2007/07/26

Sunderland: Hysén vänder hem till Sverige!

SILLY SEASON Sunderlands officiella hemsida bekräftar idag att Tobias Hysén är på väg hem till Sverige. Rakt emot de uppgifter som Aftonbladet och Expressen "avslöjade" i förra veckan, om att Hysén inte är på väg bort från Sunderland- så bekräftar nu managern Roy Keane att Glenns son vill flytta hem.

Sunderland berättar att man förhandlar med en svensk förening om Tobias Hysén. Baraben.com har tidigare i sommar kunnat berätta att IFK Göteborg haft samtal med Sunderland om Hysén, men det oroväckande i sammanhanget är att nyheten om en hemflytt blir officiell drygt en vecka efter att Elfsborgs IF först dök upp som en intressent kring Hysén i ryktesfloran.
"På väg in: Tobias Hysén?
Enligt Baraben.com:s källor har IFK Göteborgs Håkan Mild nyligen lagt ett officiellt bud på Sunderlands vänsterytter Tobias Hysén."
"...att även Elfsborg visar aktivt intresse för Tobias Hysén."
Tobias Hysén har som ni tidigare kunnat läsa här på Baraben.com berättat för en av Baraben.coms källor att han skulle bli klar för IFK Göteborg inom kort. Senare dementerade han uppgiften i GT/Expressen med bortförklaringen att han bara försökte lugna intresserade och frågvisa supportrar på krogen i Göteborg. Något som starkt tillbakavisades av våra källor som hävdar att Tobias Hysén var den pådrivande personen i samtalet.

Utdrag ur samtalet med Hysén i början av Juli:

"Tobias Hysén väljer Göteborg!

SILLY SEASON Baraben.com kan idag exklusivt avslöja att Tobias Hysén är på ingång till IFK Göteborg. I alla fall om man kan lita på honom själv. Tobias Hysén sa nämligen följande till en av Baraben.com:s källor under ett samtal på Diamond Dogs i måndags natt, ett par timmar efter förlusten mot MFF:

Baraben.com:
- Ska du satsa på England i höst då Tobbe?
Tobias Hysén:
- Du, det dröjer inte länge förrän jag skriver på för Blåvitt.
Baraben.com:
- Djurgården då?
Tobias Hysén:
- Det blir IFK som det ser ut nu.
Så enligt Tobias Hysén själv är han högaktuell för en hemflytt till Göteborg. Nu återstår bara att se hur länge han orkar härda ut i England."
Inom ett par dagar avgörs var Hysén hamnar till slut. Men med tanke på Hyséns egna kommentarer om en hemflytt till Göteborg i kombination med den av Håkan Mild bekräftade förfrågningen hos Sunderland kring Hysén och starten av det så länge omtalade investmentbolaget kring föreningen pekar väl allt mot att Hysén snart spelar i Blåvitt?

Uppbyggnaden bland fansen skulle förmodligen leda till tidernas antiklimax om så inte blir fallet.

33 kommentarer:

  1. Kom igen nu för fan Hysén, det är här du hör hemma!

    SvaraRadera
  2. Bara han inte går till Ellos asså.

    SvaraRadera
  3. Det känns som att ifall Ellos får Hysen är vi faktiskt tvugna att ta bort Borås. Ja hela sjuhäradsbyggden faktiskt. Återkommer med plan för hur borttagningen skall gå till.

    SvaraRadera
  4. Hade ju varit grymt bra om Hysen kom till Blåvitt. Han behövs verkligen. Hela föreningen behöver något nytt possitivt just nu. Om Elfsborg skulle värva Hysen skulle det kännas oerhört tungt. Tror också att om man kan få hem Hysen så skulle det bli lättare att värva andra etablerade spelare till klubben i höst. Med Hysen i laget skulle Blåvitt åter igen visa att man satsar mot toppen. Tror dock inte att Hysen ensam kan ge oss ett guld nästa säsong. Det krävs ytterligare ett par heta nyförvärv. Men Hysen skulle verkligen vara ett stort steg i rätt riktning. Rent sportsligt så borde Elfsborg ligga betydligt bättre till. Men om hans hjärta verkligen finns i Blåvitt så måste han välja bort Elfsborg. Och det gäller för Mild att presentera ett bra kontrakt och visa att Blåvitt verkligen vill satsa mot toppen igen. För Hysen vill hem för att få speltid och sedan vända ut i europa igen. Och då vill han komma till en klubb som satsar och som vill spela en underhållande fotboll. Det är i alla fall vad jag tror.

    SvaraRadera
  5. Han är i princip redan klar för ellos.

    SvaraRadera
  6. Vet inte om det var här eller på AB någon skrev det men ifall Ellos värvar Hysén framför ögonen på blåvitt så åker vi en stor grupp till Borås Arena och rycker plaststå efter plaststrå ur deras plan...

    (Fan va gött om han väljer blåvitt!)

    SvaraRadera
  7. fan... han måsteju komma hit, eller? han kan ju inte gå till fucking-jävla-kuk-ellos...

    SvaraRadera
  8. Ryktas att Mild är i England!!!

    SvaraRadera
  9. Läs Aftonbladets nyhet, Stig säger "inga kommentarer" är det positivt eller negativt?

    SvaraRadera
  10. väljer han blåvitt kommer flera att välja blåvitt. får vi igång de spelare vi har så är vi minst lika bra som ellos gänget. han ger oss hopp om framtiden :)

    SvaraRadera
  11. Väljer han Elfsborg så är allt över. Precis allt. Då ska jag börja kolla på lacrosse och dart.

    SvaraRadera
  12. Grattis Elfsborg:)...

    SvaraRadera
  13. Jag tror fan jag ger upp om han går till Ellos.Orkar inte med mer motgångar.

    SvaraRadera
  14. Går han till Elfsborg så slutar jag kolla på Blåvitt. Det finns inte på kartan.

    SvaraRadera
  15. 15 millar är småpotatis för en sådan spelare som har många år kvar och garanterat kommer bege sig ut i europa någongång till

    SvaraRadera
  16. Ellos blir det inte iaf enligt källor...

    SvaraRadera
  17. Frågan är om det inte är värre om han går till DIF?

    SvaraRadera
  18. det kanske inte ens blir sverige. fy fan, tänk om han blir som "de andra" och sticker till danmark eller norge. då gråter jag ihjäl mig!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  19. anonym 14:26/ Läs artikeln. Roy Keane säger att han vill hem till Sverige och att det är en svensk klubb man förhandlar med (Blåvitt).

    SvaraRadera
  20. whiskey baraben: ledsen, men jag litar inte en sekund på media. säger media sverige, så kan det lika gärna vara norden de menar. sedan att blåvitt tydligen ligger riktigt nära, det är en annan sak.

    jag hoppas och tror att mild lägger allt han har på denna värvningen och tar hem tobbe.

    SvaraRadera
  21. Anonym 14:30, det är inte media som säger det, det är Sunderlands officiella hemsida...

    SvaraRadera
  22. Lyckas man inte värva Hysen då vet jag inte vad man skall lyckas värva? En kille med stort blåvithjärta måste man väl ändå kunna locka till klubben? Tappar vi Hysen till en annan allsvensk klubb då kallar jag det en stor skandal och djup kris. Det får bara inte hända!

    SvaraRadera
  23. Vet inte vad jag ska göra om vi missar Hysén också. Blåvitt måste visa musklerna nu. Om det är pengar det handlar om så tycker jag att blåvitt ska betala en lön över tobbes marknadspris bara för att lyckas locka hit honom. Det är oerhört viktigt att visa att vi kan vara med och tävla igen. En sån här värvning skulle göra att änglarna tas på allvar i fotbollsverige igen. Det är efterlängtat!
    Blir det IF Postorder som får signaturen lägger jag mig ner och dör...

    SvaraRadera
  24. Det här är inte BS:
    Kompisens farsa är 'en där uppe'....

    Enligt honom är Hysén inofficellt klar för blåvitt. Det fattas bara detaljer och formaliteter!!!

    Polaren fick order om att va tyst - HUR kan man vara det??

    Rusade in här när jag fick nyheten.

    Detta MÅSTE vara i hamn nu.

    SvaraRadera
  25. Om han värvas, värvas han då som vänstermittfältare eller anfallare?

    SvaraRadera
  26. Ja det är klart han kommer hem till blåvitt. Ni som tror att han väljer Elfsborg kan ta det lungt, det kommer inte att hända. Nu är vi på G!

    SvaraRadera
  27. han kommer att värvas som "överallt göra en jävla massa mål och grymma passningar"-spelare.
    det du!!

    SvaraRadera
  28. KOM HEM NU TOBBE!

    SvaraRadera
  29. fan satta hjärtat i halsgropen nu har ghört inan oxå att tobbe kommer. men pessimistetn i en säger han väljer CL i ELLOS som en viss DVMFT. kan ju bara hoppas kom ighen nu lilllhysen kom HEM t götet

    SvaraRadera
  30. fyy fan va gött om detta stämmer!

    Anonym sa...

    Det här är inte BS:
    Kompisens farsa är 'en där uppe'....

    Enligt honom är Hysén inofficellt klar för blåvitt. Det fattas bara detaljer och formaliteter!!!

    Polaren fick order om att va tyst - HUR kan man vara det??

    Rusade in här när jag fick nyheten.

    Detta MÅSTE vara i hamn nu.

    26/7/07 14:52

    SvaraRadera
  31. Anonym sa...
    Väljer han Elfsborg så är allt över. Precis allt. Då ska jag börja kolla på lacrosse och dart.

    26/7/07 13:32

    haha, det finns ju alltid damfotboll också!

    SvaraRadera
  32. Göteborg borde hota med att lämna västra götaland ifall inte borås lämnar Sverige

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.