2010/02/05

Hemligt test som är för bra för att vara sant - eller?

PREMIÄR. Inför den riktiga fotbollssäsongen spelas en massa träningsmatcher - som egentligen inte är så jävla spännande. Svenska supportrar lyfter upp de här matcherna som det viktigaste som hänt på jorden sedan skivat bröd - men känner innerst inne hur det är en lögn vi intalar oss själva för att lugna nerverna. För ju tidigare säsongen faktiskt är i gång - desto snabbare kan vi förtränga den sanslösa abstinens vi har för tävlingsfotboll.

Den första träningsmatchen på bortaplan är redan genomförd och i morgon spelar IFK Göteborg sin första träningsmatch på hemmaplan. Sedan återstår en premiär - den första tävlingsmatchen i Supercupen och sedan the real deal: Allsvenskan.

Det var vad du trodde ja, tills du läser resten av den här texten.

BaraBens vänner på marknadsundersökningsföretaget TNS-Sifo har nämligen en annan premiär att bjuda på. Den riktar sig till män i Göteborgsområdet (eller om du är på besök) som är mellan 20-39 år som kan tänka sig att vara med på ett produkttest i deras lokaler på Mölndalsvägen 24 i Göteborg. Intervjun tar cirka 20 minuter och du får två biobiljetter som tack för hjälpen. Testet kommer att pågå under veckorna 5-7 (2-19 februari).
Låter det intressant?
Kontakta i så fall Henrik Ördberg på TNS Sifo, 031-727 39 79 (vardagar)
E-mail: henrik.ordberg@tns-sifo.se (alla dagar)
Ange BaraBen i mailet eller vid telefonsamtalet!
Produkttest? Ja, vad är det för något? Hemligt! BaraBen får inte avslöja vad testet går ut på, men vi kan säga som så mycket att ni inte kommer bli besvikna. Alla som har en halvtimme över och är "typiska fotbollsfans", kommer garanterat att gilla det här. När ni varit där kommer ni förstå varför vi inte kan säga rakt ut vad det handlar om - men ni kommer att tacka oss. Två biobiljetter för att ägna 20 minuter på Mölndalsvägen - dessutom på det här sättet - är det som normalt kallas "för bra för att vara sant".

Tills BaraBen griper in, då blir det sant.

18 kommentarer:

  1. varför är det från 20 år och inte från 18 år då? skumt! kul initiativ dock, spelar väl ingen roll om man tvingas lyssna på Bojan Djordic i 20 minuter, två biobiljetter kostar la 200 spänn så en timlön på det blir ju typ 600 spänn haha.

    SvaraRadera
  2. Två sidor på myntet2010-02-05 19:42

    anonym 19:40/ Tänk efter lite nu. Vad får man göra när man är 20 men inte får göra när man är 18? Jag har knäckt gåtan för vad detta handlar om...

    SvaraRadera
  3. smartast i världen2010-02-05 19:54

    Ööööööööööööööööööööl är det såklart. Varför annars 20-årsgräns och hysch hysch om vad det handlar om? Det är ett par biobiljetter som belöning för att gå dit och dricka en ny öl.

    SvaraRadera
  4. Hahaha skandalen är ett faktum: Sveriges bästa sportblogg skänker bort alkohol till läsarna!

    SvaraRadera
  5. Prippska tomten2010-02-05 20:02

    Längst ner på högerspalten av BaraBen:

    "Son, when you participate in sporting events it's not about if you win or loose, it's about how drunk you get." -Homer Simpson.

    SvaraRadera
  6. Fy fan vad diskriminerande isåfall ;) Kan inte även tjejer få älska fotboll och dricka öl? ;)

    SvaraRadera
  7. Joy 20:58/ Försök att mejla. De kanske går med på att ta emot dig ändå...

    SvaraRadera
  8. Det är inte diskriminerande. De tror att huvudmålgruppen är män mellan 20-29 år.

    Lika väl som det kan ske kundundersökningar bland de med långt hår, tjock hår eller lockigt hår är det här inte diskriminerande. De vill sälja en produkt till en viss kategori människor och vill se vad de tycker om den. Sedan om en tant på 56 år också köper produkten är bara bonus för företaget och de kommer nog inte hindra henne från det.

    SvaraRadera
  9. Är jag för gammal eller är det inte 18års gräns för krogbesök?
    Dessutom är det väl olagligt att bjuda på alkohol i det här landet.

    SvaraRadera
  10. DISKRIMINERING mot oss 40 plussare, avgå

    SvaraRadera
  11. Blåvitt-öl?

    SvaraRadera
  12. Vi som e 41 då? skandal. bara för småbarn...

    SvaraRadera
  13. Är det månne i gamla Lyckholms, där nått av de nya micro-bryggerierna huserar!? Hade ju inte varit fel om de också passade på att testa av ett snussortiment...

    SvaraRadera
  14. Ocean finns i lyckholms. Har redan serverats på LS. En öl som kan rekomenderas.

    SvaraRadera
  15. när testet är över kommer ni välberätta vad det handlade om? fan vad nyfiken man blev.

    SvaraRadera
  16. Testet gick ut på: Dricka och bedöma två olika öl i ett blindtest och därefter få två biobiljetter, gött mos!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.