2007/03/29

Rehn: En islänning blir årets genombrott!

INTERVJU Baraben.com tog sig ett snack med en förkyld, stressad och barnapassande Stefan Rehn inför genrepet mot norska Bryne. Ni kan ikväll se laget spela sin sista träningsmatch, inför premiären mot Trelleborg, på Backavallen klockan 17:30. Slut upp och visa laget vilket stöd de har att förvänta sig under allsvenskan 2007.


Hur ser skadeläget ut i truppen?

- George Mourad har en knäskada som sammanlagt kommer att hålla honom borta från fotbollen i tre månader, han har en bra bit kvar. Jonatan Berg har en känning i foten och Adam Johansson fick en redig smäll mot huvudet senast mot Ålesund och springer fortfarande runt med ett stort plåster runt huvudet. Thomas Olsson fick avbryta senaste träningen så där väntar vi fortfarande på ett svar.

Vad hoppas du få för svar av matchen idag?

- Jag hoppas att vi ska börja synka det vi tränat på. Vi har länge jobbat på att få ett starkt försvarsspel och nu vill vi få det att stämma med anfallsträningen vi jobbat hårt på under de senaste veckorna. Vi lyckades bra på sista tredjedelen i senaste matchen mot Ålesund då vi gjorde fyra mål och jag hoppas att vi kan fortsätta så.

Vem får sitt genombrott i truppen i år?

- Ragnar Sigurdsson.

Vem ser du som nyckelspelare i truppen?

- Det är många men den absolut viktigaste spelaren är Niclas Alexandersson.

Vad har ni för målsättning med säsongen?

- Att vi ska utvecklas och komma så högt upp i tabellen som möjligt.

Hur tror du att det kommer att gå för de västsvenska lagen i år?

- Elfsborg kommer att vara med i den absoluta toppen, Halmstad kommer lätt att hålla sig kvar och Gais klarar nog kontraktet.

Sist av allt vad önskar du dig mest just nu?

- Att det ska gå bra för IFK Göteborg.

8 kommentarer:

  1. Sist av allt vad önskar du dig mest just nu?
    -Att det ska gå bra för IFK Göteborg.


    Kategorin: No shit Sherlock.

    SvaraRadera
  2. Rehn är bra. Jävligt bra. Jag har enormt förtroende för han. Sen tror jag han har rätt om Ragnar också. Kan han och Bjärsa stänga till försvaret så har vi mycket vunnet i år. Än så länge har det sett mycket lovande ut på den fronten, låt oss hoppas att det fortsätter så.

    Bryna bör vi kunna crossa med ett par mål.

    SvaraRadera
  3. Jag tror mycket på stefan och grabbaran, men just kommentaren "Att det ska gå bra för Ifk Göteborg" tycker ajg tyder på att han inte har fullt förtroende för vår unga trupp.

    SvaraRadera
  4. Snacka om analysera sönder ett svar. Rehn svarade säkert bara direkt ur hjärtat/hjärnan vad han tänkte. Ser inget som helst fel i det.

    SvaraRadera
  5. Jag tror att Rehn vill att vi ska vara underdogs i år. Nästan ingen tror ju på toppstrid, till och med många supportrar som tror på mittplacering.

    Jag hoppas att vi överraskar och tar en topp 4- Men vem vet vi kanske tar guldet eller kommer 8.

    SvaraRadera
  6. anonym 13:25: Jag tror han menar att han fortfarande saknar djyrgårn och att han var nöjd med sin frukost, trots att han nog sockrade flingorna liiite mycket. Sen tycker jag man tydligt hör i tonläget att han hatar judar också. Jävla rasse e han fanimej, sånna vill vi inte ha här!!!!

    SvaraRadera
  7. "Sist-av-allt"-frågan luktar lite Aftonbladet...

    SvaraRadera
  8. Annars kallas ju Tomas Olsson för "Känning" eftersom han har just ... en .... just det. Alltid dessutom.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.