2006/05/12

Änglar, på söndag sjunger vi!

PUBLIKÅSIKT Matchen mot Öis var en tam tillställning. För det första lyckades man inte locka mycket publik till matchen, det har väl sina skäl. För det andra var det en ganska avslagen match. För det tredje var det ganska tam insats av Blåvittklacken. Det var på många håll det inte sjöngs. Visserligen vann vi läktarkampen mot öisarna, men det var väl ingen större bedrift med tanke på hur få dom var.

På söndag kommer Malmo IFF IFF till Göteborg och av någon konstig anledning så är skåningar alltid bra på att sjunga. Därför krävs det en betydligt starkare sånginsats av oss då, för vi ska verkligen visa vilka som är bäst. Så änglar, sjung på söndag! Sjung!

Jag vet att det kanske inte är min uppgift att mana alla till sång, men vi måste låta. Även om det är med hjälp av nyckelknippor eller skor, på söndag ska vi sjunga - tillsammans!

Och, akta er för finnen!

18 kommentarer:

  1. Här är Änglarnas dojor här är Änglarnas skor

    SvaraRadera
  2. Snacka skit... Vart sittplatsare sen 80-talet och måste säga att så här genomgående bra har klacken inte vart på mycket länge. Vet inte om det är trumman eller om det är snittåldern som är på väg upp, men bra låter det. Keep up the good work!

    /Danieli

    SvaraRadera
  3. Jag tycker också klacken har varit helt ok i år...

    SvaraRadera
  4. KLACKEN HAR VARIT PINSAM de senaste matcherna, bara för att man kan skrika högt i 5 min är det väl inget stöd?

    dags att "gubbhörnan" sluter sig samman med klacken!

    SvaraRadera
  5. Tycker klacken var übergrym senaste matchen mot ÖIS (stod själv i klacken då), det var en helt underbar stämning i hela klacken, precis en sån upplevelse som man vill ha när man står i klacken :)

    Sen stod jag ju som sagt i klacken och då är det svårt att veta hur mycket det egentligen hörs men jag är iaf grymt nöjd med klacken senaste matchen.

    SvaraRadera
  6. Satt på sittplats mot öis och tyckte att det var riktigt bra tryck på klacken. Bättre än förra året.

    SvaraRadera
  7. Vi var flera på motsatt sida klacken som riktigt hajade till när klacken sjöng. Det lät riktigt bra, både högt och tydligt. Det lät som en enda stark röst. bra jobbat!

    SvaraRadera
  8. Tycker inte alls att stämningen sugit under derbyveckan.

    SvaraRadera
  9. Satt för ovanlighetens skull, placerad i andra kurvan närmast klacken.

    Om vi säger såhär; Om detta var en dålig dag, då vill jag vara med om när klacken går på max.

    Tycker det var bra tryck med väldigt få tysta stunder (oftast präglade av saker som 'upp, upp, upp, upp') så ingen anledning till skam där inte. Men det är klart, bra kan bli bättre.

    SvaraRadera
  10. Jag hör till dom som står lite mer åt gubbhörnan till och jag tycker att ramsorna är alldeles för träiga. Kommer någon med förslag, så klagas det direkt. Nej, mer spelarhyllningar och intelligenta ramsor och mindre "Allez, allez" och annat tjafs. Mot ÖIS var det allt som oftast riktigt pinsamt. Och ja, jag sjöng med i de flesta ramsor. Oerhört störande doch med alla halsdukar framför ögonen när man försöker följa matchen.

    SvaraRadera
  11. Klacken har inte varit bra på många år. Kanske någon enstaka gång att man kommit upp i klass med den på början och mitten av 90-talet.

    När man står i klacken så ska man nästintill få ont i öronen av ljudet. Som många säger så upplevs det som en bra stämning och bra sång i klacken när man står där. Men ställ er någon annanstans på arenan och lyssna. Klacken hörs knappt. Någon gång per match så hörs klacken bra. Men i 80 min av matchen står bara folk och nynnar. Det gäller att ta i allt man har i 90+ minuter!

    SvaraRadera
  12. Varför inte test något nytt & fräscht, anlita Göteborgs gosskör som kan vara på sittplatsläktaren. Tänk vilket grymt samspel mellan klackläktarn och sittplats det skulle bli…ölklacken på ena sidan & ljuvlig ”kristen” pojkstämma på den andra, och så får gosskören säkert med sig de andra gubbarna på sittplats också. vad sägs?
    /I.Ronisk

    SvaraRadera
  13. Till alla er som tycker att Öismatchen var bra klackmässigt vill jag bara säga, kul att vi hörs men det var vår sämsta insats i Allsvenskan iår.

    SvaraRadera
  14. måste alla ramsor alltid gå så jävla snabbt???? man hinner knappt med dem få "klapp klapp klapp" som ibland är i sången. vi måste vara sveriges snabbaste klack! känns som om det är upp till trumman att ge fan i att öka takten fastän att många andra runt omkring gör det. håll ramsorna i ett normalt tempo, så skall ni se att även vi i "gubbhörnan" hänger med!

    SvaraRadera
  15. Klacken var bra stundtals, speciellt på slutet och när vi hade skôj me dojjorna. Men man blir riktigt frustrerad när man känner att röster börjar ta slut och man sneglar lite åt vänster där det står folk helt tyst eller tom SITTER NER?! Men det känns som att klacken är påväg uppåt iaf. När vi får den nya arenan ska vi köra 110% redan från början. Då gäller det att vi verkligen kämpar för det också. Gärna att "gubbhörnen" drar sig in.

    Ang "tjalala-ramsor" så är det både bra och dåligt. Visst skulle det vara fett mäktigt med grymmaste texterna till våra ramsor. Men vi har för lite oengagerade personer som kan styra upp sånt här. Men tjalalala-ramsorna är bra tex när man kört "hoppa blåvitt hopp allez allez" i en minut så blir man givetvis lite småtrött då kan det vara bra att gå över till "aaah oooh" som inte är speciellt svåra eller jobbiga att sjunga men man fortsätter hålla samma melodi vilket gör att man kan gå tillbaka till "hoppa blåvitt hopp" eller "guldet det ska hem" eller liknande.

    SvaraRadera
  16. Håller med föregående talare

    SvaraRadera
  17. sjukt dåligt ljud stora delar av matchen idag också...

    mer hat i klacken!

    SvaraRadera
  18. De här "döda"-ramsorna är ju rent löjliga... Vissla ut Asper är jag med på, men döda? Allvarligt... Dessutom massa ramsor som ju inte innehåller nåt som har med blåvitt att göra. Hur ska gubbarna på plan då veta att det är dom vi stödjer? Kanske också pga av dessa ramsor som alla inte sjunger?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.