2010/02/11

IFK:s marknadschef: "Vi siktar på 7 000 sålda årskort"



||BaraBen.com||BaraBen.com||BaraBen.com||BaraBen.com||

Vid 19-tiden i kväll genomgick Nicklas Bärkroth en MRI-undersökning för att fastställa hur svår skadan på hans knä är. Enligt egen utsago känns det dock "rätt bra" i benet:
- Jag kände ju inte alls samma smärta som Robin och Dyre verkade ha vid sina skador så jag hoppas inte det är så allvarligt, säger Nicklas Bärkroth till BaraBen.com.

Blåvitts stjärnortoped Leif Svärd har redan undersökt Bärkroths skada men behöver besked från MRI-undersökningen för att kunna säkerställa vad som skett. Besked, med resultat från kvällens undersökning lär därför följa i morgon fredag.

41 kommentarer:

  1. Då får man gå runt o vara nervös i morgon då. Hoppas resultatet kommer ut på morgonen så man slipper gå o oroa sig hela dagen.

    SvaraRadera
  2. 7000 årskort!?

    Jag vill se minst 10 000 sålda årskort.

    SvaraRadera
  3. hahahahahaha erik lund kryper förbi kameran? vaaaaafan är det liksom? haha, vad är det för dörr ni står i egentligen?

    SvaraRadera
  4. Han ger ett gott intryck den här Häggblad. Sansad, resonerar smart och svarar med "hunger". Jag tror han är rätt så bra på sin grej.

    SvaraRadera
  5. Bra att du tog upp det med högtalarna Frankie. Alltid samma sak, först samma SKIT på Ullevi, nu samma NY SKIT på Gamla Ullevi. Jag hör inte ett jota av det som sägs i Bebbens hörna och har inte gjort det under en enda match.

    SvaraRadera
  6. Bra intervju! Är alltid intressant med intervjuer som inte bara gäller själva spelet. 7000 årskort skulle innebära en ökning av årskort försäljning på 75% på två år, det är inte illa. Kommer tyvärr inte vara en av dem eftersom jag bor i Jönköping. Men nästa år är det inte omöjligt att jag för första gången får ha mitt egna årskort. En dröm som skulle gå i uppfyllelse!

    SvaraRadera
  7. Lund är så söt. Nästan lika söt som självaste Böglund.

    SvaraRadera
  8. Haha, Lund är ju för go asså! ;D

    SvaraRadera
  9. Det är bra att man siktar högt, dessutom verkar analyserna man gör vara viktiga för arbetet. Det hade varit väldigt intressant att höra mer om Blåvitts kundundersökningar, vad säger folk i dem? Vem har de gjort dessa bland? Jag har inte blivit tillfrågad..
    /Medlem sedan tidigt 80-tal

    SvaraRadera
  10. Angående högtalarsystemet

    Vet inte om Häggblad läser detta, men jag skulle vilja att vi sänker volymen under "snart skiner poseidon". I stort sett alla kan vid detta laget texten utantill, och det blir mycket mäktigare om publikens sång överröstar Almes. Förra säsongen var Almes den dominerande.

    SvaraRadera
  11. Så vi fick bla alltså svar på:
    - Det blir Gamla Ullevi
    - 7000 tror de att de når i år
    - Andrej drägglar efter "clean court"
    - De vill förbättra högtalarsystemet
    - De ska vidareutveckla Bebbens hörna
    + att även han har revanschlusta. Känns bra detta.

    SvaraRadera
  12. Pausar när Erik Lund springer förbi för att se vart ni är någonstans (det är ju inte Ullevi och inte Kamratgården) men får inte känslan av det. Är det ett industriområde? varför träffas ni där isf och varför "råkar" Lund krypa förbi? Väldigt annorlunda intervju, det får man ge er hehehehehe

    SvaraRadera
  13. Målet måste vara kö till att få köpa årskort. 7 000 i år är möjligtvis ett delmål. Det ska vara exklusivt att se det bästa laget spela.

    SvaraRadera
  14. Mourad på väg till IFK

    SvaraRadera
  15. Pär

    Ingen acceptabel ursäkt. Jag är både student och bosatt i Jönköping så nu får du allt ta och beställa ett årskort.

    SvaraRadera
  16. Laphroaig BaraBen2010-02-11 22:55

    Anonym 22:43/ Nej, det är han inte. Han håller tyvärr inte för Blåvitt och är långt ifrån den spelare han var på topp för fem år sedan när han sköt Blåvitt till Royal League-final.

    SvaraRadera
  17. Bra förstafråga la grunden för en bra intervju. Bra jobbat!

    SvaraRadera
  18. Kul med en oväntad intervju med marknadschefen !
    Mera sånt :)

    SvaraRadera
  19. Riktigt bra detta!

    SvaraRadera
  20. frankie, ärligt talat, ta ett snack med erling och de gubbarna som gör studio kanal glenn. här är det enkla och tydliga frågor om tydliga ämnen men sist när mild skulle intervjuas var frågan fem gånger längre än svaret. blir inge flyt då

    SvaraRadera
  21. http://svt.se/svttext/web/pages/305.html

    SvaraRadera
  22. Skitbra intervju och kul att höra från andra inom blåvitt oxo. Har en fråga dock.

    Vad är clean court? Och snälla inget :kan du ingenting blablalba...

    SvaraRadera
  23. Clean court kallas det när man vill hyra en arena utan reklam så man själv kan få ansvara för försäljningen av reklamutrymmen och skyltar. Något som inte varit fallet förra året på GU men som blåvitt tydligt uttryckt inför i år att de önskar

    SvaraRadera
  24. Siktar på 7000.....Verkligen mäCktigt...

    SvaraRadera
  25. Skön intervju! Härligt jobbat!

    Men sluta använda termer som "Stjärnortoped" låter så tramsigt!

    SvaraRadera
  26. Andrej Häggblad och de andra i Blåvitts marknadsorganisation är mil ifrån en vettig nivå om man jämför med företag runt om i världen. Man måste ju faktiskt inse att IFK Göteborg är ett av de starkaste varumärkena som finns i Sverige och antagligen det idrottsvarumärket som är allra starkast. Jag brukar inte klaga på Blåvitt men om det är någon del som måste bli mer professionell inom organisationen så är det just marknadssidan.

    SvaraRadera
  27. Credd till Frankie!

    SvaraRadera
  28. Det är inte bara ljudet på GU som är dåligt.. en mikrofon vid intervjuer så att den som intervjuas hörs lika bra som den som intervjuar vore bra.

    SvaraRadera
  29. Medhållare2010-02-12 11:50

    Sista anonym:
    Touché!
    Blir lite fars över det hela när hela intrvjun har brister i ljudet.

    Men givetvis bara en parantes annars.

    SvaraRadera
  30. Anonym 10:24/ Det är nog en rätt så improviserad intervju, med tanke på att de står i en dörröppning där folk går förbi. Tänk ett steg längre...

    SvaraRadera
  31. är väl bara 10 sekunder av fyra minuter där ljuset failar i inslaget?

    säger som någon ovanför här, hade varit intressant om marknad kunde berätta lite mer om sina undersökningar bland publiken, vilka har deltagit och vad är resultaten?

    SvaraRadera
  32. Jag har hört att i clean court så betalar man också för rättigheterna till försäljningen inne på arenan och får således intäckterna för dessa utan att behöva dela pengarna med våra jobbiga småsyskon... Detta utöver reklamplatserna. Stämmer detta?

    SvaraRadera
  33. Precis. Clean Court, eller ren arena innebär just detta. Man hyr bara skalet och får därmed själv ansvaret för försäljning, reklam, loger osv. Detta innebär att hyran blir högre då arenabolaget inte får några sådana intäkter själva men också att de potentiella intäkterna för IFK blir högre samt att man får möjlighet att utarbeta egna lösningar och inte måste nöja sig med arenabolagets.

    Därmed tillfallar som du säger alla arenarelaterade intäkter Blåvitt och Gajs/Öjs får inte en spänn :)

    SvaraRadera
  34. Anonym 10:242010-02-12 14:25

    Jag menar inte att ljudet faller bort helt, men för att höra intervjun ordentligt får man höja ljudet varje gång Häggblad svarar på något för att sen sänka till nästa fråga (om man överdriver lite). Det var inte menat som gubbagnäll utan mer som konstruktiv kritik. Om man tänker på att har med sig en kamera och tagit sig till en dörröppning där han träffat Häggblad (tror knappast att de träffats på stan av en slump) så tycker jag att planen ändå varit att kanske göra en intervju och då tycker jag bara att man kunde skaffa en mikrofon att hela tiden ha med i kameraväskan.

    SvaraRadera
  35. Anonym 14:25/ Det flög istappar där vi tänkte göra den improviserade intervjun så vi fick ställa oss i en dörröppning till en korridor i stället, inte optimalt, men så var det inte planerat att jag skulle göra några intervjuer heller. Naturligtvis hör även jag att ljudet på Andrej är svagare än mitt, men det fick duga under omständigheterna.

    SvaraRadera
  36. Bra att ni intervjuar marknadssidan! Finns få intressantare saker än just att höra hur marknadschefen resonerar kring årskort, försäljning och arenatjafset. Ljudet i intervjuan var lite svagt, men bra att du fick med frågan om det dåliga ljudet på Gamla Ullevi.
    En tanke bara lite relaterat till atmosfären. Vore kul om man kunde utöka konceptet med Levande sittplats och få med den närmasye delen avkortsidan över bortaklacken, som ofta kändes som en död sektion 09.

    SvaraRadera
  37. Man far tanka pa att Andrej alldeles nyligen blev hogsta honset pa marknad. jag tycker han verkar riktigt kunnig och har en langsiktig tanke i sitt jobb.

    SvaraRadera
  38. hare kommit ngt om bärken än??

    SvaraRadera
  39. anonym 18:21/ Ja, det är ingen större fara med honom. Tillbaka om 3-4 veckor.

    SvaraRadera
  40. Grym intervju. Mer av sånt som inte har med fotboll att göra men ändå påverkar blåvitt så fruktansvärt mycket! Pengar är alltid kul.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.