslöjat" att IFK Göteborg erbjudit Abgar Barsom ett kontrakt 2007 ut som enligt deras uppgift skulle uppgå till cirka 40 000 kronor i månaden så sätter Håkan Mild stopp för spekulationerna i dagens City Göteborg:

"Abgar Barsom, det ryktas om kontraktsförslag.
- Vad jag vet har han inte fått det av oss, och jag borde veta, va? Han är inte aktuell för tillfället.

Joakim Sjöhage-snacket?
- Just nu behöver vi inte fler forwards."

Pang bom, så här går det till när Håkan Mild dödar de två hetaste medierykten som IFK Göteborg kopplats till under den senaste veckan. De som tvivlat på vem som egentligen styr och ställer i relationen tränartrio-sportchef kan nog andas ut en dag som denna.

I dagens GP deklarerar Gais ett stort intresse för Joakim Sjöhage, en affär som känns mer naturlig. Blåvitt är inte intresserade av Ellos fjärdealternativ men för Gais är det högvilt...

15 kommentarer:

  1. Antar att han har något annat på gång... ?

    SvaraRadera
  2. Vad har gajs o erbjuda? Finns väl ingen som går te de..

    SvaraRadera
  3. Det är väl om han vill stanna i närområdet nära sitt hem och samtidigit få speltid i Allsvenskan.

    SvaraRadera
  4. när ska han börja värva spelare??

    allt som ryktas tar han död på. han har inte sagt att någon ens är på g.. förutom då emil och finnbogasson. islänningen är väl en het värvning, men det kan ju lika gärna resultera i nöta bänk för honom och emil är en framtidsman. så varför kan man inte värva för startelvan?

    kom igen nu håkan!!

    SvaraRadera
  5. Knappast att Gajs har pengarna för att köpa loss Sjöhage. Där måste det vara fråga om ett lån. Då är ju den givna följdfrågan om Sjöhage nöjer sig med att bli utlånad?

    SvaraRadera
  6. Det är väl om han vill stanna i närområdet nära sitt hem och samtidigit få speltid i Allsvenskan.

    2/7/07 14:41

    jo det är klart, skönt o ha nära hem så här i skördetider..

    SvaraRadera
  7. Om nu Håkan tar bladet för munnen, kan han inte uttala sig om huruvida Gerba är välkommen tillbaka eller ej?

    Och hur han ser på det faktum att man gjorde en stor investering i Gerba på flera miljoner för att sedan visa NOLL intresse att förvalta sin investering....

    SvaraRadera
  8. Anonym sa...

    Knappast att Gajs har pengarna för att köpa loss Sjöhage. Där måste det vara fråga om ett lån. Då är ju den givna följdfrågan om Sjöhage nöjer sig med att bli utlånad?

    2/7/07 14:52


    Han lär nog hellre välja utlån och speltid än att vara kvar som sistaalternativ i Borås. Men DIF och AIK har ju i perioder visat lite intresse med, även om AIK är avskrivet med sina två nyförvärv nu. Vi får väl se.

    SvaraRadera
  9. Vad är det som säger att dom visar NOLL intresse för Gerba? att det inte står i tidningen att någon varit och kollat på honom när han inte gör succé i Danmark heller? För allt vad vi vet kan dom ha ständig web-tv-övervakning av Ali G och kommit fram till att han inte håller. Det enda roliga med Gerba är att vi snodde honom framför näsan på aik, resten är tragiskt.

    Jag vill ha en back eller två och en snabb yttermittfältare till vänster.

    SvaraRadera
  10. så jevla dåligt att inte ta chansen att köpa sjöhage,.. han platsar ju bredvid keane egentligen och dessutom lär han säljas för flera miljoner senare!!

    SvaraRadera
  11. Skönt som fan..Bara Mild inte mörkar nu för då blir jag sur igen.

    SvaraRadera
  12. jozo:

    Tror du har fel där tyvärr.... Som jag förstod/hörde så hade varken håkan eller blåvitt koll på Lycèn samt smedberg när de var utlånade. Visst de är/var ren skit men utifrån intervjuer så hade ingen från blåvitt varken ringt eller kollat på deras matcher. Så varför skall de kolla på Gerba som spelat skit samt sätter sig på tvären?

    Min teori, kan dock ha fel....

    SvaraRadera
  13. Skönt som fan att abgar inte kom in iaf... Hörde att duschrummet på kamratgården var för litet för hans näsa, stämmer detta?

    SvaraRadera
  14. Sjöhage till Brann!

    SvaraRadera
  15. Helt rätt! Varken Sjöhage eller Abgar är något för blåvitt... Bättre att ta ett mellanår och låta ungtupparna i truppen skaffa sig rutin.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.