2006/05/15

Omgångens svarta får

ALLSVENSKAN/MEDIA Stackars Matthias Asper. Enligt Sportspegeln igår framkom det att Blåvittklacken hade bestämt sig för att mobba Malmö FFs målvakt redan från matchstart, och ramsor som "Vi hatar Asper" haglade mot skåningarnas målvakt. Något som Sportspegeln glömde var att hatramsorna och den så kallade mobbningen började direkt efter att Asper lekte döende svanen efter att Jonas Wallerstedt kom aningen för nära på en djupledsboll som Apser han först på. Och man nämnde inte heller att Jonas fick ett gult kort för Aspers filming!

Fick en fråga av en man som stod bredvid mig när "Solnatattare" skreks mot Asper när denne sparkat in bollen i spel igen. Asper är väl ändå inte från Solna, frågade mannen? Jag orkade inte svara honom då, men han har spelat i AIK.

Baraben kan även rapportera att Niclas Alexandersson stod och samtalade med Anders Svensson vid Kopparmärra vid lunchtid idag. Efter det korta samtalet skiljdes dom åt. Alex pratade i mobiltelefon. Kanske gick samtalet till Håkan Mild där Alex berättade att Anders Svensson vill till sin favoritklubb, IFK Göteborg!

18 kommentarer:

  1. typiskt media att missförstå / förvränga allt

    SvaraRadera
  2. Faktum är att jag stod bakom Niclas & Anders när de snackade och jag kan bekräfta att Anders ulkandes och snyftandes berättade om hur jobbigt det var att pendla till Borås och att det kändes att det saknades rätt inställning i laget. Hur han kände sig tvingad att välja Elfsborg när han vände hem. ... suck.

    SvaraRadera
  3. il professore: ?

    SvaraRadera
  4. il professore: Säkert? Man ljuger inte om sånt här...

    SvaraRadera
  5. att malmöklacken skrek skattesmitare till Sella glömdes också bort av tv-sporten.

    SvaraRadera
  6. "Solnatattare" trode det var ett uttryck förbehållet oss Hammarbyare. Trevligt att det sprids långt söder om söder.


    /R

    SvaraRadera
  7. sjungs "en get, en ko, en Solnabo" fortfarande? lr var det på 90-talet?

    SvaraRadera
  8. För det första bör jag inte kommentera Wallerstedts träff på Asper då jag stod 100 m därifrån. Men även om det skulle stämma så kan jag inte förstå hur ni kan klaga på en av våra spelare när ni har två såna barnrumpor till spelare som Wallerstedt och Selakovic. Trodde inte det var möjligt att man kunde kasta sig, gnälla hos domaren och hålla på med annat trams så mycket som dom gjorde igår.

    När det gäller det som skreks till Selakovic och att SVT inte tog upp det. Skulle dom säga att det var taskigt att skrika något som han de facto är.

    SvaraRadera
  9. Det känns bra att fler uppmärksammade inslaget i sportspegeln. Reagerade själv på det sätt som reportern fick IFK-supportrarna att framstå som ett gäng mobbare. Skulle han överhuvudtaget ta upp det så borde han berättat vad som föranledde det.

    SvaraRadera
  10. kristian/ Och Asper är inte en filmande jävla Solnatattare då?

    Jag själv skrek inget alls på honom, kanske undantaget någon enstaka gång. Jag tycker nämligen han redan är så jävla usel att det inte går att psyka honom att bli sämre. Det såg man ju om inte på hans skogstokiga utrusch när Alex slog en frispark mot mål...

    SvaraRadera
  11. kristian: det där med att man är oskyldig tills man har bevisat motsatsen, gäller det bara när det passar, hade du tyckt likadant om Sella hade spelat i Malmö? Såvitt jag vet har rättegången inte hållts än och vi har ingen fällande dom.

    SvaraRadera
  12. skattefoooouskarrrrrrä va de faktiskt=)

    SvaraRadera
  13. Oj..

    Mkt att svara på en gång där ja.

    Larz

    Yksel, visst söker frispark lite väl ofta. Därför får man inte det när han ska ha det eftersom Sveriges domarkår har förutfattade meningar om en del spelare.

    Anonymous
    Så du är nöjd med hur inblandade parter genomfört de där affärerna? Hade det varit ansvariga som gjort så i den klubben jag supportrar hade jag krävt tjära och fjädrar..

    Frankie
    Formulerade mig lite klumpigt i början av mitt förra inlägg. Jag skriver dock INTE att Asper inte filmade. Menade bara att jag såg situationen tillräckligt bra. Därmed inte sagt att Asper inte överdrev situation eller t.o.m. filmade.

    Men det jag ville komma till i mitt inlägg var att Wallerstedt och framförallt Selakovic uppträdde som småungar. Rent löjligt som dom höll på.

    SvaraRadera
  14. gbg glenn: Ramsan "en get, en ko, en Solnabo" har tyvär gått lite ur tiden i bajenklacken.
    Sedan pappa Baxter lät sonen Lee göra skandal i AIK har allt och alla målvakter, oavsett lag, hånats med skälsordet Lee Batxter.
    Gäller även Asper.
    /R

    SvaraRadera
  15. Frankie:

    Personligen så tycker jag allt Asper blev ännu mer ostabil efter att klacken började bua åt han.

    SvaraRadera
  16. Klacken ska inte ha cudos för att de fick Asper ur balans. Det var ju Betongläktarn Allstars som lyckas med sånt.
    Fram för mer betongbarn!

    SvaraRadera
  17. Nej, Selakovic var säkert inte spindeln i nätet och ja, Yksel ramlar väldigt enkelt.

    Så nu var det avklarat.

    Nu till det jag vill säga. Wallerstedt och, framförallt, Selakovic uppträdde som barnrumpor. Gnällde på domaren, kastade sig och uppträdde allmänt dåligt på planen.
    Var för sig var dom värre än Björn Runström och Robert Andersson tillsammans.

    SvaraRadera
  18. Kristian

    Du är patetisk !!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.