2007/03/22

Dagens

Årskortsboost?
Mikael Renberg, en av Sveriges stora hockeyprofiler och tidigare del av den legendariska Philadelphiakedjan "Legion of Doom" (tillsammans med John LeClair och Eric Lindros) berättar för GT/City om en eventuell flytt till Göteborg i höst:
- Det skulle vara rätt festligt att spela där. Då skulle jag kunna se mitt stora favoritlag i fotboll - IFK Göteborg.
– Det är de sedan 1982, då de vann Uefa-cupfinalen. Då jag var tio år. Fy fasiken, det var otroligt stort, säger Renberg.

Intervju...
Fan tv: Hej Jocke Persson, hur kommer det sig att du hamnade i Landskrona Bois?
Jocke Persson: Jag flyttade hem till Sverige.
Fan tv: Ja, men varför blev det just Landskrona?
Jocke Persson: De erbjöd mig ett kontrakt.

Roligaste utveckling
"Pajasturngeringen" Royal League kan till nästa år hamna i TV4. Trots att TV4 gjort allt för att såga projektet helt jäms med fotknölarna. Varför? TV4:s värsta konkurrent på den tv-sända fotbollsmarknaden i Sverige, Canal+ äger Kanal 5 där den nordiska turneringen har huserat. Ett revirpisseri på hög nivå med andra ord. Nu väntar vi bara på de skoningslösa hyllningarna av Royal League från Ola Wenström, Olof Lundh och company lagom till att turneringen eventuellt börjar att sändas i TV4...

15 kommentarer:

  1. I egenskap av blåvittsfärens självutnämnde Frasier Crane, så tar jag åt mig oerhört mycket åt det lyft som Baraben har gjort med de två senaste artiklarna.

    Rehnberg förslaget skulle vara en snygg artikel i GT.

    / Sillstryparen

    SvaraRadera
  2. Stort! Tänk vad nya fakta faktiskt kan ställa en person i nytt ljus. Vilket lustigt nog inte hände när svenska fans outade "Stefan Holm håller på Blåvitt" och "Lasse Kronér håller på Blåvitt".

    SvaraRadera
  3. Sillstryparen/ Baraben.com håller alltid en hög nivå och det tycker de flesta av oss som läser här så du kan väl skippa din von oben mentalitet och klippa dig.

    SvaraRadera
  4. Det här med AIK är ju tamejfan inte klokt. Det är (jag vet att ordet överanvänds): SKANDAL!!!!!

    SvaraRadera
  5. Sillstryparen, du har en överlägsenhet i klass med Göran Perssons.

    SvaraRadera
  6. fondhjälte#76:

    Klippa mig ska jag faktiskt göra. Att jag tycker Baraben har gjort ett lyft är ju min personliga åsikt. Det tycker jag verkligen

    Von oben-mentaliteten blir lite klurigare att ta itu med. Är man lite smått uppblåst och dessutom kan överdriva det lite så att det inte blir menat på allvar, så får man väl hoppas att folk inte tar illa vid sig. Men jag tar till mig av det du sagt.

    / Sillstryparen

    SvaraRadera
  7. Eller vad säger jag..

    Jag menar förstås:

    - Uppblåst?!?
    - Jag?!?!?
    - BAH! Nonsens och struntprat

    / Sillstryparen

    PS. Fortsätt i denna anda Baraben. Krädd.

    SvaraRadera
  8. Vad håller SvFF på med?????????????? Vem är det som tagit det här beslutet och främst:VARFÖR måste arenabolaget äga en del av aik???????????????

    IDIOOOOTER. MERDA LAGRELL!

    SvaraRadera
  9. Man upphör ju aldrig att förvånas över den potentiellt öppna korruption som finns inom svensk fotboll. Allt från tv-pengar till domare till spelscheman känns mellan varven riggade som om det vore någon jävla blåbärsserie vi snackar om.

    Ohhh vänta, Allsvenskan är ju en blåbärsserie. Jaja, men då var det inget.

    SvaraRadera
  10. [fondhjälte#76 & Sillstryparen/ Försök hålla er till något sånär fotbollsrelaterat istället för ordbajs. Tack för god netikett.]

    SvaraRadera
  11. Frankie:

    Man kan ju räkna ut med lillfingret att om SVFF/nya råsundas arenabolag äger andelar i AIK, så verkar de göra allt för att slippa resor för förbundskaptenerna. Ett nytt FCK kanske inte är omöjligt i sthlm?

    SvaraRadera
  12. Here guuuud, att svff går in som delägare i aik är verkligen helt rubbat... Den här gången måste det väl ändå komma in en jävs-anmälan av nått slag!?

    SvaraRadera
  13. Larz:

    Ja, jag säger inte att dom är 100%igt identiska situationer.

    Jag bara menar att förbundet verkar vilja skapa bättre förutsättningar för AIK än andra klubbar.

    Nästa förbundskapten heter Rickard Norling.

    SvaraRadera
  14. Nästa förbundskapten heter Rickard Norling.

    22/3/07 17:32


    Eller Stuart Baxter...

    SvaraRadera
  15. Och folk säger att framgång INTE är det viktigaste för att generera en större publik................

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.