2006/05/04

Sebastian Larsson- en blåvit låneaffär?

SILLY SEASON När Arsenal-mittfältaren Sebastian Larsson berättade för svenska medier att han tröttnat på bänknötande sprang direkt spekulationerna bland Blåvita fans från stillastående till högvarv. Anledningen stavas: Sebastian är Blåvit sedan barnsben...

Sebastian Larsson, född 1985, kommer ursprungligen från Eskilstuna (precis som vår en viss nytillträdd ordförande i IFK...) och är en vänsterfotad mittfältare med ett par säsonger bakom sig i Arsenal FC. Det var 2001 när han värvades från IFK Eskilstuna till Arsenals ungdomsverksamhet som han försvann ut i det Europeiska äventyret. Han har fått sporadiskt med speltid i både Premier League som i alla de otaliga cupspel som "The Gunners" deltar i. Under sin debutsäsong med Arsenals A-lag (2004/05) så gjorde han 4 mål på 17 B-lagsmatcher och hann med att debutera i både ligan som finnas med i Champions League-truppen.

Larsson kan spela både Vänsterback och innermittfältare men trivs bäst på vänsteryttern. Hans kontrakt räcker fram till sommaren 2007 men eftersom han nu suktar mer speltid har spekultationerna om en eventuell utlåning från Arsenal tagit fart. Kan Sebastians favoritförening i Sverige bli ett aktuellt utlåningsalternativ?

Baraben hoppas på tät kontakt mellan Mild och Wenger i veckan. Trots att kassakistan på Kamratgården ekar tom efter betalning av skatteskulden och i väntan på det omtalade Riskkapitalbolaget så borde väl ett låneavtal av en så här duktig spelare vara intressant? Den som lever får se.

15 kommentarer:

  1. Det hade inte varit helt fel med en sådan, men jag yrkar fortfarande på att Hjalmar ska få spela, det är nämligen han som saknas. Han har det där lilla extra:)

    SvaraRadera
  2. Ja men Hjalmar är ju ingen offensiv spelare. Det är ju fart på vår offensiv vi behöver och Wowoah rosar ju inte direkt marknaden...

    SvaraRadera
  3. Han har det Jimmy Svensson har: långa bollar på Bengt. Vilket inte är helt lyckat i blåvitt dock ;)

    SvaraRadera
  4. Jajjemän. En mittfältare till som vi ska tjonga över..

    SvaraRadera
  5. Hmm, Sebastian Larsson. Han borde ju vara bättre än Wowoah.

    Förresten, hur uttalar man Wowoah. Diskutera detta med en på radiosporten i tisdags, han sa att han bara hette "Woah" - men, kan man verkligen bara säga "Woah"?

    SvaraRadera
  6. Det kommer aldrig att hända. Om Håkan och co. skulle greja det så förtjänar han bragdguldet.

    SvaraRadera
  7. Hoppas! Hoppas! Hoppas!

    SvaraRadera
  8. Hittepå eller är det ett "seriöst" rykte?

    SvaraRadera
  9. Skulle det bli aktuellt med Sebastian, vilket jag verkligen inte tror, så vore han ett rejält lyft för Blåvitt. Jag gissar dock på att det ligger närmare till hands att han hamnar i en mindre klubb i England. Men hoppas och önska kan man ju alltid göra.

    SvaraRadera
  10. Lär ju inte hända i första taget. Tyvärr, för det vore intressant och man ser ju på Keane i Gajs att bänkade britter kan komma hit och dominera.

    Men som sagt tror jag inte det blir av om inte St Håkan åker upp till Londons Norra och spänner ögonen i Wenger. Den stackars fransmannen skulle bli så jävla rädd att han hade gett oss Henry och Fabregas också.

    SvaraRadera
  11. "Den stackars fransmannen skulle bli så jävla rädd att han hade gett oss Henry och Fabregas också."


    Sorry, han skulle fått ett hysteriskt utbrott (som den fjolla han är) och kastat pizzabitar på Hågge. Hågge svarar med att sjunga "Små Grodorna" för honom och åtnämna honom till åtets "GRODAN BOLL"

    SvaraRadera
  12. Fingerslint igen, det skall självklart stå "ÅRETS" inte åtets

    SvaraRadera
  13. Är det hittepå eller inte?

    SvaraRadera
  14. Det blir inga problem nu när Svennis går in med kapital.

    SvaraRadera
  15. Hade ju vart kul, men jag tror det knappast... =)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.