2006/05/17

Så ska det låta!

BÄTTRE VM-LÅT Tomas Ledins försök till att få fram en ny klassisk fotbollsslagdänga av en redan klassisk inomhusidrottsdänga har bara varit fiaskoartat och hatat så här långt. En sjuåring är ju t.o.m. hetare. Enda chansen till succé för Ledin är väl om Sverige tar hem hela skiten...

En av våra motståndare, Trinidad & Tobago aka "Soca Warriors", har nu släppt loss en av sina dunderhits. Artisten är Maximus Dan med powerlåten "Fighter". Det verkar inte finnas någon officiell låt från T&T då det är ytterligare ett dussintal soca-låtar (soca = en musikgenre, inte nåt att göra med soccer - tills nu då tydligen) som kommit ut från ögruppen i ämnet VM.
De flesta bättre än Ledin.


Smakprov ur Fighter:

We will attack, we will defend
We want to pressure them to the very end.

...bara de raderna borde få herr Ledin att skaka.

Tänk er en het karibisk natt och lite "Fighter" dunkandes ut från högtalarna på gatufesten efter att man just slagit England med 2-1 - wicked dance frenzy!
Jämför det med Ledin och tafatta "gubb-Vi är på gång" skrålandes ifrån några fulla raggar-gaisare klättrandes på Poseidon efter slutsignalen.

Sverige vs Trinidad står redan 0-1.

12 kommentarer:

  1. Sverige lär aldrig vara på gång tack vare Ledin i alla fall. Fast han är väl poppis här kan jag tänka mig.

    SvaraRadera
  2. På avenyn lär han vara igång iaf

    SvaraRadera
  3. il proffessore/ ja vi har stora segeldukar med hans ansikte på väggarna allihop.

    SvaraRadera
  4. "Vi är på gång tjalala"..njäh.. hur fan kan man va så lat att man använder samma trökiga sega låt fler än en gång? Tycker markoolio borde göra fler låtar, hans in med bollen blev ju en schysst allsångsramsa i EM i Portugal.. IIIN MED BOLLEN I MÅÅÅL! :)

    SvaraRadera
  5. Ledin har skitit i det blå skåpet!

    SvaraRadera
  6. Timbuktu skulle ha skrivit vm-låten. Det hade blivit skönt sväng av det. Antingen han eller Tyskarna från Lund, fast de har redan skrivit världens bästa fotbollslåt.

    ... fast å andra sidan. VM-låt? Känns inte det lite väl mycket 80-tal? Ja, just det. Det är där Ledin kommer in i bilden.

    SvaraRadera
  7. SoCa är en blandning av Soul och Calypso därav namnet. Jag hörde talas om musikformen på sjuttio eller åttiotalen men vet inte hur länge den funnits.

    Tomas Ledin måste vara det mest usla i musikform som kommit fram i det här landet, dessutom gör han reklam för det mest usla i ölväg.

    Varför anlita puckon som Markoolio, hur fräckt vore det inte med Jonas Kullhammars Kvartett, infernalisk friformsjazz i Coletranes, Aylers och Colemans anda.

    Måste man ha taskig musiksmak bara för att man är intresserad av musik?

    Har vi inte en Karibisk snubbe från Biskopsgården som skulle kunna hjälpa till att fixa en Dance Hall grej. Jamaica ligger väl inte så långt från Trinidad.

    SvaraRadera
  8. Micke Syd har ju förvisso gjort en kanon låt.

    "Du och jag och Glenn hysén"

    Med Glenn kan man inte misslyckas;)

    SvaraRadera
  9. Sebastian Johansson påväg till Häcken? Se länk.

    Någon som kan berätta lite om honom, är han offensiv eller defensiv?

    http://bkhdirekt.webb.se/

    SvaraRadera
  10. Johnny, hur kan du inte känna till Sebastian Johansson? Förresten skulle han aldrig, aldrig, aldrig sätta sin fot i Häcken...eller jo, det skulle han, och sparka, hårt!

    /Sebist, som vill vara anonym

    SvaraRadera
  11. Jag tror det är eftersom jag inte sett honom spela, förutom i något derby kanske. Han återvänder ju troligen inte till er, eftersom ni redan har ett centralt mittfält som duger rejält och jag tror inte Örgryte, GAIS eller Frölunda får honom. Han vill ju hem, så varför inte Häcken?

    SvaraRadera
  12. Frankie: :) Jag med faktiskt. Var ute och seglade med dem i helgen. Flott värre! Förseglet har formen av Tomas Ledins röijf. Mkt vackert.

    Tycker också Zlatanlåten rockar, även om den inte är en vm-låt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.