2010/02/16

Angående highlights från träningsmatcherna

KLARGÖRANDE. Vi på BaraBen.com vill givetvis gärna leverera höjdpunkter från alla Blåvitts matcher, såväl träningsmatcher som allsvenskan, Svenska Cupen och Europamatcher. Vi vet att ni sitter många Blåvita i Göteborg, runt om i landet och runt om i världen som vill se rörliga bilder från våra matcher. En del har inte haft möjlighet att gå på matcherna, andra vill uppleva det bästa ännu en gång. Problemet är att de rörliga bilderna liksom inte trollas fram av sig själva.

Bakom varje klipp ligger en hel del jobb, och ibland även en del krångel. Oftast när det gäller Allsvenska matcher och höjdpunkter därifrån så redigerar vi ihop klippen själva. När det gäller träningsmatcherna från Valhalla kom vi förra året med en förfrågan om att få tillgång till det videomaterial som Blåvitt hade från en del av matcherna där. Matcherna filmas som bekant numera för att sändas direkt på webben. Förra året precis som i år har vi fortsatt att, i efterhand, få ta del av detta videomaterial för att kunna sätta ihop klipp med höjdpunkter.



Första matchen mot Ålborg filmades av Blåvitbekantingen Lars "Laglund" Haglund och denne var senare vänlig nog att själv klippa ihop höjdpunkter som vi fick ta del av här på bloggen. Matchen mot Qviding filmades av Teddy Olausson och där fick jag själv åka upp och hämta matchen på Kamratgården, samt sedan ägna en hel fredagkväll åt att redigera ihop matchen för att få upp höjdpunkter så snabbt som möjligt. Det var bara 900 personer på den matchen, ingen websändning och många ville säkert se Pär Ericssons första mål.



Från matchen mot Norsjälland har vi återigen varit i kontakt med de som filmade matchen för att komma åt rörliga bilder därifrån. Här väntar vi fortfarande på svar hur det blir med bilder. Man får också tänka på att vi som jobbar med att få ut den här servicen gör det helt idéellt - precis som allt annat som har med den här bloggen att göra - vid sidan av våra vanliga jobb. Det är med andra ord inte läge att "kräva" highlights till höger och vänster.

27 kommentarer:

  1. #1
    Väl rutet.
    Dockså hade det "lovats" highlights "efter helgen, senast på måndag", vilket ju gör att folk blev otåliga.
    Ni ska dock ha en jävla eloge och credd för arbetet ni lägger ner.
    Ska bli skoj att se höjdpunkterna vid ett senare tillfälle!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker ni gör ett strålande jobb!

    SvaraRadera
  3. kan inte baraben försöka få lite reklam på bloggen? Hör med KIA och ICA mm. Kan folk livnära sig på sina bloggar ska väl sveriges bästa sport blogg, kunna dra in lite pengar också.

    SvaraRadera
  4. Lite skitnödigt att sätta ut en försvarstext bara för att nån lipar i chatrutan???

    SvaraRadera
  5. Tack, ni gör ett bra jobb.

    SvaraRadera
  6. Det är fan inte läge att "kräva" någonting av er. Någonsin. Ni gör bra mycket mer än vad som kan förväntas av er - ett fantastiskt jobb som betyder mycket för många - och det tror jag att ni vet. Hoppas är en annan sak. Det kan man ju göra. Och det tänker jag fortsätta med.

    Vänliga hälsningar

    Er hob i Mordor

    SvaraRadera
  7. Skit i alla otacksamma jävlar. Det finns alltid folk som ska hitta fel i precis allting. Majoriteten av oss älskar precis allt ni gör och är tacksamma för alla highlights och dansk-intervjuer som vi kan få.

    SvaraRadera
  8. 23:56: Då kanske det är bra att dem skriver det här så inga mer fortsätter lipa.

    SvaraRadera
  9. Ni gör ett fantastiskt jobb här på baraben.
    Ni ska ha så jävla mycket beröm för allt jobb ni lägger ner på bloggen, jag besöker baraben flera gånger dagligen och är sååå nöjd med allt som ni publicerar, ni ska ha mycket cred för detta. skit i de som klagar i chatboxen.

    SvaraRadera
  10. Äh. Att någon blir upprörd över nåt sånt här visar hur stor denna bloggen är.
    Ni behöver inte försvara er. bara ni vet att ni gillar det ni gör. Majoriteten älskar ert ideella jobb.
    hoppas ni får tag i matchbilderna. Då vet jag att det kommer en grymm hajlajt... Bara Ben är bäst

    SvaraRadera
  11. Jag är sååå otroligt missnöjd. Erling, du lovade mig higlights senast tisdag. Och nu är det onsdag..?

    Jag trodde du var en av de goda från Baraben ;)

    Katastrof, det är fullständig katastrof. Allt är katastrof!
    Avgå! Smekmånaden är över

    SvaraRadera
  12. Kanske läge att sluta gnälla om ni vill behålla mig som läsare? Vet ni förresten varför det stod ett barn ivägen för delar av planen när jag kollade på IFK:s webbsändning senast?

    SvaraRadera
  13. Tycker ni gor det javligt bra med highlights! For mig som ar i USA sa e de gott a kunna se rorliga bilder och hora klackens sang!

    SvaraRadera
  14. Bor i USA och jag uppskattar alla highlights som fan.

    Fattar inte hur folk orkar klaga eller "kräva" saker och ting från en sida som drivs ideellt. AJ:kåare???

    Tack som fan till alla som driver baraben. Ni gör min blåvittabstinens lite mer hanterbar.

    Och till er som klagar: styr upp er för fan.

    SvaraRadera
  15. Men lägg ner med att skriva "ideellt". Varenda jävel vet ju att ni drar in ganska goa pengar för denna bloggen.

    SvaraRadera
  16. Det går och lägga upp matcher ifrån Ålborg och Qviding, men när man möter lag av lite högre klass som tillexempel Nordsjaelland. Då funkar ingenting längre!

    Smekmånaden är över, PRESTERA!

    SvaraRadera
  17. Värdelöst. Jag förväntade mig en personlig dvd i hd-kvalitet, signerad av h-e-l-a IFK:s organisation, direkt i brevlådan redan i måndags. Nu blir jag gnagare istället, så får jag bära en svart blazer med en vacker sköld på bröstet och kotlettfrisyr.

    SvaraRadera
  18. @08:34
    hehe och av en händelse finns det ett gaisinlägg i chatboxen 8:30. Hmmm

    SvaraRadera
  19. NI sjunker så jäkla lågt när ni tar åt er av kritik hela tiden, alla vet att ni gör detta ideellt, se kritiken istället som ett kvitto på att ni allt som ofta levererar och satt en hög nivå på det ni gör. Folk börjar helt enkelt bli bortskämda av det ni gör.

    SvaraRadera
  20. Simon Blank2010-02-17 10:13

    Sluta lipa och leverera våra highlights!

    SvaraRadera
  21. Henrik Rydström2010-02-17 10:21

    Oj vilken lång text, orkade inte läsa hela. Många svåra ord också. Kräver highlights. Nu.

    SvaraRadera
  22. Nog nu! Ge oss hela Allsvenskan 2010!

    SvaraRadera
  23. apropå kalmar borta 13/3. nån som vet om nåt ställe i london visar matchen? helst en pub, ehehe // henk

    SvaraRadera
  24. Tack för att ni visar sånt här för oss som tvingas jobba eller av andra dåliga anledningar inte kan stå och huttra på Valhalla.

    SvaraRadera
  25. AVGÅ ERLING! AVGÅ!

    SvaraRadera
  26. Snyft snyft snyft.
    Fokusera på att blogga istället för att gråta ut för att någon gnällt litet på er. Bloggen blir bättre då, och ni slipper framstå som små barnungar som måste ha respekt av alla.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.