2007/03/15

Bättre sikt för oss Blåvita på Vångavallen!

15 DAGAR KVAR I den allsvenska premiären möter vi som bekant Trelleborg borta på Långfredagen. Med en ledig dag för många väntas bortaföljet bli riktigt stort. Veckans stora glädjefyllda nyhet, speciellt för oss som planerar att åka söderut den 6 April, finns att hitta i Trelleborgs Allehanda. TA rapporterar att "Tjongavallen" får en ny ståplatsläktare på kortsidan lagom till säsongspremiär!
"Den nya, temporära läktaren ska förbättra komforten för de gästande lagens supportrar. De flyttas nu från betongkurvan upp på läktarplats, därmed kommer de närmare planen och får bättre sikt.
– Arenan har inspekterats och det framkom oerhört starka synpunkter från förbundets sida. Vi måste lyssna till dem och är glada att vi hittat en lösning, säger Christer Mars, styrelseledamot i TFF med ansvar för säkerhet och arenan...

Lösningen innebär att TFF hyr en ståplatsläktare av Malmö kommun. Läktaren har kapacitet för mellan 1 300 och 1 800 åskådare.
– Vi vill ju inte att läktaren ska skymma den nya matchtavlan och vi får räkna på hur högt vi kan låta läktaren gå, säger Christer Mars.
Läktaren ska finnas på plats till den allsvenska premiären den 6 april, mot IFK Göteborg, och kommer vara på plats fram till sommaren."
Hela artikeln finns att läsa här.

5 kommentarer:

  1. OK. Vart är matchrapporten? Vill ha spelarbetyg från Öis-matchen. ;)

    SvaraRadera
  2. Lé Contemplator/ Matchrapporter är inget för oss, det kommer bara i undantagsfall. Betyg kan du få, skala 1-5:

    Bengt-2, Overksam
    Ölme-1, Stillastående
    Gustav-2, Bra i luften, inte mkt med i spelet
    Ragnarrök- 2, bra tempo och vilja men dåliga positioner idag
    Hjalmar- 2, usel i första och bättre i andra. vill mer än han kan.
    J. Berg- 2, bortsett från målet är han rent ut sagt osynlig. Tappar mycket enkla bollar på sin sida och släpper hela tiden kort till Ölme som tjongar.
    Alex- 3, troligtvis bäst på plan och såg inte ut att gå helt för fullt.
    Vasquez- 2, ingen bra dag för herr V mot Öis. Kommer bättre till sin rätt på kanten där han är giftig inläggsmakare.
    Bastian- 3, bäst vilja i blåvitt. Vinner flest dueller och löper sönder sin kant stundtals. Bra samartbete stundtals med Hjalmar.
    Wallerstedt- 3, skapar mycket yta och halvchanser. Är nära att sätta 3-4 nicklägen men passningarna är svåra.
    Ranegie- 2, hade bortsett från ett par dribblingsräder där han trillar fram med bollen väldigt svårt att få dit bollen. Detta trots ett par öppna jättelägen.

    SvaraRadera
  3. OBS! Vill bara uppmärksamma er på en lite detalj, så att ni inte åker till Trelleborg i onödan: det 3 veckor kvar till premiären!!!

    SvaraRadera
  4. Satan vad man längtar till premiären nu. Har redan fixat bil till Trelleborg, den här premiären känns det som om vi kommer plocka tre poäng! Ses i Trelleborg!

    SvaraRadera
  5. Nykomlingar brukar göra bra ifrån sig i början. Inte ovanligt att de ligger i topp efter 3-4 omgångar. Kul att vi möter TFF direkt. Verkligen, jätteroligt. Skall bli skitkul att se oss förnedras på ett lerigt tjångavallen. Grattis till 0p blåvitt. Det blir 0-3. Fylle-Thylle gör ett, nån annan tjomme ett annat och ett mål gör typ Ölme i egen kasse. Så jävla pinsamt kommer det att bli. Men, efter regn kommer sol ...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.