2007/07/31

Feldgraus femma

FELDGRAUS FEMMA Niclas Alexandersson tillbaka efter skada, och gör en sett till omständigheterna godkänd match. Det räcker inte till poäng men det blir ändå ett litet plus i kanten, för det märks att Alex är en tillgång på plan. Annars var den här matchen som de flesta andra det här året, vi tar ledningen och tappar därefter matchen och bjuder in motståndarna. I dag har vi tur och går ändå segrande ur kampen.

Örebro SK, hemma
5 poäng: Marcus Berg - Jag förstår inte hur han gör det men han lyckas alltid att vara på rätt plats. Hade han haft bara en gnutta mer skärpa i avsluten hade det kunnat bli mer än "bara" ett straffmål. Men då hade väl inte Sella gjort mål å andra sidan...
3 poäng: Ragnar Sigurdsson - Var Håkan Milds värvning av Ragnar ett lyckoskott som gick i krysset, eller var det någonsin någon som vågade tro att han ens skulle vara hälften så bra som han är?
2 poäng: Pontus Wernbloom - För att vara ett helt nykomponerat anfallspar så funkade Berg-Wernbloom väldigt bra. Pontus är en ypperlig targetspelare och lyckas nästan alltid att brösta eller nicka ner bollen till medspelare. Står även för en fin framspelning till Berg som leder fram till 1–0. I anfallsrollen syns heller inte bristerna i positionsspelet.
1 poäng: Stefan Selakovic - "Äntligen!" som en viss Fylking hade sagt. Är visserligen inte lika bra i dag som han varit på kanten tidigare matcher, men sätter han en strut är jag nöjd.

Totalt efter 15 omgångar
1. Ragnar Sigurdsson - 27 poäng
2. Marcus Berg - 26 poäng
3. Thomas Olsson - 17 poäng
4. Niclas Alexandersson 16½ poäng
5. Andres Vasquez - 14 poäng
6. Gustav Svensson - 9 poäng
7. Pontus Wernbloom - 7½ poäng
8. Mattias Bjärsmyr - 7 poäng
9. Bengt Andersson - 6 poäng
9. Stefan Selakovic - 6 poäng
11. Erik Dahlin - 5 poäng
11. Jakob Johansson - 5 poäng
11. Jonas Wallerstedt - 5 poäng
14. Adam Johansson - 4 poäng
15. Jonatan Berg - 3 poäng
15. Hjalmar Jonsson - 3 poäng
17. Magnus 'Ölme' Johansson - 2 poäng
18. Eldin Karisik - 1 poäng
18. George Mourad - 1 poäng

14 kommentarer:

  1. Finns inte så mycket att tillägga..

    SvaraRadera
  2. Mer än att Feldgrau missbedömt Pontus som Anfallare....

    SvaraRadera
  3. Håller med smichael och då också Feldgrau. Inte mycket att klaga på den betygsättningen.

    SvaraRadera
  4. Tryck "Jag såg Sella göra mål 2007" tröjor ;D d hade vart rätt hett!

    SvaraRadera
  5. Idag vär väl ändock Bjärsa bättre än Ragnar. För första gången i år.

    SvaraRadera
  6. Det är lite smått missvisande din poängutdelningen, Ragnar har överglänst alla iår, och vinner inte han om han fortsätter som han gjort så är det fel...

    SvaraRadera
  7. Hur tror folk att Rehn skulle formera laget med hysse i laget? Selakovic bänkad? han har ju fått ett lyft nu med positionsbytet till vänstermitt. Undra hur han skulle fungera som vänsterback? Sella på backen o tobbe på mitten=) då skulle dom äntligen kunna bänka hjalmar!

    SvaraRadera
  8. anonym:

    "Det är lite smått missvisande din poängutdelningen, Ragnar har överglänst alla iår, och vinner inte han om han fortsätter som han gjort så är det fel..."


    ... Tycker en viss ung anfallare också övertygat.. du vet, han som leder skytteligan med 4 mål fler än gubben efter. Detta visas ju rätt tydligt i den totala feldgrau poängskörden.

    Min åsikt. Har jag fel? ^^

    //Xezzo

    SvaraRadera
  9. Faaaaan va gött med seger, nu tar vi europaguld!!!!

    ///Florida

    SvaraRadera
  10. Blåvitt borde förlänga med Ragnar, och några till, NU!! fattar inte varför de alltid ska sega i sina kontraktsförhandlingar

    /Kavorka

    SvaraRadera
  11. Håller med om att Bjärsa överglänste Ragnar för första gången, inte tt misstag av Bjärsmyr.

    Men Ragge e bra han med!

    SvaraRadera
  12. "... Tycker en viss ung anfallare också övertygat.. du vet, han som leder skytteligan med 4 mål fler än gubben efter. Detta visas ju rätt tydligt i den totala feldgrau poängskörden."

    Okej, Marcus har imponerat iår, det har han. Men många matcher har han inte riktigt skärpan där, men de tär väl för att han är ung(?). Men jag tycker trotts allt att Ragnar varit genomgående bäst.

    SvaraRadera
  13. Alexandersson är alltid bäst! Oavsett om han spelar eller ej!

    Alex borde ha en egen poängbedömning som startar på 5 och går till 10! ;)

    SvaraRadera
  14. Funderades på var vi ska göra av Sella nu, kan han kanske konkurrera med Olsson om mitt-mittplatsen? Tror inte han skulle göra bort sig där.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.