2007/03/04

Djurgården gör en mycket bra värvning

SILLY KOMMENTAR I Torsdagens Aftonbladet kunde man läsa att en "tysk proffsback [är] klar för djurgården". Mannen i fråga är 23-årige Jan Tauer från 2:a Bundesligalaget Eintracht Braunschweig. Aftonbladet kallar honom för "lösningen på Djurgårdens vänsterbacksskris". Jag tycker att denna lösning är lysande för Djurgården, men desto bättre för övriga allsvenska lag. Lite fakta om herr Tauer:

* Han har den här säsongen spelat 18 matcher och laget har under dessa matcher släppt in inte mindre än 26 mål.
* Fansen vill se honom lämna klubben. Bland annat skrivs det i klubbens forum på den tyska sidan transfermarkt.de att han är: "totale Pfeife und größter Schwachpunkt im VEREIN!" Dvs (fritt översatt) "totalt åt pipan och den svagaste punkten i hela LAGET!"
* Ännu bättre: hans marknadsvärde är (återigen enligt transfermarkt.de) EUR 450.000.

Kontentan: Djurgården är på väg att lösa sin backkris med den sämsta spelaren i det sämsta laget i ANDRALIGAN i Tyskland och verkar dessutom få betala rejält för det. Fortsätt så Djurgården...

//Bagge

28 kommentarer:

  1. Ja du har då inte grävt djupt. Bara att kolla 1891:s forum de senaste dagarna för tjugo upphittade sågningar som är värre än detta. Men oroa dig inte, det finns säkert någon i Kreisliga Nord som Blåvitt har råd med. Ska pengarna transfereras via Luxemburg som vanligt?

    SvaraRadera
  2. Nej vi tänkte börja värva spelare från Luxembyrg istället. Dom är väl klasser bättre där än dom svenska spelarna kan man tro:)

    Men seriöst, skall bli intressant att se hur div.2-killen från Tyskland står sig. Klarar han sig bra är det ju ytterliggare ett grymt underbetyg åt allsvenskans standard!

    SvaraRadera
  3. hela sverige skrattar

    SvaraRadera
  4. Ja du har då inte grävt djupt. Bara att kolla 1891:s forum de senaste dagarna för tjugo upphittade sågningar som är värre än detta.

    Grävt djupt? Haha, han tycker det är bra att ni värvar den här pajasen ju! Det är ju ännu bättre om Djurgårdarna sågar eländet och det är ju helt bäst för alla andra lag!

    Lär dig läsa DJYYYYRGÅRN.

    SvaraRadera
  5. Jag tror inte allsvenkan är så pissig. Dock behöver vi ett par topplag som ständigt aspirerar på europa-platserna... nu är den för ojämn med olika topplag varje år.

    Skulle inte förvåna mig om äckel-Elfsborg med en portion tur i lottningen kan ta en plats i CL.

    SvaraRadera
  6. Om Elfsborg skulle gå till grupp spel i CL... Skulle de spela på Ullevi då eller? Jag menar 10 000 platser och plastgräs på borås arena är väl inte att föredra framför 42 000 och naturgräs i
    Göteborg.

    SvaraRadera
  7. Det blir väl på Ryavallen. De Vitryska lag som kommer dit kommer att säga: In Belorussia we think that you have very good technology... but now we come and we see that Belarus is better.

    Hur mycket får man om man kommer till gruppspel i CL? runt 20 miljoner va? Inte behöver Elfsborg ännu mer pengar.

    SvaraRadera
  8. Köpenhamn drog in 159 miljoner på sina matcher...

    SvaraRadera
  9. centrum:
    Om han har läst på Transfermarkt men inte hittat någon värre sågning än detta är han rätt dålig på tyska. Så om han blev upphetsad av den sågningen kan han säkert stryprunka sig till döds om du hittar resten av sågningarna.

    SvaraRadera
  10. anonymous:

    Även om det finns värre sågningar än den så räckte det väl med den för att visa att fansen tycker han är urkass?

    Det finns iaf inte mycket positivt att hitta om honom...

    Sen att du är förbannad för att Djurgården värvar dåliga spelare kan ju inte jag rå för...

    /Bagge

    SvaraRadera
  11. Varför såga?
    Vi har värvat en anfallare från svenska Div.2. Då känns ju tyska iaf snäppet högre.

    SvaraRadera
  12. skillnaden var väl dock att grabben vi värvade var hyllad till syarna i div.2 Mannen dyrgården nu värvar är väl duktigt ratad av sin div.2 klubb (blivande div.3 klubb...)

    Men allvarligt, skit samma!

    SvaraRadera
  13. Är inte alla Stockholmslagens utlänska nyförvärv fantastiskt bra enligt Aftonbladet?
    I alla fall tills dom spelat första matchen...

    SvaraRadera
  14. ktill ovanstående... kan man ju tycka... i alla falll "den store Q" och "den Ouden", och Eugren, och så vidare...


    Om Elfsborg spelar på Ullevi blir jag sur, våran arena är våran aren och inte några jävla traktor fantasters...

    Belägra Ullevi.

    SvaraRadera
  15. Hans lag spelar väl i tyska superettan (näst högsta serien), inte division 2 (fjärde högsta serien)?

    SvaraRadera
  16. precis. vår snubbe är ju fan från fjärde ligan i sverige.

    blir ju bara pinsamt om vi försöker driva med andra lag som värvar spelare, med tanke på att blåvitt förmodligen är sämst i sverige på just detta. man försöker ju inte ens!

    SvaraRadera
  17. Verkar vara många som stirrar sig blinda på vilken division de kommer ifrån, ärligt talat så tror jag inte Blåvitts ledning kan lyckas, när de värvar en kille från Div.2 så klagas det på att man inte värvar bättre, hade vi missat honom till Gais eller Öis hade det klagats på att vi inte är med och suger upp talangerna.

    //Lundquist

    SvaraRadera
  18. Alltså: varför i helvete skulle vi spela i en betongsilo som Ullevi? Enda gången den arenan huserat bra fotboll var när skiten var full av göteborgare i derbyt mellan ICA och ÖIS för ngr år sen och ÖIS vann med 4-2 (?) och hela arenan kokade av glada ÖISare.
    Alltså 2: varför tar ingen upp att killen har allsvenskans roligaste utseende? Ovårdad hockeyfrilla och en allmänt korkad uppsyn. Eller faller han inom genomsnittsmänniskan i Göteborg?

    SvaraRadera
  19. Varför skulle Elfsborg spela på en friidrottsarena om man kom vidare till CL? Det är fotboll vi spelar, det gör man på fotbollsarenor. Nej just det jag... ni har ingen?

    SvaraRadera
  20. Vänsterdojjan, du kan inte såga utseenden sådär, ellos-anders spelar ju inte i Göteborg

    SvaraRadera
  21. Läs på, bönder.

    Fotboll spelas på gräs.

    SvaraRadera
  22. Teheee... Uefacup finalen spelades ju för fan 04 på Ullevi, så tror knappast det anses som en dålig fotbollsarena ur det perspektivet.

    Men men, var skall elfsborg spela då? hoppas fan inte på vår stadion iaf.

    SvaraRadera
  23. Lika som bär?

    Jan Tauer eller String-Emil eller Jan Tauer eller String-Emil eller Jan Tauer eller String-Emil eller Jan Tauer eller String-Emil eller Jan Tauer eller String-Emil eller Jan Tauer eller String-Emil eller......


    http://www.hemske.com/stringe.jpg

    SvaraRadera
  24. "Han har den här säsongen spelat 18 matcher och laget har under dessa matcher släppt in inte mindre än 26 mål"

    Blåvitt släppte ju för fan in 28 mål på de 18 sista matcherna förra året. Dessutom våldtog man svensk fotboll med sina skattebrott.

    SvaraRadera
  25. DIF - Skattesmitarna
    0-1 Berg
    1-1 JAN TAUER
    2-1 Komac

    Tjaa...

    SvaraRadera
  26. TAAAAAAAAAAAAAAUER!

    SvaraRadera
  27. Jan Tauer var namnet, tack för kaffet!

    SvaraRadera
  28. Hohohoho.

    Hur smakade den tyska staken?

    Kvalität?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.