2010/02/08

Snillen spekulerar: "Upp till bevis för Kalle Svensson"

SNILLEN SPEKULERAR. Ett av BaraBens team råkade av misstag dokumentera ett samtal om backlinjens problem under en post-Ålborg sittning i lördags. Filmen blir extra aktuell i sken av det skadekaos som drabbat vårt lag och myntar det nya inslaget "Snillen spekulerar" på BaraBen.com:

35 kommentarer:

  1. Det här var nog det sämsta jag sett från kanal glenn... vad är poängen?

    SvaraRadera
  2. snacka om att det är många frågetecken kring backlinjen när en ordinarie och en backup försvinner på ett par veckors försäsong...

    SvaraRadera
  3. sjukt tråkigt

    SvaraRadera
  4. Den som säger "de behöver inte Risp för de har redan Kalle och Turunen" borde kika på detta inslag. Faktum är att de har underpresterat något grovt, bägge var värvade för att slåss aktivt om en plats i elvan och har bara värmt bänk. Speciellt nu när Dyre är borta och Hjalle lär få spela till vänster, Risp behövs!

    SvaraRadera
  5. Det MÅSTE vara något som inte funkar mellan Risp och Mild för varför skulle han annars inte slå till på en spelare som säger att han älskar Blåvitt, bara någon månad sedan spelade i turkiska högstaligan och som inte har höga lönekrav? Hela den här härvan känns mysko på flera sätt.

    SvaraRadera
  6. anonym 15:14/ Din kommentar var nog den sämsta jag sett på baraben.com... vad är poängen?

    gällande backlinjen tycker jag det är jävligt oroväckande med bredd på hög nivå. kolla alla skador under förra året, säg att Ragnar går sönder under våren. Då har vi Lund-Kalle-Turunen-Hjalmar i backlinjen och det är inte vad jag kallar material för toppstrid i dag!

    SvaraRadera
  7. Lär dig filma eller spela in det som ljud nästa gång.

    Annars gillar jag att höra andras tankar om blåvitt.

    SvaraRadera
  8. Vilka är det som snackar? Frankie, Stellham och...?

    SvaraRadera
  9. Han som är lite hes i rösten (som snackar om Adam) har nog fel med tanke på att Adam testades som vänsterback förra våren. Visst är "han för bra för att sättas till vänster", men om de nu inte värvar Risp tror jag inte de tar ut Hjalle på kanten heller.......

    SvaraRadera
  10. Cabron- det är ju ett samtal som spelats in av misstag. kameran läggs ju ner på bordet i 3-4 minuter.

    SvaraRadera
  11. Kan vi inte få ett års kontrakt / lån på Wendt!

    SvaraRadera
  12. Gnällspiken2010-02-08 16:11

    Jag gråter blod över domen för Dyre. Dubbelfan och trippeljävlar!

    SvaraRadera
  13. anonym 15:51/ Wendt är ju aktuell för större klubbar än FCK just nu så det är nog inte speciellt aktuellt.

    SvaraRadera
  14. rätt intressant diskussion, men visst hade man velat höra samma gubbar snacka EFTER att beskedet om Dyre kom...

    SvaraRadera
  15. 15:21//

    Jag har också funderat på det där, att det skulle finnas nån form av schism mellan Mild och Risp. Ingen som hört nått?

    För övrigt så är det ju, som påpekas i inslaget, märkligt att det framförts så lite kritik mot ledningen när det gäller Muki och Kalle (för att inte nämna Dalex och Ali G). Vad är problemet med att plocka in en kontraktslös kille med hjärta för föreningen? Att han petar de andra? Att man inte kommer kunna sälja vidare de dyra floppvärvninarna?

    In the words of the sparrow: Agera!

    SvaraRadera
  16. KALLE FICK ALDRIG CHANSEN

    SvaraRadera
  17. NICKLAS FICK ALDRIG CHANSEN

    SvaraRadera
  18. Detta var nog bland det sämsta som lagts ut här på baraben. Fruktansvärt dåligt. Ni kan väl åtminstonde filma den som pratar som ett reporatge eller nåt om ni ska lägga upp sånt här.

    SvaraRadera
  19. Underground som fasen ju, gillar. Gött tjöt och att ni fått med gamle gajsaren Pelle Blohm också, sjukt oväntat!

    SvaraRadera
  20. Synd att det intee var Pär ericsson

    SvaraRadera
  21. Crossa fick alldrig chansen

    SvaraRadera
  22. Om man kollar på hur bra Tobbe var under sitt första år i klubben och hur han sedan blommade igen hösten 2008 så känns det som att man borde ge Kalle och Turunen lite tid. För Kalles del är det väl dock dags att det händer nåt inom snar framtid.

    SvaraRadera
  23. Tycker banne mig det var en vettig diskussion...

    SvaraRadera
  24. Diskussionen var riktigt bra. Sen är det klart vissa ska in och lipa om nåt, så funkar det alltid. Gaisare i farten...

    SvaraRadera
  25. Intressant disskusion. Gillar ni inte BaraBen, gå inte in här då.

    SvaraRadera
  26. Frankie är så jävla media kåt så det finns inte , han slutade i princip att blogga för nått år sen , men nu postar han var och varannan post, även om det suger. all respekt Markus, du e bra men se fan till att posta det som är värt att posta ... // Mattias

    SvaraRadera
  27. Jag tycker den delen av diskussionen som går in på Kalle kontra Turunen är jävligt intressant, Kalle kommer undan mkt av kritken för att han är den han är, när han egentligen borde få mer kritik än Turunen...

    SvaraRadera
  28. mattias/ Sedan när är baraben.com ett "media" där man kan vara "mediekåt"? haha det är en fotbollsblogg du är på, inte Aftonbladet.se.

    SvaraRadera
  29. Baraben - Gaisarens favoritblogg!

    SvaraRadera
  30. Jag säger så här. Ge Kalle chansen då, om man vill att han skall vara bra. Tror knappast att det är det fysiska som är problemt nu, killen har ju för fan NOLL i självförtroende och får knappast bättre om han spelar 30 min varannan träningsmatch. Låt han spela några 90 minutrare i rad och känna att han verkligen på allvar är med och slåss om platsen bredvid Ragge, så tror jag att vi kommer få se en helt annan spelare.
    Samtidigt förstår jag tränarna att dom inte vill "chansa" med en sån spelare när Hjalle gjort det så bra, men jag tror att Hjalle tar en "petning" i några matcher bättre än vad Kalle gör just nu. Jag har svårt att se att Kalle ska ha glömt bort hur man spelar fotboll eller att han tappat så mycket fysik sen sist han var här. It's all in his head.

    SvaraRadera
  31. fyfan, sämsta som kommit upp på denna bloggen!

    /B

    SvaraRadera
  32. Anonym sa...
    // Mattias
    8/2/10 18:46

    Jag håller med dig, denna "film" är intressant för tonåringarna som ser upp till Frankie.
    För några dagar sedan skrev ovan nämnda (Frankie) att "nu går vi vidare och släpper det här med bloggpriset", va händer några dagar senare? Jo, då kommer världens största reportage om "vi var i Stockholm, och var på tv" .
    Jag tycker det var helt grymt att BB vann, inget snack om saken! Men ibland får man "tagga" ner lite "jag är bäst och måste synas" kan bli för mycket.
    Så ja, nu har min irritation släppt lite, gött att få skriva av sig.:)

    SvaraRadera
  33. Reportage? Det var bara början. Snart kommer BaraBen- bäst in da Sweden, the movie.

    SvaraRadera
  34. Det är alltid spännande att höra andras åsikter om blåvitt, man slås alltid hur olika man kan se på saker (eller att det är märkligt att alla andra kan ha fel). En idé vore att göra detta mer organiserat, strukturerat och planerat. Nu när kanal digital inte kör längre saknas det en diskussion. Men den ska givetvis vara betydligt mer strukturerad. Detta är ingen kritik mot blogginlägget som sådant, det står ju att det är av misstag osv och man har ju självdistans när man skriver snillen spekulerar

    Så kör vidare på detta men mer struktur!

    SvaraRadera
  35. Det här var inget vidare väl? Plocka in några gubbar typ Erling nästa gång så blir det kanske skillnad. "Norrläningen" var den som helt klart får godkänt och var påläst.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.