2007/07/08

Inget Grekland för Selakovic!

SILLY SEASON De som vill ha kvar Stefan Selakovic i Sverige kan sluta oroa sig. Enligt en så kallad "etthundraprocentig källa", as good as they get, så finns det inte en chans i helvete att Stefan Selakovic flyttar till Larissa i Grekland. Ryktet har lika mycket sanning i sig som det att Ullevi skulle sälja slut till resten av Gais hemmamatcher i år. Liksom, it ain't gonna fucking happen.

Enligt en extremt välinformerad källa, till och med bättre än Baraben.com:s vanliga snurriga rykteskarusell-källor så har Stefan Selakovic bestämt sig att Grekland absolut inte är aktuellt för honom- vare sig Larsissa menar allvar med sitt snack om ett bud eller ej. Selakovic har flyttat hem för gott. I alla fall för gott gällande hans aktiva spelarkarriär.

Dock har Selakovic fortfarande inte skrivit på något nytt kontrakt med IFK Göteborg och det här skall bero på att han fick sig en märkbar lönesänkning på det korttidskontrakt som han nu står under. Här vill han ha upp lönen då han från sin position anser sig ha bevisat tillräcklig kompetens för att vara en av de nuvarande tränarnas nyckelspelare. Enligt samma uppgiftslämnare är dock parterna på god väg att komma överens och lär förmodligen hitta en gemensam lösning under den kommande träningsveckan. Så var det med den saken.
_____________________________________________________________
Dagens bisarraste: Enligt obskyraste ryktet i stan så är Tobias Grahn "högaktuell" för IFK Göteborg. Enligt ryktet skall den beryktade bråkstaken ha haft samtal med Håkan Mild i den gångna veckan. Först Walter Tomas Jr., sedan Jeffery Aubynn, senare Abgar Barsom och nu Tobias Grahn? Är det någon mer än mig som känner som att de hamnat mitt i ett avsnitt av twilight zone eller vad? "Vi vill bara ha bra karaktärer till Blåvitt." Juuuuust det ja.

Grahn föll ur La Liga med Gimnástic och söker nu efter en ny klubb. I fredags tränade den 27-årige yttern med Lyngby i Danmark, en klubb han tidigare representerat. Är väl inte helt otroligt att han hamnar där till slut med. För hans rykte bland svenska tränare är väl inte direkt strålande. Samtidigt, lite "star quality" och divalater skulle ju krydda upp vår blåvita vardag rejält...
_____________________________________________________________
Igår berättade vi att George Morads flickvän sagt upp sig från sitt jobb för att flytta tillsammans med sin anfallande pojkvän. Nu går rykten i Baraben.com:s kommentarsområde att flytten bara ska gå till grannkommunen Mölndal. Om detta nu stämmer så kan man ju fråga sig vad den sammanhängande kommmentaren till uppsägningen innebär: "
det ska bli skönt att få lite extra pengar att röra sig med"? Är hon måhända en av senaste tidens gigantiska V75-vinnare? Eller är det helt enkelt så att George fått sig ett saftigare erbjudande från Norge eller Danmark? Frågorna i George-gate börjar bli många. Vad händer med "Mouradona"? Bosman? Förlängning? Bänken? Försäljning? Come on, håll oss inte på sträckbänken...

26 kommentarer:

  1. var väl inte Aslundh som skrev om Grahn utan en kommentar, likt denna, på en Svennistext av Aslundh.

    Grahn går utanpå allt annat vad gäller pissrövar inom svensk fotboll. I alla fall om man bortser från kvinnomisshandlarna. Kanske.

    SvaraRadera
  2. anonym/ helt rätt. ett fel-"tryck"#".

    SvaraRadera
  3. Tja, än har ju inget divasvin värvats så karaktärsspelarmottot håller än tycker jag.

    SvaraRadera
  4. Att vi skulle värva en sådan typ som Grahn måste ju anses som otroligt. En sådan spelare tror jag aldrig Mild tar in i gruppen. Varför skulle han göra det förresten? Han är ju inte speciellt bra. Satsa alla pengar och energi på Hysén istället. Det är mitt råd, och det tror jag de flesta håller med om. Försök sedan värva Mikael Lustig från Sundsvall i år eller om inte det går till nästa säsong. Han är ju en ung och duktig vänsterback som dessutom spelar i U_21 landslaget. Han känner ju redan fem killar från blåvitt och det skulle ju vara lite fräckt att han mer än halva landslaget i blåvitt. Gais kan ju fortsätta värva några medelålders förvirrade typer från Albanien eller Azerbajan.

    SvaraRadera
  5. HIT MED GRAHN!!!

    /Markus

    SvaraRadera
  6. Låter bra med Sella - och troligt. Han har ju "bara" 40 000 brutto eftersom han fick en del i förväg i form av sign-on. Det är ju bättre att göra så, skattemässigt, ehh...

    Angående Georges påstådda flytt till Mölndal känns det väl konstigt att hans flickvän skulle behöva säga upp sig - det är ju fortfarande pendlingsavstånd. Även till Borås f.ö. om man nu skall spekulera vilt.

    SvaraRadera
  7. Värva även storebror Dahlin från Lyn som under stora delar av förra säsongen var etta före Eddie Gustafsson.

    Dahlin eller Dahlin

    Adam-Ragnar-Bjärsa-Lill Seb (Det finns inte hur mkt pengar som helst)
    Alex-Gurra-Vasquez-Hysén
    Grahn
    Berg
    Bänk:Dahlin eller Dahlin, Hjalmar, Wernbloom, Sella och ny ung anfallare alt. 10 minuters Walle

    /Markus

    SvaraRadera
  8. Kul med folk som baserar sin uppfattning om en människa (Grahn) på hur han framsällts i Aftonbladet och motsvarande. Han är lätt en av de bästa spelarna i allsvenskan på den här sidan millenieskiftet. Det hade ni fattat också om ni sett honom spela nån gång. En stark grupp klarar av en stark karaktär. Däremot är han på tok för bra för att spela i allsvenskan.

    Skitkul att värva killar som "redan känner" framtidsnamnen Wallerstedt och Gerba. Inget ont om Lustig men är han den roligaste värvningen vi kan göra?

    SvaraRadera
  9. "Dagens mest imponerande" måste väl vara det faktum att frankie publicerade denna artikel redan kl 0745 :)

    /Viking

    SvaraRadera
  10. Inte oväntat med Sella:), vilken jävla klubb skulle lägga pengar på han...

    SvaraRadera
  11. grekland fick aldrig chanen..

    SvaraRadera
  12. Kul av Aftonbladet dock:) Grekiska klubbar jagar Sella eller vad var det stod:)
    Fet risk...

    SvaraRadera
  13. Nu har jag inte alla detaljerna men det skulle inte KUNNA vara så att Giorgios kona har fått en annat mer välbetalt jobb? Det knyter ihop både kommentar med uppsägning. Å andra sidan förstör det ju alla spekulation...

    SvaraRadera
  14. JAg känner Mourad och hans tjej inte fan skulle dom flytta till Mölndal. Hans tjej är ju en wannabestekare, om dom ska lämna är det för dom feta pengarna utomlands.

    SvaraRadera
  15. Enligt väl insatta källor har George sedan länge bestämt sig för att lämna IFK Göteborg för spel i Norge eller Danmark. Han väntar bara på att kontraktstiden ska gå ut nu.

    SvaraRadera
  16. Vi älskar Sella!

    SvaraRadera
  17. sella har ju sagt att de enda laget han kan tänka sig gå till är hottentott spurs

    SvaraRadera
  18. Får vi en backläsk för George så sälj. Sett över kontraktstiden i Blåvitt/Brescia så skulle det förvåna mig om det inte bara är småklubbar i Norge och Danmark som är intresserade. Skulle vi få en halv miljon vore det otroligt bra.

    SvaraRadera
  19. Jävligt äcklig sida ni länkade till. Tack...

    SvaraRadera
  20. selakovic fick aldrig chansen..

    SvaraRadera
  21. Inte så troligt att Sella lämnar med tanke på det huset han byggt på Onsalahalvön utanför Kungsbacka. Förläng och det nu!

    SvaraRadera
  22. Säga vad man vill om Grahn. Men det är en offensiv mittfältare jag anser att vi saknar mest. En spelare som kan slå de avgörande passen på djupet till våra forwards. Och det tror jag kanske att Grahn skulle kunna leverera om våra forwards tar dom löpningarna? Finns ju en hel del negativt runt Grahn som gör att man tvekar. Och frågan är om det är värt att chansa med att plocka hem Grahn? Är Grahn över huvud taget intresserad av att komma hem till allsvenskan och Blåvitt? Lite många frågetecken runt honom för att man skall känna att detta skulle vara en säker kanonvärvning. När han var i Malmö fick han ju aldrig riktigt chansen. Malmö satsade inte på Grahn. Då hade väl Grahn om jag inte mins fel varit och nosat på landslaget och gjort hyfsat ifrån sig? Och så fick han dåligt med speltid i Malmö och blev väl både arg och besviken. Drog till Danmark och fick sen chansen att spela i Spanien. Visst var det i bottengänget Gimnastic. Men spanska ligan är trots allt en av världens bästa ligor. Så lite kvalite bör ju finnas? Skulle man kunna hantera honom inom klubben så tror jag att han skulle kunna vara en riktigt bra förstärkning. Men man skall givetvis inte lägga allt för mycket pengar på honom. Är han bosman? Skulle kunna vara ett klipp?

    SvaraRadera
  23. Var inte Grahn aktuell för oss för typ 2 år sedan också?
    För övrigt så har vi inte värvat någon "karaktärslös" spelare så än så länge håller dem ju löftet, att det sen sprids rykten om Barsom och Grahn, eller Aubynn och sånt är ju en anna sak...

    SvaraRadera
  24. Jonatan Berg fick aldrig chansen tycker jag...

    SvaraRadera
  25. Grahn näta ju mot Barca, det säger väl ganska mycket om hans kvalitet.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.