2007/03/16

Antonsson på väg hem, igen...

SILLY SEASON Aftonbladet slår på stora trumman i dagen blaska och låter "avslöja" att Mikael Antonsson är på väg hem till allsvenskan. Ett fantastisk avslöjande där man skriver samma gamla rader som man gör om samtliga utlandsproffs som inte får mycket speltid utomlands. Antonsson själv låter meddela att han vill vänta till sommaren för att se om laget får en ny tränare eller inte. Antonsson fäller sedan några artighetsfraser om allsvenskan, och Håkan Mild intervjuas och säger exakt samma sak som han alltid säger - vare sig har pratar om Ronaldo eller Walter Thomas JR - det är en intressant spelare, typ. Det mest uppseendeväckande med artikeln är egentligen Antonssons fina citat:

"Flyttar jag hem ligger Blåvitt fantastiskt bra till"

Mikael Antonsson, gör det enda rätta och kom hem med en gång. Stämmer spelet som det brukar göra så dröjer det inte länge förrän du är ute på den europeiska marknaden igen, och förhoppningsvis har du då bättre tur med klubbar och tränare än vad du haft än så länge. Och innan dess så leder du oss till SM-guld. Välkommen hem Anton!

8 kommentarer:

  1. lite beroende på humöret hos kvällstidningarna kan de får vad som helst till vad som helst.

    ZLATAN PÅ VÄG TILL BLÅVITT!

    Det är sant, min kusins brors get hörde detta på flygplatsen.

    SvaraRadera
  2. Right on!
    Vill dock först se att Anton krigar som TUSAN för att ta tillbaka sin plats. Funkar inte det, vilket tydligen inte gör, så... VÄLKOMMEN HEM MIKAEL!

    SvaraRadera
  3. Jo, jag tror det när han har skrivit på. Tills dess är det bara lösa rykten.

    Det finns säkert andra klubbar i Europa som kan betala mycket mer i lön.

    SvaraRadera
  4. ”Allsvenskan håller hög klass” *hahaha*
    Antonsson verkar ju vara en riktig lustigkurre...

    SvaraRadera
  5. Märks att han inte har varit i Sverige på länge..

    SvaraRadera
  6. http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=333399

    GP har ganska mycket högre trovärdighet än Aftonbladet

    SvaraRadera
  7. Kort och gott:

    Bra skrivet Erling. Nyheten är ungefär lika het som att ärkeidioten tillika den helt ok fotbollspelaren Zlatan fick p-böter med bifogat bildextra i den konkurrerande blaskan. Scoopen haglar!!!

    SvaraRadera
  8. Hur kan man tycka att det är uppseendeväckande att han tycker att blåvitt ligger bra till? Allt annat vore väl en rejäl skräll. Tänk om han hade sagt: "Om jag flyttar tillbaks till allsvenskan ligger blåvitt fantastiskt dåligt till", vilket då är vad författaren egentligen hade förväntat sig, eller?

    Det vore väl skitkul om Anton spelade i blåvitt, men glöm då inte att han kommer att komma hem som en av de misslyckade utlandsproffs som vi har rätt många av i allsvenskan idag. Och de dominerar knappast i sina lag. Varför skulle ett sargat självförtroende automatiskt bli en tillgång för blåvitt?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.