2006/05/09

Svårt att klara mediahetsen, Lagerbäck?

VM-UTTAGNINGEN Den svenska truppen får glädjande nog med sig två nuvarande blåvita hjältar till Tyskland. Niclas Alexandersson och Kalle Svensson följer med den mangranna skaran av 23 spelare.
Inga spår syntes av Sveriges näst bäste och Allsvenskans bäste, Bengan Andersson, men väl vår gråtande och kortvarige andremålvakt, John Alvbåge - som skall se och lära får antas då även Rami Shaaban togs ut.

Alexander Östlund blev chockkuppetad ur VM-truppen. Media och experternas utlåtanden spräckte(?) Lasse Lagerbäcks och Roland Anderssons bubbla som de levt i senaste åren.
Sågningen av "wannabe badboyen" är en av de hårdaste på länge då han spelade en stor del av kvalet.
Kampanjarbetet som utförts av vissa kvällstidningar och tyckare är väl ett av de bästa på länge, kan man kort sammanfatta. Joe Cole med vänner hade sprungit åttor runt den före detta landslagsspelaren. Blir det nu Alex som tar plats till höger i backlinjen? Inte omöjligt. Mikael Nilsson känns ju som Östlund inte helt fräck där ute heller.
Vid skada/avstängning på Linderoth bedjar jag även för att det är Alex som tar plats före en viss tjockis. Kan dock bli jobbigt att spela på två positioner samtidigt - men kan nån, kan vår Alexandersson.

En annan hyfsat ofräck kille i truppen är Petter Hansson. Kalle Svensson känns mycket hetare i dagsläget och kanske till och med är förstereserv i mittförsvaret. Det hade varit något med en svensk VM-backlinje bestående till 50% av det blåvita sortimentet (75% för den som vill räkna med Lucic på något sätt - jag vill inte).

Vem vet vad Lagerbäck tänker nuförtiden? Blev han inspirerad av Svennis monsterpsykbryt?

Hela truppen:

Andreas Isaksson, Rennes.
John Alvbåge, Viborg.
Rami Shaaban, Fredrikstad.

Erik Edman, Rennes.
Petter Hansson, Heerenveen.
Teddy Lucic, Häcken.
Olof Mellberg, Aston Villa.
Mikael Nilsson, Panathinaikos.
Fredrik Stenman, Bayer Leverkusen.
Kalle Svensson, IFK Göteborg.

Niclas Alexandersson, IFK Göteborg.
Marcus Allbäck, Köpenhamn.
Daniel Andersson, Malmö FF.
Johan Elmander, Bröndby.
Zlatan Ibrahimovic, Juventus.
Mattias Jonsson, Djurgården.
Kim Källström, Rennes.
Henrik Larsson, Barcelona.
Tobias Linderoth, Köpenhamn.
Fredrik Ljungberg, Arsenal.
Markus Rosenberg, Ajax.
Anders Svensson, Elfsborg.
Christian Wilhelmsson, Anderlecht.

8 kommentarer:

  1. Jag fattar inte varför Svennis tog ut den här 17-åringen han inte ens sett i action själv. Underligt.

    SvaraRadera
  2. För att tvinga Lars-Roland att övetrumfa honom genom att ta med Jonson och Allbäck i den svenska truppen. Underligt.

    SvaraRadera
  3. Hoppas Svennis ställer lillkillen och alla de andra otippade eller skadade spelarna på plan när de ska möta Sverige. Han har chansen nu att ställa ett så dåligt lag på plan att hans modersland bara måste vinna!

    SvaraRadera
  4. Det här hör kanske inte hit...men hur har den där mannen som kallar sig "Roland" lyckats bli högerhand till Lagerbäck? Det enda han gjort i ledarväg är väl att vara misslyckad tränare i Malmö samt något förvirrat uppdrag i något flicklandslag?

    SvaraRadera
  5. och vad hade lagerbäck lyckats med innan landslaget? vi har fortfarande inte presterat under hans ledning i ett mästerskap.

    SvaraRadera
  6. ALLBÄCK är totalt värdelös!!!! Jag tål inte den jävla nollan!

    SvaraRadera
  7. Mattias Jonsson! suck varför säger bara varför är han med? Har han presterat alls? Ett tur mål mot oss är det enda. Nä där får du bakläxa Lagerbäck. Tack och lov att Alexander Östlund äntligen har förpassats till läktaren, skönt nu slipper man vara orolig när detblir anfall på högerkanten.

    SvaraRadera
  8. Har man gjort en bra grej i landslaget... typ mot Danmark. så har man säkrat sin framtid i landslaget så länge Lagerbäck är vid rodret. =)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.