2007/03/03

Aubynn, knäskador och rökförbud...

NOTISSPECIAL Bilden föreställer någon typ av manifestation för någonting under Gais-Häcken. Problemet är att ingen vet riktigt vad som stod på banderollen på grund av röken framför densamma. Men det var säkert något trevligt och gemytligt, kanske lite reklam för Gais bandy?

Ni kanske minns hur Elfsborgs marknadsansvarige under pompa och ståt deklarerade att hans enorma hjärnbalk minsann producerat idén att direktsända en träningsmatch på internet. Samtidigt kan man numer följa spelarna ända in på läkarundersökningarna nere i Turkiet. Ta chansen och följ med på Fredrik Risps knäundersökning.
----------------------------------------------------------------------------

Enligt uppgifter till Baraben.com så har Jeffery Aubynns agent Per Jonsson ringt Kamratgården i slutet av arbetsveckan för att sälja in sin klient som ett potentiellt nyförvärv till Blåvitt. Oklart dock om Håkan Mild och co svarat i en positiv anda eller bestämt avböjt erbjudandet om Gunnilsesonens tjänster. Hammarby ska ju i så fall ha sitt...
---------------------------------------------------------------------------

Zlatan är tillbaka i landslaget. Jippi säger Expressen. Tjohoo säger TV4. Hur lång tid kommer det nu att gå till nästa incident där "Ibra" tror sig vara större än laget och sätter sig på tvären? Det ska vara en ära att spela i landslaget och inget man ställer upp på för att man utsätts för omfattande övertalningskampanjer. Pinsamt är bara förnamnet, låt honom ruttna i Milano istället.
---------------------------------------------------------------------------

Hockeyhuliganismen slår till igen. Vinterns hockeyarenor har skakats av en omfattande vålds och anarkivåg där slagsmål och kaos blivit norm inom sporten. Bästa delen av incidenten i Linköping där Djurgårdare härjat av bara fan kunde man läsa i gårdagens Aftonbladet. De rapporterade att polisens förvaringsbuss (!) hade fyllts och att man då istället hade avvisat ett stort antal Djurgårdssupportrar från platsen genom att sätta dem på ett tåg mot Stockholm. Föga oväntat började Skansenfolket att slåss med varandra kort efter avgång från Linköping...

22 kommentarer:

  1. Aubynn - ja tack!

    SvaraRadera
  2. Jeff är mer än välkommen, UNDERBART om så skulle vara fallet. Han är en spelartyp Blåvitt saknar!

    SvaraRadera
  3. Även om Jeff är en spelare som många avskyr är jag säker på att han skulle lyfta vårt spel. Så ja tack.

    SvaraRadera
  4. Skojar ni eller? Aubynn, nej tack! Vi har redan en av allsvenskan bästa vänsterspelare, tillika en av de största talangerna, Andres Vasquez på den platsen. Skulle han peta Vasquez då eller? Tror inte det. Dessutom en av allsvenskans sämsta karaktärer. Så Aubynn, nej för fan.

    SvaraRadera
  5. problemet är ju att blåvitt med all sannolikhet helst vill ha två centrala spelare och inte har råd att köpa in en jeffery till vänsterkanten där man redan har 2-3 alternativ...

    SvaraRadera
  6. Välkomna till Borås Arena imorgon för lite vettig fotbollsunderhållning!

    SvaraRadera
  7. Aubynn ja tack, Zlatan ja tack!

    SvaraRadera
  8. Jeff som vänsterback kanske... eller inte.

    SvaraRadera
  9. Tror inte att han kan spela back. Kan ha fel dock. Tycker att han överlag är överskattad, och att peta Vasques för han är 'plain stupid'.

    Aubynn, NEJ tack

    SvaraRadera
  10. Aubynn - nej tack. Fel attityd, fel position att lägga pengar på. Vore sinnessjukt att lägga pengar på när vi har både Vasques och den nye gubben ifrån HIF.

    SvaraRadera
  11. Erling: Vasquez är innermittfältare och bör spela där tillsammans med Alex.. Med Aubynn får Blåvitt den fart vi saknar idag..
    Sen att Aubynn är en hora är en annan sak..

    / S & M

    SvaraRadera
  12. Hur fan kan man säga nej till Aubynn? Han hade varit utmärkt. När Aubynn är skadefri, som han varit i hammarby, är han en av de bättre spelarna i Allsvenskan. Ni som förnekar detta har antagligen ALDRIG sett honom.

    SvaraRadera
  13. Senaste anonym: Visst är han en av de bästa mittfältarna i Allsvenskan men har klara attityd- och motivationsproblem. Han är något av en humörspelare, men när han är på topp så är han riktigt bra. Frågan är om han är rätt person för Blåvitt? På planen är han definitivt det, men knappast utanför.

    SvaraRadera
  14. aubynn klarar ju inte ens av att spela 90 minuter, mr kramp är han ju känd som. träningsoduglig och matchoduglig. snacka om att INTE ha den karaktär som håkan snackar om att är så viktig...

    SvaraRadera
  15. aubynn ja tack! låt håkan drilla moral med honom och använd han sedan som den vänsterytter vi inte haft på åratal, släng sedan in vasques i mitten och kariskik som supersub till någon av dessa herrar. konkurrens mina vänner konkurrens!

    om inte vi tar honom lär väl aik eller något annat äckligt lag göra det och STÄRKA deras trupp..

    SvaraRadera
  16. Skicka han till Danmark!

    SvaraRadera
  17. om inte vi tar honom lär väl aik eller något annat äckligt lag göra det och STÄRKA deras trupp..

    4/3/07 11:52


    Den enda trupp jeffery stärker är Gunnilses trupp. På andra håll skulle han bara bli ett problem.

    Finns inte en chans att Blåvitt värvar den sopan, då går man ju emot hela sin idé att värva spelare med rätt attityd och karaktär...

    SvaraRadera
  18. Jag tror att Mourad och Jeff skulle bli goa vänner :)
    De har båda:
    - en fin attityd,
    - en jämn prestationsnivå,
    - viljan att spela för IFK

    Saknas det nått?
    /TL

    SvaraRadera
  19. Angående Zlatan så tror jag media förstorat upp allt... Han blev ju pappa för första gången i höstas och han säger ju alltid att familjen går före allt. Sen har han bara hoppat över träningsmatcher. What's the big deal?

    SvaraRadera
  20. aubynn..nej för helvete! jävla simulantsvin som inte hör hemma i sverige stoltaste klubb.

    SvaraRadera
  21. Jag såg Jeff på ett antal matcher när han var yngre. Tror säkert han skulle bidra med kreativitet något som mer eler mindre saknas hos Blåvitt. SPARKA SPRING-Nej tack!
    Börja spela fotboll Blåvitt NU!!

    SvaraRadera
  22. Däremot tycker jag att Zlatan platsar i vilken startelva som helst. Han är ju fullständigt magsisk och att försöka frysa ut honom säger ju bara allt om hur missunnsamma vi är i det här jävla jantelagslandet. Inget fel på Allbäck, inget fel på Elmander, inget fel på Rosenberg (förutom att han inte gör så många mål), men allvarligt talat; ingen av de är i närheten av Zlatan och Sverige blir bättre av Zlatan på plan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.