2006/05/16

Hejdå Zoran (*snyft)


R.I.P. Barabens tankar går idag till Zoran Lukic, som numera är "mellan två kontrakt" efter att ha fått sparken av Öis styrelse. Utan Sören Åkeby har det inte gått som på räls för Lukic längre, dags att hitta en ny mastermind, maybe.
Men om ni trodde att detta var goda nyheter så har ni fel. För nu finns det nämligen också en praktisk chans till att de rödblåa skall kunna vinna en match i år. Ny tränare är Sören Börjesson, en av inventarierna på sönderköpta Öisgården. Sören fanns med då klubben tog sitt senaste SM-Guld. Året var 1985 och Tillbaka till framtiden var den hetaste filmen...

Inte bara sämst i stan. Utan Öis är som alla vet också sämst i Sverige.
Till och med "skinnwästers" och "bungholeios" har tagit fler poäng. Det snackades inför säsongen om en placering bland topp-4. Kan de ens själva ha trott på det?
Men lite cred till Lukic ändå. För med en trupp motsvarande Sunderlands styrka och kvalitet överraskade Öis med att samla ihop så mycket som tre pinnar på nio omgångar - en eloge för ett mycket bra jobb skall det snarare vara istället för en fot i baken!

Intresset kring sällskapet är så lågt att man valt att inte ha någon presskonferens då det troligen inte skulle dykt upp någon i alla fall.

7 kommentarer:

  1. Kan Öis bli mer än dötrist när Zoran försvinner?
    Han spred ju i alla fall lite goa citat och väckte debatt om föreningen.

    Byt Bergarna mot Toivonen.

    SvaraRadera
  2. Jag fick en gång ett öis-tygmärke, av Sören Börjesson. Man blev inte mycket mer öisare av det.

    SvaraRadera
  3. Jag hörde nyss att Rosén och Stena Olsson förhandlar med Capello om att träna ÖIS nästa år -- han lär ju bli ledig när Juve åker ur -- men att det blir strid på kniven mellan ÖIS och HIF efter att Helsingborgs kommun kastat sig in i budgivningen med ett fett bud på 300 miljoner (man har tydligen intecknat samtliga kommunala lokaler och tagit ett rejält Finax-lån).

    SvaraRadera
  4. Helsingborg har sålt sitt sjukhus för att finansiera Capello. "Det är viktigt för staden att Hif spelar i högsta serien. Särskilt nu när Henke kommer hem." skall någon lär ha sagt.

    SvaraRadera
  5. "jag skulle bara kunna tänka mig att träna ett lag i sverige förutom djurgården.."

    SvaraRadera
  6. ...och vi vill inte ha honom!

    SvaraRadera
  7. haha johannes, tvärtom är öis från göteborg så man har en hatkärlek till borgarlaget men zoran är ju bara en gapig nolla.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.