2007/03/18

1 procent av läsarna sågar Baraben.com:s verksamhet!

LÄSARUNDERSÖKNINGEN I början av året genomförde vi på Baraben.com en ganska omfattande läsarundersökning. Vi vill tacka er 205 personer som genomförde hela undersökningen och dela med oss av ett par av era svarsresultat idag. Som direkt effekt av de svar ni gett oss i läsarundersökningen så kommer vi även att genomföra ett tiostegs förändingsprogram av allt från små detaljer till större strukturella förändringar här på Baraben.com under våren. Håll ögonen öppna för små som stora nyheter!

Bilderna härnere är ett par sammanfattningar av era undersökningssvar. Notera kan även att den snittmässige Baraben.com-läsaren som svarade på undersökningen är 25,7 år gammal, drygt två år yngre än snittet på vår redaktion vilket får oss att känna oss både unga som virila för att fortsätta vår Blåvita hets här på sidan.
Bland de siffrorna kan vi se hur 92 procent av er läsare anser att innehållet på sidan är bra eller mycket bra, hur 87 procent har förtroende för våra fotbollskunskaper och hur läsarna förutspår ökad blogkonsumtion och mediekonsumtion framöver. Faktorer som ger oss råg i ryggen att bredda och utveckla vår koncept under 2007, bland annat med hjälp av alla de hundratals personliga åsikter och förslag som ni deltagare gav oss i samband med undersökningen.

Bland våra kommande utmaningar ser vi behov att nå ut till fler kvinnor, till fler blåvita i arbetarstadsdelar och till gruppen 50+, den gruppen vi når ut sämst till- i likhet med övriga internet. Vi kommer även att se över sortimentet i Alternativa Shopen utifrån de kommentarer, idéer och förslag som ni lämnade i samband med den frågan.

Så till undersökningen, håll till godo!
(Klicka på bilderna för att se dem i större format)

LÄSARNAS KÖN



ARTIKLARNA


FÖRTROENDE FÖR KUNSKAPEN


TROVÄRDIGHETEN I INNEHÅLLET




ÅSIKTEN OM DEN EGNA BLOGKONSUMTIONEN


ÅSIKTEN OM MEDIEKONSUMTIONEN

12 kommentarer:

  1. Alltså, de artiklar och inlägg som handlar om fotboll och främst då IFK är oftast mycket bra men det så kommer det in lite andra inlägg som inte har så mycket med fotboll att och mest verkar vara skriva i frustration. De sistnämnda kan man klara sig utan.

    SvaraRadera
  2. Jag var inte med i undersökningen, men håller med om att Baraben är en bra sida. Dock skall sägas att negativismen ibland är extrem och den dogmatiska inställningen att till varje pris signa Mourad sänker betyget till fyra av fem. Men jag kommer fortsätta läsa för en hel del guldkorn dyker upp!

    SvaraRadera
  3. snacka om att det blir tydligt att ni har en del problem med anonyma idioter som skriver flera inlägg som om de vore olika personer och klagar på saker. fyra av 205 pers tycker att baraben suger och då räknar man även med att en jävla massa folk inte är blåvita som läser baraben. så det intensiva klagandet i vissa "kontroversiella" trådar framstår ganska tydligt som sabotageförsök av andra lags grupperingar och andra blåvita som har en pinne i röven...

    SvaraRadera
  4. Så typiskt Baraben.com att ha en negativ rubrik på en positiv artikel!

    SvaraRadera
  5. Alltid Blödigt said...

    Så typiskt Baraben.com att ha en negativ rubrik på en positiv artikel!

    18/3/07 19:18


    Hahahaha. Som kidzZzZzen säger: WORD, STOR HUMOR.

    SvaraRadera
  6. är det inte just inläggen "skrivna i frustration" och den "extrema negativismen" som gör baraben till en rolig sida?
    eller skulle anonymous 1 och 2 hellre se svenska fans-kopia?

    personligen uppskattar jag rapporter om abgar barsoms näsa betydligt högre än alltid blåvitts träningsrapport och eminenta fan-tv.

    SvaraRadera
  7. Piit/ De flesta tycker ju så, det är bara att se på siffrorna, dvs att Baraben har något som de andra Blåvittsidorna inte har, en mix mellan seriöst och galet som gör den spännande. Änglarna är trots allt en riktig torrbollsgrupp, Alltid Blåvitt gör bortsett från Fan-Tv inget speciellt och sen är det ju ganska öde när det kommer till vettig rapportering kring Blåvitt. Då är Baraben helt perfekt att kolla in, nästan alltid nåt fräscht att servera...

    SvaraRadera
  8. Läsarnas kön? Felsyftning heta duga...

    SvaraRadera
  9. vd/ Har du inte hört talas om ordvitsar eller?

    SvaraRadera
  10. centrum:
    håller med dig till fullo. fast snacket om "eminenta fan-tv" var mest ett skämt från min sida. något mer meningslöst än alltid blåvitts små filmklipp får man leta efter.

    SvaraRadera
  11. centrum/ Fast Fan-TV är ju å andra sidan Svenskafans bästa sida, även om många av intervjuerna inte är genialiska så får man ju kul kommentarer där och intervjuer med klubbledare som är något man (tyvärr) inte får från tex Officiella eller lokalmedia...

    fast jag håller med dig i att det är ganska mycket av fan-tv som håller låg nivå med, men alltid blåvitt är bättre än vissa där, tex djurgårdens som är helt sjukt uselt...

    SvaraRadera
  12. piit menade jag, inte centrum (i förra inlägget)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.