2007/03/21

Direktrapport från Cypern på Officiella!

TRÄNINGSMATCH Efter många turer fram och tillbaka är det nu klart med motståndare i IFK Göteborgs första match under lägerveckan på Cypern. Blåvitt spelar mot "Asil" från Cyperns division 2 i eftermiddag.
- Ett lag som pendlar mellan första och andra divisionen. Läget hos oss är bra och i stort sett alla spelare är tillgängliga, berättar Jonas Olsson för Officiella.

Matchen startar 14.30 svensk tid och ifkgoteborg.se kör direktrapport i textform!

20 kommentarer:

  1. förlorar de mot ett lag från division 2 på cypern så kommer de ju ha noll självförtroende kvar för resten av året.

    SvaraRadera
  2. Larz/ mot ett cypriotiskt division 2 lag kan jag göra mål med. Så motståndet gör ju oss bra, frågan är då om detta är bra för oss på längre sikt, självförtroendet går upp men tempot ner...

    SvaraRadera
  3. ngn som har startelvan?

    SvaraRadera
  4. Finns på officiella...

    SvaraRadera
  5. Sorry, den var på svenska fans;

    Erik Dahlin - Magnus "Ölme" Johansson, Gustav Svensson, Ragnar Sigurdsson, Hjalmar Jonsson - Eldin Karisik, Niclas Alexandersson, Jakob Johansson, Andres Vasquez - Jonas Wallerstedt, Stefan Selakovic.

    SvaraRadera
  6. så ja 4-0 nu,,mot sm-guldet:)

    SvaraRadera
  7. jaså alex lirar ändå. och Erik. och...

    SvaraRadera
  8. Wallerstedt ger svar på tal!

    SvaraRadera
  9. Tycker bara det är bra att vi får göra lite mål, skit samma om motståndet inte är så bra. Rhen har ju sagt att det är offensiven som ska slipas under Cypernlägret, sedan att tempot och motståndet inte är så högt är inte hela världen i en träningsmatch, bara vi får göra lite mål.

    SvaraRadera
  10. Håller med ovanstående anonym. Bra för självförtroendet också.

    SvaraRadera
  11. Verkar vara ont om byten so far.

    SvaraRadera
  12. Där kom de visst. Marcus B verkar vara het.

    SvaraRadera
  13. Svårt att veta hur bra eller dåligt motståndet är? Troligtvis ganska låg klass på motståndarna. Men med nya tränare och en hel del nya spelare tycker jag det är bra att man idag får göra lite mål. Mot sämre motstånd får man lite mer tid på sig att testa de nya ideer man har. Och visst är det bra för spelarnas självförtroende att få vinna en match efter att man gjort mycket mål. Tror att stämningen kommer vara på topp efter matchen och att detta trots allt kan ge en hel del för självförtroende och att man vågar mer i framtida matcher mot tuffare motstånd. För i fotboll handlar det ju mycket om att våga för att lyckas. Och med lite bra resultat kan det kanske lyfta vissa spelare som tidigare haft det lite motigt?

    Och det fina i det hela är väl ändå att man inte kan värdera motståndarna idag? Att vinna mot Örgryte med 1-0 är ju i och för sig en vinst. Men jag och fler med mig hade säkert större förhoppningar inför den matchen? Hade hoppats på ett bättre spel mot ÖIS och att man gjort fler mål. Det positiva från den matchen var väl att man lyckades göra mål på frispark? En frisparksskytt tycker jag vi saknat en längre tid. Hoppas att det kan bli ett vapen som kan avgöra några matcher för oss i år? Annars kan man inte vara nöjd med att inte göra ett spelmål på 90 minuter mot ett sargat ÖIS helt utan självförtroende?

    Då tar jag hellre en storseger idag mot ett för mig okänt lag.

    SvaraRadera
  14. heja blåvitt

    SvaraRadera
  15. Fan va gött med så mycket mål!!! Tjohooooo!!

    SvaraRadera
  16. Bara Wallerstedt som kan gora hattrick pa huvudet utan att nagon blir forvanad. Fantastiskt!

    SvaraRadera
  17. Ledsen att behöva säga det här men Frankie hade fel vad gäller startuppställningen... :)

    SvaraRadera
  18. Ledsen att behöva säga det här men Frankie hade fel vad gäller startuppställningen... :)

    SvaraRadera
  19. Alltså... kan man inte tänka sig att det är bra för ett lag som blåvitt att få träna på att föra spelet. Med tanke på hur svårt vi haft för 'bonke gängen' de sista åren.

    SvaraRadera
  20. Anonymous said...
    Alltså... kan man inte tänka sig att det är bra för ett lag som blåvitt att få träna på att föra spelet. Med tanke på hur svårt vi haft för 'bonke gängen' de sista åren.
    21/3/07 19:12

    Så ser jag också på det. Vi tappar allt för mycket poäng mot bottenlagen. Och som du säger så har vi svårt att föra matcherna och skapa chanser på egen hand. Vi har lättare att skapa chanser mot spelande lag då vi kan dra oss tillbaka och utnyttja deras misstag. Det har varit för dålig fart och precision på passningarna. Vi har varit för lättlästa och tröga. Man hjälper varandra för dåligt och envisas med att i stort sett bara mata inlägg från Vasques och Alex in mot ofta allt för ensamma forwards.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.