2007/03/24

Fem fördömda namn

TVÅÅRSDAGEN Idag fyller Baraben.com två år. Det är vid födelsedagar lämpligt att tacka alla dem som arbetat med projektet, alla som hjälpt till, kommit med tips, skrivit gästkrönikor, läckt nyheter, sagt idiotgrejer i medierna och så vidare. Men jag tänker inte hålla ett tacktal som kronan på vår tvåårsdag. Istället så skulle jag vilja be ett antal personer att dra åt helvete som på olika sätt fått mig att bli spyfärdig under dessa två år.

Michael Wagner på Aftonbladet. Han påstod att jag hotade Mikael Antonsson genom att påpeka att Dennis skulle tackla skiten ur honom om han gick till Elfsborg. De två faktum att Dennis och Anton är nära vänner och att Dennis tidigare hade tacklat Jesper Blomqvist i hans svekcomeback valde Wagner att medvetet strunta i. Ett chockhot är ju ett chockhot. Kort sagt: Fuck off mister Wagner.

Dulee Johnson i AIK (dåvarande klubb BK Häcken). Drog stor skam över sin förening och hela den svenska fotbollen genom sitt svineri med misshandeln mot sin egen flickvän som lägsta punkt. Föga oväntat värvar patraskföreningen AIK den här kvinnomisshandlaren. Skönt att vi slipper se honom på kollektivtrafiken på Hisingen i alla fall. Kort sagt: Fuck off mister Johnson.

Mats Härd på Göteborgs-Posten. Den arrogans Härd visar mot det faktum att majoriteten av Göteborgarna faktiskt är blåvita och inte alls som i hans whiskeyframkallade dröm skinnvästprydda Gaisare gör honom förskräcklig. Under de senaste två åren har han systematiskt kastat skit på IFK Göteborg från första parkett i stadens största dagliga tidning. Han tillför sportjournalistiken ingenting och sprider en bild av göteborgaren som en arrogant, bitter och halucinerande individ. Kort sagt: Fuck off mister Härd.

Mats Persson, föredetting till klubbdirektör i Blåvitt. En person som aldrig borde ha värvats till föreningen men så gjordes det ändå. En person som aldrig borde fått leka fritt med Blåvitts ekonomi men gjorde det ändå. En person som öppet deklarerade att han saknade principer bör inte få en VD-roll, men fick det ändå. Get a grip? Du har ensam saboterat mer för Kamratandan, den blåvita supporterstoltheten och föreningens profil än spelarsveken av Andreas Andersson, Teddy Lucic och Jesper Blomqvist är tillsammans. Tiofalt. Kort sagt: Fuck off mister Persson.

Susanne Haby, moderat kommunalpolitiker. En kvinna som i debatten kring byggandet av nya arenan visade ett sällan skådat förakt mot folkligheten i sporten fotboll. Hon ville istället, på fullt allvar, att dessa drygt 250 miljoner skulle satsas på att bygga ett ridhus. Hon förstod inte varför fotboll som hade både Ullevi och Gamla Ullevi skulle få en ny "satsning". Vi övriga förstår inte varför Habys elitprojekt var nödvändigt när det finns en hel värld utomhus att rida i. Eller varför man inte kan göra pålägg av hästarna. Kort sagt: Fuck off fru Haby.

9 kommentarer:

  1. Ett inlägg helt i min smak! Bra Frankie. Fuck off Haby!!!

    SvaraRadera
  2. Rid in på McDonalds med hästfan... jag menar, vad är det för jävla ridhus hon vill ha för 250 miljoner? Ska hästarna ha egen bubbelpool eller? Och hade hon någonsin väntat sig att pengarna skulle komma tillbaka från ridsporten.
    Och sist, finns det någon förutom Malin Bayard och ett sorgligt antal 12 åriga flickor som bryr sig om de vandrande hamburgarna ändå?

    SvaraRadera
  3. Fuck off SVFF!

    SvaraRadera
  4. Om det var någon som läste Härd efter matchen mot ÖIS, så klagade han tom på att supportrarna var för dåligt klädda!
    Fuck off

    SvaraRadera
  5. Kort sagt: fuck of kukjävel
    hä(å)rd!

    SvaraRadera
  6. Haha, bästa Baraben-inlägget nånsin Frankie!! Mer sånt!

    Och till övriga fotbollssverige vill jag bara säga: Fuck you very fucking much! (Håller upp två virtuella långfinger)

    //Latte-sippin Liberal

    SvaraRadera
  7. Instämmer i att Susanne Haby är en idiot, men det är ju en ruggig omskrivning Frankie gör på hennes uttalande. Hon sa inte att man skulle strunta i fotbollsarenan och lägga pengarna på ridhus.

    Men ändå, fuck off Haby!

    SvaraRadera
  8. Fuck off Solnasnutar!!!

    SvaraRadera
  9. Tycker vi kan ge ett extra fuck off till alla botten lag som snott poäng från oss senaste åren och därmed indirekt hindrat oss från sm guld (hej GIF)

    Fuck off

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.