2007/03/24

Blåvittpokern andra upplagan

BLÅVITTPOKERN Först vill jag rikta ett tack till er 19 spelare som gjorde den första upplagan av Blåvittpokern till en riktigt lyckad kväll. Trots många sena återbud blev vi ändå ett gott gäng som utkämpade en god kamp. Vinnare till slut blev "Bobo" från FML som kunde kamma hem hela 3700:-. Tack vare hans generositet fick supporterfonden inte bara 1000:- från själva pokern, utan därtill 1700:- från vinstsumman. Totalt alltså 2700:-.

Men nu ser vi bara framåt. Nästa upplaga är tänkt att spelas lördagen den 29:e september. För att relatera till Blåvitts spelschema så möter vi Gais på tisdagen före och tar sedan emot Bajen hemma måndagen bara två kvällar senare. Det passar alltså perfekt för långväga resenärer att ta sig en weekend i Göteborg som uppladdning inför matchen och värma upp med lite poker.

Vi siktar denna gång på att fördubbla deltagarantalet. Potentialen finns där absolut. Utan alla återbud hade vi varit över 30 redan i första upplagan. Så lägg dig i hårdträning. Boka in datumet. För här ska spelas poker! Och det bästa av allt, vinner du inte, så har du ändå hjälpt till att bidraga till Supporterfonden. Alla pengar efter omkostnader (lokalhyra och kortlekar) går oavkortat tillbaka till spelarna och Supporterfonden.
Fullständig information om arrangemanget kommer dyka upp i god tid innan turneringen äger rum.

/Barabens pokerstab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.