2007/07/01

Jocke Olsson klar- brorsan Jonas hyllar förvärvet...

SILLY SEASON Precis som vi på Baraben.com kunda avslöja igår (30/6) blev Jocke Olsson klar på ett lånekontrakt över sommaren idag. Igår rapporterade vi:

"Mer Silly än så här blir det inte: Jocke Olsson på ingång?

SILLY SEASON Enligt uppgifter till Baraben.com var Håkan Mild på Ruddalen igår fredag för att snacka med Frölundamålvakten Joakim Olsson om ett korttids lånekontrakt med IFK Göteborg. Anledningen till detta är att vårt andraval på målvaktspositionen, Erik Dahlin, just nu är skadad."
En del av våra läsare trodde att artikeln var ett skämt. Något den inte såklart inte var och idag kunde Blåvitt presentera Jocke Olsson som ett kortare nyförvärv över sommaren. Inte för att "Jocke" kommer att få spela en enda sekund under sin låneperiod, men man måste medge att det ser väldigt "roligt" ut när hans bror och IFK-tränaren Jonas Olsson kommenterar nyförvärvet på följande vis:
- Möjligen någon som reagerar på det (att han värvar sin bror), men "Jocke" är en jäkligt duktig målvakt, det är det viktiga.
Efter att Stefan Rehn nyligen talat sig varm för Abgar Barsom trodde jag personligen inte att det gick att sikta lägre i ambitionen från tränarhåll. Men när Jonas kallar sin brorsa Jocke för en "jäkligt duktig målvakt" så börjar man ju undra om det är någon typ av utvecklingslag för Gais man försöker formera uppe på Kamratgården?

För vem som än har sett Jocke Olsson i action vet att killen inte vare sig är bra eller stabil. Låt Torbjörn vara snäll mot oss och inte ge några skador på Gamle-Bengan den närmaste månaden så slipper vi ställa killen som fick sparken från Häcken mellan stolparna...

14 kommentarer:

  1. Det bästa är bilden, hur han slänger sig med händerna slappt framåt samtidigt som bollen går över honom.

    SvaraRadera
  2. Vad har Jocke gjort sedan man hörde om honom senast?

    SvaraRadera
  3. Han har lirat i Division 1 med frölunda nu det senaste...

    SvaraRadera
  4. Blåvitt har aldrig levt upp till sosse-blåvitt så mycket som nu. Finns det inga andra inkompetenta kompisar eller släktningar att värva? Det duger inte Håkan!

    SvaraRadera
  5. Förstår inte varför ni inte lnar in Magnus Jonsson istället. Han är klubblös och alldeles för bra för att lägga skorna på hyllan.

    SvaraRadera
  6. Kolla på bilden! Vilken kille!

    SvaraRadera
  7. Spänning lär inte saknas om Bengan blir skadad........

    SvaraRadera
  8. Anonym sa...

    Blåvitt har aldrig levt upp till sosse-blåvitt så mycket som nu.


    Sossarna lyckas med sådant de gör. De vet hur man behåller makten, de gjorde det i 40 år, vår "era" var bara på dryga 15 år. Vi är mer som Discon, kom och dog ut stenhårt...

    SvaraRadera
  9. "Sossarna lyckas med sådant de gör. De vet hur man behåller makten, de gjorde det i 40 år,"

    Man förlorade precis makten i en av de största högkonjukturerna vi sett. Ett ofattbart misslyckande. Så jodå, vi är allt lite sossesopiga ändå.

    SvaraRadera
  10. Vi pratar om en månad. Vi pratar om ett lån och detta för att vi inte vill att vår nästbästa junior ska behöva stå i mål ifall Bengan skadar sig. Lite nyans, tack.

    En bättre målvakt hade troligtvis inte tyckt att en månads lån hade varit intressant.

    SvaraRadera
  11. Han lär ju knappast spela, så vad spelar det för roll? Och han hinner ju knappt få på sig skorna förrän det är dags att gå tillbaka till VF igen.

    Säkert en billig temporär lösning på något som skulle kunna ha blivit ett problem (men som säkerligen inte blivit det).

    Blåvitt agerar bra i det här fallet. De tänker inte stå med byxorna nere om Bengan mot förmodan skulle missa en match. Olsson kanske inte är världens bästa keeper, men det känns lite tryggare med honom på bänken än vår andrejunismålvakt.

    SvaraRadera
  12. Jocke har ju varit riktigt bra i Frölunda i år.
    Frankie är lite förmycket pajas ibland. Han ställer upp nu när Dahlin är skadad. Det är bra för oss. Välkomna honom istället till Blåvitt!
    Riktigt svagt att håna.

    SvaraRadera
  13. Jocke har ju varit riktigt bra i Frölunda i år.
    Frankie är lite förmycket pajas ibland.


    Jonas Olsson, vi vet att det är du. Alla som har ögon och har sett Jocke Olsson spela vet att han är en PINSAMT URUSEL ursäkt till målvakt.


    Om han "ändå inte kommer få spela en minut" kan man ju fråga sig vad fan han gör här över huvud taget???

    SvaraRadera
  14. Dylan sjöng det redan för länge sedan: Times are a-changin'.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.