2006/05/26

Var med och stärk Blåvitts ekonomiska muskler!

SUPPORTERFONDEN Antonsson är hemma i Göteborg. Elfsborg är ur bilden. Nu har DU chansen att stärka Blåvitts ekonomiska muskler. Supporterfonden är här för att vi supportrar på ytterligare ett vis ska kunna stärka IFK Göteborgs ekonomiska muskler.

I dagsläget har 175 fondhjältar skänkt 66 500 kronor till insamlingen till IFK Göteborg. Men det här är bara början. Nu är ännu en lönehelg här, så var du med och stärk Blåvitt:

GE DITT STÖD TILL SUPPORTERFONDEN!

Internetbetalning
Föreningssparbanken
, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

PlusGiro (PostGiro) inbetalning
Exempel
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Kreditkortsbetalning (Payson)


Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll högaktuell att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt.

Alla bäckar små- vi hejar på IFK!

5 kommentarer:

  1. Jag kastar in 100!

    SvaraRadera
  2. Då kontrar jag med 200 hehe!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle gråta av lycka om Antonsson kom hem till IFK igen.....

    SvaraRadera
  4. ja det hade varit mysigt. supporterfonden är något av det smartaste ni gjort här på baraben.

    SvaraRadera
  5. Starkt, snart har ni samlat ihop till en hel månadslön (till någon som tjänar lite i erat lag). Hur länge har ni hållit på nu?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.