2006/05/13

Supporterfonden ångar på- men behöver DIN hjälp!

SUPPORTERFONDEN I April månad har Supporterfonden genomfört en matchtröjetävling på Supporterfonden.se och tävlingen har dragit in uppskattningsvis 9 000 kronor till IFK Göteborg som med andra ord kan sägas ha sålt ett par matchtröjor för cirka 4 500 kronor styck! Vi vill tacka alla våra fondhjältar för en fantastisk insats hittills och berätta lite om vilka andra saker som är på gång hos Supporterfonden för närvarande. (Se vilka fondhjältar som vann April månads två tröjor här)

Först och främst vill vi påminna om de tre PDF-flyers som finns på reklamsidan. Flyers som vem som helst kan ladda ner och sätta upp på sin arbetsplats, skola eller i sitt närområde.

Tipsa eller utmana en vän
En helt ny funktion har även tillkommit som heter "Tipsa eller utmana" där du kan skicka ett färdigt brev till någon som du känner. Genom att skriva in dina vänners, arbetskamraters eller bekantas mailadresser och ditt namn så skickas ett automatiserat mail ut med en uppmaning till den personen att delta i Supporterfondens insamling till Blåvitt.

Interaktivitet
Vår reklamsida har även fått en sektion som heter "Interaktivitet" där vi som första funktion har lagt upp möjligheten för dig med egen hemsida eller blogg att kopiera in den angivna koden och på så sätt få upp rutan med "Senaste fem bidragsgivarna" på just din hemsida!

Kreditkortsgåvor och SMS-gåvor
Payson innebär att man kan betala med kreditkort direkt över internet, det är bara att följa instruktionerna när man klickar sig vidare från Bidragssidan hos Supporterfonden.

SMS-Betalning går till som följer: SMS:a "fonden 30/40/50" till 72550. Välj belopp genom att välja något utav 30, 40 eller 50. Viktigt att veta dock är att hela summan inte går till Supporterfonden. Av 30:- (14,63:-), 40:- (19,64:-), 50 (24,64:-) Fondens förtjänst inom parentes. Dessa bidrag kommer inte att redovisas enskilt utan kommer att redovisas som en egen post.

Exempelvis:
Meddelande: fonden 50
Till: 72 550
Du kommer sedan att få ett bekräftelse-SMS.

Arenainsamling efter VM
Förutom dessa två "nya" betalsätt för gåvor till fonden så planerar vi just nu ett par hinkinsamlingar till Allsvenska hemmamatcher, men vi behöver även fler supportrar som vill hjälpa till att organisera och genomföra dessa, så hör av dig om du är intresserad av att hjälpa till! kontakt@supporterfonden.se är adressen! Alternativt går det bra att använda formuläret som finns under kontaktsidan hos Supporterfonden. Märk ditt mail "Arenahjälte".

I dagsläget har 174 fondhjältar skänkt 66 000 kronor till insamlingen till Blåvitt.

Gör som dem- skänk ett bidrag, stärk IFK Göteborg!

11 kommentarer:

  1. Jo man minns hur ni slog på stort att ni minsann skulle slå den lite mindre bemedlade skaran av ÖIS fansens insamling som slutade på 220TKR tiofalt, hur mkt har ni fått ihop? 66KKR? Ni har en bit kvar..

    SvaraRadera
  2. eeeeeh mongo, de har hållt igång 3 månader och dragit ihop 66 000 via en nätkampanj. Jag är grymt imponerad alså, jobbar själv för röda korset och tror inte ens vi skulle klara sådana summor endast via nätet.

    krädd till alla som ska ha det, främst "frankie" då, Hankins är verkligen imponerande i sådana här sammanhang. IFK borde anställa honom för att öka hets på olika områden.

    SvaraRadera
  3. anonymous 1:a skojar du? jag har skickat lite pengar men kampanjen kommer bli så mycket större vid höst när alla kommer göra mer för att sprida denna iallafall jag.

    SvaraRadera
  4. klart detta väcker me tiden, det fattar ju till och me jag som är stupfull!

    JAG HAR EN EGEN VARIANT- SKA LÄGGA EN TUSENLAPP PÅ EN GÅNG I JUNI NÄR SKATTEN KOMMER!

    SvaraRadera
  5. VÄXER MENA JA

    SvaraRadera
  6. göran johansson kanske kan lägga en slant från såssialdemokraternas röstningsfond?

    SvaraRadera
  7. nyckeln just nu handlar väl om att få fler att delta...

    SvaraRadera
  8. mmm jag ska medge att jag själv inte sålt in det till alla jag känner. men det ska göras!

    SvaraRadera
  9. Hur går det med lansering bland företag? Jag har för mig att ni pratade om att det skulle göras./Fredrik

    SvaraRadera
  10. VI I BLÅVITT GILLAR ATT BETALA SKATT- 50% AV ÅERBÄRINGEN TILL SUPPORTERFONDEN

    SvaraRadera
  11. fredrik/ Än har det inte hänt så mkt där, helt enkelt på grund av tidsbrist. Så finns det fler som vill hjälpa till så är ni välkomna att delta!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.