2007/07/19

Bobbie Friberg tog medveten varning och åkte på charter!

BARABEN AVSLÖJAR Baraben.com kan ikväll avslöja att en källa fått informationen att Gais mittfälts-"stjärna" Bobbie Friberg da Cruz tog en medveten varning i hemmamatchen mot Trelleborg. Detta för att bli avstängd och sedan kunna åka iväg på spritresa till Agia Napa på Cypern tillsammans med sina vänner.

När Bobbie Friberg da Cruz gjorde mål mot Trelleborg så slet han av sig tröjan och fick på så vis en varning och avstängning i bortamatchen mot Trelleborg när serien vände. Baraben.com erfar att Friberg da Cruz åkte iväg på charterresa till Cypern dagen innan den bortamatch han blev avstängd från. Friberg Da Cruz ska enligt Baraben.com:s källa nere i Cypern berättat att han tagit avstängningen för att kunna åka iväg med sina kompisar på partyresan.

Friberg da Cruz har under säsongen haft seriöst intresse på sig från IFK Göteborg som kontinueligt följt ytterns framfart i grönsvart. Friberg da Cruz ska ha ägnat hela förra veckan åt festande tillsammans med ett par kompisar. Resan beställdes enligt uppgift för ett par veckor sedan och hade inte blivit av om inte Bobbie sett till att bli avstängd från bortamatchen mot Trelleborg. Dagen före matchen avgick planet från Landvetter.

I Agia Napa är det i varje fall ingen nolltolerans till alkohol, tur att han inte är ängel i alla fall. Nu återstår att se om Gais kommer att straffa sin så kallade stjärna för beteendet eller om det är acceptabelt att ta en avstängning för att åka på charter till Europas värsta "supa-destination". Men alkohol är väl förvisso en naturlig del av Gaisarens tillvaro...

48 kommentarer:

 1. Det e sjukt om det e sant. Men hur kan GAIS tillåta att han får åka till Cypern dan innan en bortamatch?? Fattar de inte vad han ska göra där? Och börjar de inte ana att det luktar lite skumt när man tar en varning på det viset??
  På ett sätt får de skylla sig själva. Klubben alltså

  SvaraRadera
 2. Det är sant enligt mina källor med. Som är vääääldigt säkra. Han åkte utan klubbens vetskap. Och han gjorde mål och drog av sig tröjan endast för att få åka!

  SvaraRadera
 3. helvete Frankie! Detta är kontroversiellt om det stämmer...sicken grej! janne Josefsson torde vara stolt

  SvaraRadera
 4. Bobbie fanns inte med borta mot TFF, trots att hans straff skulle bli just att åka med som "stöd". Verkar som han taigt ledigt utan att berätta det för klubben. Kan vara en praktskandal i upprullning här!

  SvaraRadera
 5. Vilken lirare, åka på suparresa är verkligen bra för formen. Fattar inte hur han kan med och dra sådär, klubben måste väl kunna kräva att han infinner sig på träningarna, de betalar trots allt hans lön. Tur att vi inte har värvat honom.

  SvaraRadera
 6. Men drog han inte tröjan över huvudet när han gjorde sitt andra mål? Jag kanske kommer ihåg fel där? Iskall kille i vilket fall. Han visste redan innan matchen att han skulle göra mål. Och kunde därför planera att dra på sig ett gult kort genom att dra av sig tröjan. Men jag tror han väntade tills han gjorde sitt andra mål? Helt fantastiskt. Då kanske matchen var uppgjord? Kan tänka mig att han skämtat om att det skulle varit planerat för resans skull. Om han inte gjort något mål då? Skulle han sparkat ner någon brutalt bakifrån i slutet av matchen kanske? Grymt rolig historia. Men jag är ytterst tveksam om det verkligen gått till så? Men man vet ju aldrig.

  SvaraRadera
 7. Hudds: Finns ju många sätt att ta ett gult på, när Kenneth Andersson spelade i Blåvitt hoppade han upp mitt på plan och plockade ner bollen med båda händerna för att få bli avstängd i "rätt" match.
  Domaren blev så ställd att han glömde blåsa först.

  SvaraRadera
 8. Hudds/ Han tänkte nog ta en utvisning för våldsam tackling först men fick chansen "gratis" när han gjorde andra målet. Att ta den för tidigt i matchen skulle ju naturligtvis se misstänksamt ut. En lurig jävel helt enkelt.

  SvaraRadera
 9. Hudds/ Spelare tar ofta medvetna avstängningar för att slippa matcher. Beckham erkände ju bland annat hur han gjorde precis samma sak, dåvarande lagkapten för England.

  Bobbie super ju så det står härliga till här hemma i GBG med så detta förvånar mig verkligen inte.

  SvaraRadera
 10. Haha e man gaisare så behöver man fylla sina behov

  SvaraRadera
 11. Frank Anderssons "kuken ska ha sitt" överfört i gaistermer blir...?

  SvaraRadera
 12. Jävlar, detta var verkligen inte bra för Gais.

  SvaraRadera
 13. Vafan e det frågan om. Har Bara ben gått och blivit se och hör??
  Skärpning!

  SvaraRadera
 14. Anonym 23.01

  Senast jag läste se & hör (var iof väldigt länge sen) så stod där ingenting om gajs.
  Det är, som jag ser det, en av barabens huvuduppgifter att uppvigla mot och skaka om gajs.
  Om det går att göra i form av en smaksig historia där alhohol är inblandat, så är det bara till det bättre.
  Heja Frankie!

  SvaraRadera
 15. Laphroaig Baraben2007-07-19 23:47

  Anonym sa...

  Vafan e det frågan om. Har Bara ben gått och blivit se och hör??
  Skärpning!

  19/7/07 23:01


  Hej Roland Nilsson, kul att du läser Baraben, mindre kul att du inte har koll på dina egna spelare.

  SvaraRadera
 16. Haha! För jäkla go humor på en del kommentarer här på Baraben =)

  Den där Bobbie va.

  SvaraRadera
 17. Hoppas Frankie länkar denna artikel i ett mail till gajs och gp, hahahaha

  SvaraRadera
 18. http://ifkgoteborg.blogspot.com/2007/07/invasion-helsingborg-genomfrd.html

  SvaraRadera
 19. Haha, jämfört med Selakovic-Ijeh-Persson-Halse-Nilsson-affären så är väl detta ändå en piss i säveån?

  Hoppas att åklagaren får till en fällande dom och att Selakovic får lida big time...

  Hoppas även att SvFF tar tag och granskar ifk's elitlicens retroaktivt.

  superettan - här kommer blävitt...

  SvaraRadera
 20. Tjena IFK Bröder...Har vart på aiya napa hela veckan och inte sett skymten av Bobbie. Har däremot träffat en GAIS-tjej #usch#, som berättade att hon träffat hans mellan bror och han har tydligen under hela resan utgett sig själv för att vara Bobbie, för att imponera på brudarna o folket här nere #pajas#...Kan tänka mig att många fulla människor gått på den, då han faktist är ganska lik, såg han på ett inneställe här med sina polare...

  SvaraRadera
 21. seriost vem fan bryr sig..

  daje roma

  SvaraRadera
 22. killen behöver ju hjälp fattar ni väl ..han har ju problem med alkoholen ..ni som vet så bra och har era såkallade källor be han kontakta aa.se ....de ger han det stöd som han behöver och så kan han även kanske få med sig 98% av alla gaisare ....

  SvaraRadera
 23. Med tanke på invasion Helsingborg tycks alkohol vara en viktig del även för blåvita.

  SvaraRadera
 24. Laphroaig Baraben2007-07-20 11:29

  Anonym 10:51/ Bobbie var där med sin bror och två andra kompisar, varav den ena spelar i gais med...

  SvaraRadera
 25. Anonym 11:22/ Ja men dessa blåvita spelar ju inte i IFK Göteborgs A-lag, eller gör de? Smart slutledning du har pysen.

  SvaraRadera
 26. Det är snarare 98% av de blåvitta så behöver uppsöka AA. Fylle resa til hbg.

  SvaraRadera
 27. Anonym/ Lär dig stava till Blåvita eller börja tredje klass, sedan kan du återvända mister Gays.

  SvaraRadera
 28. Fan goa i huvvet ni är små blåvitare!
  Ta nu o ställ moppen åt sidan o tänk lite. Bara lite. För en gångs skull.
  Hoppas för övrigt att Ni har det roligt under sommaren, för snart börjar ju skolan igen för er.

  SvaraRadera
 29. Vad vresig vasa ballé är. Har du slut på drickat eller?

  SvaraRadera
 30. tror lika mkt på det som du stavar ayia napa rätt:D

  SvaraRadera
 31. Ayia Napa är engelsk stavning, Agia Napa är svensk stavning.

  SvaraRadera
 32. Jaha, så det är bara gaisare som spelar ni syftar på när ni säjer att gaisare super. Och det gör inte blåvita? Antar att ni inte räknar in tränare där. För där ligger blåvit mil före gais. Eller skattefiffel, där är blåvitt värre än skattefifflarna i Djursholm.

  SvaraRadera
 33. För j-a mkt Gais:are här. Är det inte en blåvit blogg??????

  SvaraRadera
 34. Tror inte jag sett eller hört så här mycket gajsare på ett och samma ställe sedan jag såg ett gäng som hängde utanför systemet senast jag gick förbi där.

  Jag säger samma sak till er gajsare här inne som jag sa till dom utanför systemet.
  Kamma er, skaffa ett jobb och sluta förnedra er själva!

  SvaraRadera
 35. Om det är sant och Gais tillåter det ska jag sluta vara Gaisare.
  Jonne
  http://sportmixen.blogspot.con

  SvaraRadera
 36. Ja, usch. Säg inte att han dessutom har skaffat sig långt hår och börjat lyssnat på rockmusik, det voro ändå förjävligt. Vi kanske borde kalla in Pastor Åke Green.

  SvaraRadera
 37. Haha klart gaisare inte bryr sig vi hatar bara blåvitt men vi själva super järnet klart bobbie ska få roa sig lite innan vi vinner sm-guld

  SvaraRadera
 38. Bobbie vilket skämt du är! ge han något straff eller nåt G A I S

  SvaraRadera
 39. Skaffa ett liv istället för att hålla reda på vad andra gör,håll om inget -reda på era egna spelare i IFK för helvete,Exempelvis så kan ni väl gå kolla om "Sella" jobbar svart nere i göteborgs hamn...
  Såg juh för fan Bobbie inne i stan i slutet på veckan!
  Skärpning!

  Gaisan//

  SvaraRadera
 40. hej hej grabbar, någon som vet var man hittar bra recept på kanelbullarm muffins med mera?

  SvaraRadera
 41. som vanligt pinsamt att hoppa på en spelare, oavsett lagtillhörighet, med skitsnack som man inte kollat upp. Bobbies bror var på Cypern, inte Bobbie själv. skärp er och kolla era "uppgifter" liiiite bättre nästa gång. men det kanske inte är det ni vill,hade inte funnits så mkt underlag för era skandalartiklar i så fall.

  SvaraRadera
 42. Pratade med Bobbie igår... han påstod att han var hemma då och att han inte ens varit på Agia napa.. men lustigt nog påstod han även att han inte ens hört något om dessa anklagelser, vilket jag starkt betvivlar då jag läste en kort intervju med honom om händelsen i GP idag... Svårt tro han gjorde den intervjun efter vi pratade... Men det var iaf hans syn på saken.

  /Roffe

  SvaraRadera
 43. Personligen tror jag faktiskt på Bobbies egna version.

  Mycket dåligt om Baraben inte kollat upp det bättre.

  /Roffe

  SvaraRadera
 44. Fruktansvärt lustigt att skåda pyamasbananernas "upprördhet" över denna (förmodligen inte ens sanna) händelse. Här har vi ett lag som dyker upp på en stoooor, rätt-över-mittupslaget, fyrfärgsbild i en ordbok om man slår upp ordet "skandal".
  Men så händer nåt hos favoritmotståndarna som kanske är lite tokigt - och HEJ vad moralpaniken sprider sig hos de GHB-pimplande!
  Man får la anta att är det väl väldigt skönt för er stackars Blow-it-supportrar att ha något annat att ligga och tänka på när ni ska somna i era Spindelmannen-lakan på kvällen, och slippa rulla er svettiga, fram och tillbaka, och ha ångest över kommande deklaration.

  SvaraRadera
 45. Pinsamma Bananer ska man aldrig tro på. Detta är ett bra exempel på det. Ta era fula brudar, GHB-dunken och kör EPA-traktorn hem till Lindome. Stanna där så vi slipper se er. Bös.

  SvaraRadera
 46. Sjukt kul på Cypern juh. Va på fotbollsläger där 2007. Finns nog kort på det på www.ayianapa.nu tror jag =)

  Ska nog ner nästa sommar o röööja!!

  SvaraRadera
 47. http://lumerkoz.edu Excellent site. It was pleasant to me., http://barborazychova.com/members/Buy-Plavix.aspx rainforest http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-famvir imed wordsin http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Amlodipine.aspx emboldened http://community.goldenfoot.com/profile/Sibutramine izquierda vitacura http://talkingaboutwindows.com/members/Buy-Clarinex/default.aspx harbored

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.