2007/07/26

Baraben avslöjar: Blåvitt slutförhandlar om Tobias Hysén!

BARABEN.COM AVSLÖJAR Snart blir Tobias Hysén klar för IFK Göteborg. Idag kan Baraben.com exklusivt avslöja att det inte är vare sig ryktade Elfsborg eller tidigare klubbadressen Djurgårdens IF som slutförhandlar med Sunderland om Tobias Hysén. Det är IFK Göteborg och en övergång är väldigt nära förestående.

Baraben.com erfar att IFK Göteborg sedan slutet av Juni haft ett flertal kontakter med Sunderland och Tobias Hysén om en transfer till Blåvitt. Det ursprungliga budet från IFK Göteborg ska ha legat tydligt lägre än den slutsumma man nu förhandlar med Sunderland om. Detta betyder förmodligen att IFK Göteborg medvetet försökt få Sunderland att agera kring transfersumman för att inte bjuda över det Sunderland skulle kräva av Hysén om han ställdes på transferlistan.

Vidare kan Baraben.com exklusivt avslöja att Håkan Mild själv är i England under torsdagen för att genomföra de förhandlingar som pågår. När Hysén under förra veckan vädrade sitt och flickvännens missnöje med den sociala situationen i England till manager Roy Keane hade IFK Göteborg redan en klar bild av vilken ekonomisk insats det skulle krävas för att lösa Hysén från den engelska premiershipklubben. Håkan Mild ska ha avslöjat till en av Baraben.com:s källor att man tror att övergången kan lösa sig redan under torsdagseftermiddagen.

Vi på Baraben.com välkomnar Tobias Hysén till Göteborg och Blåvitt!

66 kommentarer:

  1. Karneval i stan!

    SvaraRadera
  2. HALLELUJA!!!!

    /calle

    SvaraRadera
  3. Gööööött

    SvaraRadera
  4. Fyfaaan va gött! Välkommen hem!

    SvaraRadera
  5. SLUTFÖRHANDLAR ja, men innan han skrivit på kan man inte ropa hej, kom ihåg att Anton sa "jag väljer Blåvitt" förra sommaren och 48 timmar innan kontraktet skulle skrivas på ringde Hasse Backe och slängde upp miljonerna. Så lugn nu. När han tecknat under, DÅ kan man ropa heja!

    SvaraRadera
  6. NU JÄVLAR SKA JA TE FRANKS OCH FIRA MED EN 150Grammare! OPA!

    SvaraRadera
  7. Här ska firas!

    SvaraRadera
  8. Det låter ju iaf jävligt positivt!
    Håller tummarna krampaktigt tills det blir klart...

    SvaraRadera
  9. Berg - Hysén, vilket jävla anfallspar! :D

    SvaraRadera
  10. Lillhysse i Blåvitt. Trevlig höst!

    SvaraRadera
  11. Vasa Allé/ Det ligger mycket i vad du säger, men till skillnad från då så fanns inte riskkapitalet på plats, det gör det nu. Sedan vore det dessutom en enorm prestigeförlust för Mild och IFK om någon klubb kom och norpade Hysén när man är så jävla nära honom som man är nu. I så fall skulle ju folk bli galna på IFK, så de lär nog sälja sig extremt dyrt den här gången...

    SvaraRadera
  12. tobbe ska bli pappa och vill vara nära familjen

    SvaraRadera
  13. Jag blir så jävla glad när jag läser det här, helt sjukt jävla underbart är precis vad det är. Kalla kårar!

    SvaraRadera
  14. inget är klart än. långtifrån

    SvaraRadera
  15. långt ifrån klart tror jag med... tvivlar fortfarande att klubben har råd o lägga ryktesvis 15 miljoner på en spelare?

    SvaraRadera
  16. F-n va fint. Nästan så man blir lite skadad. Man har ju blivit snuvad på affärer för och det är ju inte som så att man vill loosa denna. Håller tummarna nu och väntar krampaktigt på klubb bytet.. Blir det eller ej??

    // 69 Johansson.

    Ps. Vi Ses på strandvallen... Ds.

    SvaraRadera
  17. Anonym sa...

    inget är klart än. långtifrån

    26/7/07 16:57


    Nej men det verkar ju uppenbarligen vara så att det är Blåvitt som Sunderland snackar om när de säger "vi förhandlar med en svensk klubb om Hysén" och då ser det ju riktigt jävla bra ut för vår del!

    SvaraRadera
  18. Så sent som för 2-3 timmar sedan var det högst troligt att det kunde vara både DIF (Bosses kommentar till Fotbolldirekt) och Elfsborg (Agentens kopplingar till Elfsborg) som förhandlade med Sunderland. Nu vet vi istället att det faktiskt är Blåvitt och inte de andra och vi vet dessutom att det är Håkan Mild själv som åkt dit (dvs inget faxtjafs eller liknande) för att styra upp affären. Sedan att Sunderland vill ha mer än vi vill ge är det som kallas förhandling, självfallet skänker de inte bort sin gubbe hursomhelst.

    Det ser mycket bra ut.

    SvaraRadera
  19. Hoppas! Hoppas! Hoppas!!

    SvaraRadera
  20. får tårar när man läser, gåshud.
    bara att hålla andan...

    /forza blåvitt

    SvaraRadera
  21. Dags att börja ladda för ett sjuhelvetes tifo när Hysén entrar Ullevis nylagda gräsmatta iförd den blåvita dräkten!

    SvaraRadera
  22. Fan va gott om han blir klar inom det närmaste, mitt hjärta klarar inte av sånt här.Anonym 16.45<<--Jag gör som dig och firar,drar i mig ett hamburgarmål på franks.

    SvaraRadera
  23. Fan va underbart!

    SvaraRadera
  24. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  25. Detta måste bara vara sant. Men i o m alla "säkra källors" kommentarer så börjar man känna sig pirrig som bara fan alltså. Gör det enda rätta nu Tobias!

    SvaraRadera
  26. Det som oroar mig mest är just att de kommer sälja sig dyrt.
    Det blir en dyr affär. Förbannat dyr

    SvaraRadera
  27. va vad det jag sa!

    SvaraRadera
  28. Kosta vad det kosta vill, HONOM SKA VI HA !!!

    SvaraRadera
  29. Ja vågar inte säga nått förren allt är 100% tänker fan inte jubla nu och sen läsa om Elfsborgs guldvärvning imorron i GP. men blir det klart så är det ju fan helt underbart!

    SvaraRadera
  30. nu får ni skärpa er på red. Hysens öde är viktigare för mig en vad ett par bönder med brylcreme gör på chattan. Bytt plats på dem och sätt hysen överst

    SvaraRadera
  31. Fan Alex och lill-Hysén i samma lag, det är knappt så man kan föreställa sig det. Om det här löser sig så kan man ju fan börja tro igen..

    SvaraRadera
  32. http://www.svenskafans.com/fotboll/ifkgoteborg/artikel.asp?id=182111

    SvaraRadera
  33. Jag tror på detta! ,men man ska inte korka upp ännu.. jag har inga pengar så jag får la fira med en kaffe och en cigg.. eller som jag kallar det
    : Kaffe-cigg

    //Krille *Fullast på baraben bussen*

    SvaraRadera
  34. Tycker att många av er ropar hej lite väl tidigt?

    Vill vi i DIF ha hem Tobbe kommer vi också ta hem honom, inget snack om den saken vi är flera klasser bättre än ifk både när det gäller sportsliga och ekonomiska (skratt) aspekter.

    Men då är frågan, behöver vi Tobbe?
    Jag för min del tycker inte det, vi har ett fruktansvärt starkt mittfält och jag vill se att vi lägger pengarna på en riktig striker istället.

    Tobbe är absolut inte värd 17 miljoner och ni som tror att han kan ordna guld till er är helt ute och cyklar. Det krävs mer än en halvbra spelare för det ser ni.

    Nej hoppas inte ihjäl er nu era små skattefuskare utan tänk realistiskt istället.

    /Hey hey

    SvaraRadera
  35. Du hockeysupportern, tror nog att ni vill ha dit Tobias också. Bara för att loppet verkar kört för er så behöver du inte komma hit och börja lipa.

    SvaraRadera
  36. Har du problem med att läsa eller?

    Jag gillar Tobbe och ser honom gärna i DIF igen MEN vi behöver honom inte! Vi har oavsett vilket ett lag som kämpar om guldet i år vilket ni garanterat inte kommer göra.

    Och skisnacket om att loppet är kört kan du ju bara stoppa upp nånstans, loppet har bara börjat.

    Och säg mig vad kan ni erbjuda Tobbe som inte DIF kan göra bättre?

    Tror nog att det är du som får torka tårarna efter en titt i tabellen *asgrav

    /Hey hey

    SvaraRadera
  37. Är orolig intills vi har allt klart och påskrivet.
    Elfsborg, Malmö och säkert DIF också skulle kunna hosta upp 20 miljoner utan problem, mycket lättare än blåvitt.

    Jag hoppas så jag får kramp!

    SvaraRadera
  38. Du tycker det är mycket att lägga runt 15 miljoner för Tobias Hysén när ni själva lagt samma summor för Quirino?

    Vi kan erbjuda honom ett ungt och mycket lovande lag med en ny arena. Lägg där till i staden där han föddes och där han har sin familj. Vad har ni?

    SvaraRadera
  39. ähh, den DIFarn var pinsam. Gå och lipa hos fajmoj på östermalm. Tror inte så mga är intreserade av difs mittfält här. sicken dåre.

    SvaraRadera
  40. Yeah! Så sant som jag äter korv med brod och inte bröd med korv!

    //Krille

    SvaraRadera
  41. Detta får man ju säga är heeeeeeelt underbart om det stämmer att han är så nära ett klubbyte. När nyheten och allting bekräftas förväntar jag mig 20.000 änglar på avenyn som möter upp honom ^^ kort och gott, föööör jävla gött!

    <3 BLÅVITT!

    SvaraRadera
  42. Vafan hypa inte upp detta nu som vi gjorde med peter ijeh. Visst killen e bra som fan men han kommer inte fralsa blavitt liksom.

    SvaraRadera
  43. 15 mille för Qurre var cirka 10 millar för mkt ;). Jag är mer än väl medveten om att han har floppat rejält men jag hoppas på att det lossnar för honom efter ett bra inhopp mot Ellos i lördags.

    Detta har VI att erbjuda:
    - En plats i ett topplag som har kapacitet att vinna Allsvenskan och skörda framgångar i Europa.

    - En bra och stabil ekonomi och därmed möjligheter till en allsvensk topplön.

    - Sveriges bästa supportrar, stödet från oss betyde mycket för Tobbe under tiden oss hos.

    - Både han och flickvännen trivs mycket bra i Sthlm och bägge har gott om vänner här.

    - Tobbe har vart och tränat med oss under sommaren och följt fyra av våra matcher på plats, han har även haft ett par samtal med tränarna och Bosse.

    - Ett lag fyllt av talang har vi med så där är ni inte unika.

    - Apropå arenan så är trycket på Stadion mäktigt till skillnad mot det på Ullevi och vi har även långt gångna planer på att bygga ny arena.

    Annars är det kul att se att du till skillnad från flera andra faktiskt kan argumentera för sin åsikt istället för att bara komma med påhopp av alla möjliga slag^^

    SvaraRadera
  44. fans i rosa skjortor har också dif att erbjuda. de glömde du fjortisen.

    SvaraRadera
  45. Det lutar åt Elfsborg dessvärre...

    SvaraRadera
  46. Vad har dif för talanger? Största importlaget i sverige, snart inte en svensk i startelvan.
    Gamla avdankade, om ens det, finnar är vad ni har.
    Och några gamlingar till som snart sjunker ännu mera i värde.
    Vi har Sveriges största talangskola och fostrar flest talanger i landet just nu

    SvaraRadera
  47. hey hey/ räkna med att tobbe är en spelare man kan sälja ut om ett par år för kanske 15-20 mille igen, med det i tanken blir det +/- noll och inte 17 mille minus...

    SvaraRadera
  48. Den apan är helt ute och cycklar asså, mäktigt tryck på stadion?! haha jag var där förra året det var pinsamt, när våran nya arena kommer, kommer ni inte höra eller kunna gå på nåra veckor efter ett göteborgs besök !

    SvaraRadera
  49. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  50. Vad trött jag börjar bli på det eviga tjafset om "hela Sverige skrattar". Luktar hävdelse och kukmätarfjortis lång väg på det hela.

    Kom igen nu Mild, fixa hem vår förlorade son nu ;)

    SvaraRadera
  51. ja flippar om han skriver på för stockholmsfittorna....antagligen kmr han sluta i gefle me berg

    //go hysen family

    SvaraRadera
  52. 21:20/ ijeh var en av de bästa spelarna sverige skådat på länge, hade inte mp slarvat bort honom i ett försök att dölja hans skattefiffel hade vi gjort mkt bättre från oss som lag!

    SvaraRadera
  53. ryktas att förhandlingen gick sådär idag, nu snackades det även ett lån av hysén först...

    ryktas att mild bor på Quality Hotel Sunderland på Witney Way...

    imorn vill sunderland ha upp summan 5-6 miljoner, men ifk vill max ge 1-2 till. kan bli en svår förhandling...

    SvaraRadera
  54. Vi på Baraben.com välkomnar Tobias Hysén till Göteborg och Blåvitt!

    Va fan lägg ner!.
    Det är ju som att säga på fredagen:
    -Jaha, kära arbetskamrater. Idag har jag spelat på morgondagens lotto, så ikväll firar vi och jag bjuder hela företaget på restaurang, ta med släkt och vänner.

    SvaraRadera
  55. Ro hem det nu. En sån här chans kommer var tionde år. Och nu är dessutom efternamnet Hysén. Kan inte alla rika svin lägga 100.000 var.

    SvaraRadera
  56. anonym 23:39/ snarare att säga "jag kanske vinner imorn" om man har chans att rigga 6 av 7 lottonummer...

    SvaraRadera
  57. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article557367.ab

    Lägg märke till hur Aftonbladet om och om igen nämner IFk Norrkäöping som "Peking-Laget".

    Jag menar, det finns väl inga lag från peking i Svenska Cupen.

    Visserligen kallas ju Norrköping för Peking, men man kan ju inte säga "Änglarna-laget" om oss, eller "Gnaget-laget" om AIK.

    SvaraRadera
  58. KLart nu enligt fotbollskanalen!!

    http://www.fotbollskanalen.se

    SvaraRadera
  59. VA HÄRLIGT!! och imorron blir det fest!! ska fira sönder hela mej själv!!

    skön anledning till att supa =)

    //Krille

    SvaraRadera
  60. E han klar?..

    SvaraRadera
  61. Fan att de säger att det är klart när de sedan säger att smådetaljer kvarstår.. smådetaljer och klart är helt åt helvete olika saker.

    Kommer inte på det nu, men jag har starka minnen av att "smådetaljer" slutat med helt andra klubbar i vissa fall..

    Nu får man väl tro att det blir av, men än har inte Herr Hysén sprungit ut på Ullevis plan...

    Tänk nästa år om han är med som vänsterytter.. Ragge och mackan stannar.. Alex är kvar en säsong till... Erik tar över efter bengan.. Seb Eriksson kanske tar över efter Ölme... Gurra och Jakob utvecklas stabilt.. Thomas kropp håller.. Adam spelar ok.. Bjärsa utvecklas.. ja fan.. om bara 2/3 av det inträffar så trycker vi bucklan ner i halsen på de jävla traktorförarna i ellos-land.

    Ska väl inte ta i så jag skiter ner mig nu, men om vi får behålla spelarna, eller sälja dyrt, så bygger blåvitt för Europa igen!

    /Roffe

    SvaraRadera
  62. /Roffe....

    Vackert skrivet. Denna natten blev det inte mycket sömn, ville bara upp och kolla hur det gått. Säger till alla DIF, har ni inte nog så det räcker?

    Vi ses på Strandvallen !

    // 69 Johansson

    SvaraRadera
  63. Om så är fallet har vi två av sveriges hetaste yttermittfältare, hetaste anfallaren, hetaste mittbacksparet (+ Adam som är het med alex) En TO som är bra när han är frisk, en annan mitt fältsplats som är öppen mellan Gurra och Anres, varför inte sätta eldin på backen och göra en ny wendt?

    SvaraRadera
  64. Innebär det här att det inte blir någon Abgar Barsom? Skandal!

    SvaraRadera
  65. den va fan bra! :D (senaste anonym)

    SvaraRadera
  66. Enligt säkra källor skrivs just nu en artikel på Expressen redaktionen om hur den häpnadsväckande värvningen kunde äga rum (till IFK)...

    //En som vanligtvis vet mer än de flesta

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.