2007/07/12

Änglarna + Supporterfonden = Sant



Vi inom team Supporterfonden kan nu med glädje meddela att Supporterklubben Änglarna fördjupar samarbetet med Supporterfonden. Vi som arbetat med Supporterfonden under första året ser det som ett steg i helt rätt riktning och välkommnar Supporterklubbens initiativ. Vi tror att med Änglarnas hjälp blir det lättare och framförallt möjligt att nå den breda publiken, något som vi i Supporterfondens arbetslag anser har varit ett problem under det första året.

En annan nyhet som introduceras i och med detta är att Jubileumsfonden slås ihop med Supporterfonden. Jubileumsfonden startades 2004 som en 100-årsgåva till IFK Göteborg och har sedan dess garanterat IFK Göteborgs P12-lag 5000:- varje år, detta skall pågå till 2014. Fem procent av fondens intäkter kommer fortsättningsvis att gå till IFK Göteborgs P12-lag som en gåva från Supporterklubben Änglarna, ett minimibelopp är garanterat till 5000:- och ett maximibelopp är satt till 10'000:-. Som en garant för dessa 5000:- går därför Supporterklubben in med dessa i Supporterfonden.

MÅL SUPPORTERFONDEN 2007/2008
De mål som formulerats för Supporterfonden 2007/2008 är högt satta, men ändå rimliga. Löptiden är dessutom lägre än senast, och överlämnandet av fondens medel till IFK Göteborg sker mot slutet av säsongen 2008. Totalt talas det om följande siffror:

· Minst 250.000 kronor insamlade…
· …från minst 1.000 ”fondhjältar”, det vill säga givare.
· 20.000 tipsade kamrater via "tipsa-en-vän".
· 10 större utlottningar bland fondhjältarna.

Kan vi blåvita uppnå de här målen, så har vi gjort en enastående prestation för IFK Göteborg. I Änglarna är vi hur som helst stolta över att på det här sättet kunna göra gemensam sak med Supporterfonden.

Tillsammans är vi starka. Förena dig med oss du också!

Se hela Supporterklubben Änglarnas meddelande här: http://www.anglarna.se/?page=nyheter&show=1526

Besök fonden och ge din gåva till Blåvitt:
www.supporterfonden.se

6 kommentarer:

  1. Äntligen samarbeta istället för motarbeta! Kanon för fonden!

    SvaraRadera
  2. Lite LM4-skrivbords-anda över det hela. Riktigt positivt!

    SvaraRadera
  3. klubben skänker 5 lappar, är det den största gåvan någonsin till supporterfonden?

    SvaraRadera
  4. Största totala bidrag

    Supporterklubben Änglarna - 5000:-

    SvaraRadera
  5. Borde inte supporterfonden ha insamlingshinkar vid matcherna? Hade säkert gett några tusenlappar vid varje match.

    SvaraRadera
  6. Anonym sa...

    Borde inte supporterfonden ha insamlingshinkar vid matcherna? Hade säkert gett några tusenlappar vid varje match.

    11/7/07 13:44


    Tanken har slagit oss flera gånger, men vi avvaktar fortfarande då vi inte har den "personal" och organisation det krävs för att göra detta proffsigt. Vi vill inte ha någon hink-insamling utan tillstånd från polisen, ordentliga bössor och gott om "personal" som kan informera och sköta det hela snyggt. Men vi ser hela tiden över hur vi skulle kunna lösa detta och min förhoppning är att vi har det klart till säsongen 2008.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.