2006/05/15

Vinn en miljon om Sverige vinner VM!

VM-FEBER Nu är det VM-uppehåll för de Blåvita killarna. Först två veckors semester och sedan träningsmatcher och träningsläger. Men för Alex och Kalle är det fullt upp för att hålla VM-formen igång. Tror du på Sverige i VM?

Baraben kan idag tipsa er läsare om en ganska kul tävling där man får chansen att vinna 1 miljon kronor om Sverige vinner VM i fotboll! Även om chansen att Alex eller Kalle får spela en VM-final är liten så är tävlingen både gratis och enkel att delta i så det blir en kul liten uppladdning inför VM-starten om ett par veckor...

Gratis tävling med chans att vinna 1 miljon kronor!

7 kommentarer:

  1. Miljonen är min!

    SvaraRadera
  2. Haha Frankie, jag ser att du sitter och tjafsar med brunskjortorna på Svenska Mugs, hur orkar du?

    SvaraRadera
  3. Hisingen/ Akta dig för annars kommer M Perssons rövslickare och lipar på dej...

    SvaraRadera
  4. anonym/ MILJONEN ÄR MIN!

    SvaraRadera
  5. Frankie -> Länken e möjligtvis inte kopplad så att du får poäng för varje person som går med i tävlingen genom länken? :P

    SvaraRadera
  6. anonym/ Länken innebär att Supporterfonden tjänar lite stålars på varje person som gratisregistrerar sig... Mer om det senare.

    SvaraRadera
  7. Frankie, tänkte precis dra igång sålt sig som en hora, men efter att jag läste ditt inlägg så ser jag att pengarna går till en bra sak, registerar mig nu.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.