2006/05/18

Örgryte kan inte stava

ÖRGRYTE Ingen direkt nyhet, det är bara så att det numera finns bildbevis. Örgryte IS kan inte stava. Nyligen sparkades Zoran Lukic och Örgrytes starke herre Stefan Herre Ericsson poserade glatt på bild i flera tidningar, märkbart nöjd med föreningens första förnuftiga beslut på 2000-talet. Kanske log han lite väl tidigt, då Örgrytes tydliga felstavning av sitt eget namn (felvänt "e") och den allmänt spretiga handstilen hamnade på samme bild som herren Herre.


7 kommentarer:

  1. Men ny snygg hemsida har dom, imponerande bredd. Världsklass!
    http://www.ois.se/

    SvaraRadera
  2. Tycker faktiskt Öis satsningar i början av milleniet var bra att det sen inte höll ekonomiskt var en annan femma. De hade ett riktigt bra lag 02-03 och höll på att ta över Gais roll som stadens andra lag men i och med årets säsong så är de nere på Häckens nivå igen.

    SvaraRadera
  3. oh HERRE gud vilken tom hemsida stena tvingat fram...

    SvaraRadera
  4. My lord. Jag citerar Lennart Bergelin: "Not much to hang in the Christmas Tree".

    SvaraRadera
  5. Haha bland de fulaste och töntigaste hemsidor jag någonsin sett! Om Blåvitt skulle lansera nån sån "samtliga sektioner"-skit skulle jag bli så förbannad!!

    SvaraRadera
  6. att folk orkar lägga sån energi på andra lag e imponerande=)

    SvaraRadera
  7. Herregud va ni är fjantiga!

    HATA BLÅVITT

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.