2010/02/25

Lägg ner era patetiska kommentarer kära läsare

BEVAKNINGSANALYS. Efter guldet i herrarnas längdskidstafett gick Ida och la sig lite tidigare än vanligt för att sova. Själv har jag grekiska nyheter, norsk sändning av skidssko från OS och slutet av Inter-Chelski att välja mellan på tuben – så jag tänkte sammanfatta lite intryck av de reaktioner vi fått från er läsare på de två första dagarnas träningslägersbevakning här nerifrån Cypern. Eller för att säga det Ida stalj: Fan va najs.

Först skulle jag vilja ta upp den ström av kommentarer kring vår påstådda relation som kommit efter att jag och Ida var i Stockholm och tog emot Stora Bloggpriset för Årets bästa sportblogg – och fortsatt nu när vi ägnar lite mer än en vecka nere på Cypern, tillsammans. För det första anser jag att det blir lätt patetiskt att mestadelen vuxna män anser att det är viktigare att spekulera i olika relationer mellan det utsända teamets medlemmar i stället för att läsa, analysera, titta på och interagera med de rapporter som vi skickar hem om IFK:s träningsläger och andra närliggande ämnesområden.

Är det så många som verkligen ligger på en sådan mental dagisnivå att ni tycker det blir spännande att leka hemma-Hänt Extra i BaraBen:s kommentarsfunktioner, enbart för att jag är man och Ida kvinna? Ni som kommenterar kring de här sakerna, är det så att ni saknar spänning i era egna liv kanske? För annars ser jag ingen som helst anledning till att sitta och sprida sådana patetiska spekulationer – som ni inte har att göra med över huvud taget. Mitt privatliv har ingenting med BaraBen, Blåvitt eller något närliggande att göra och Idas privatliv är precis lika irrelevant för våra rapporter från Cypern eller någon annan aktivitet på Blåvittbloggen.

Påpekas skall väl dessutom att jag inte har en chans på att charma Ida om jag så skulle vilja det, för ihärdiga rykten gör gällande att hon har en big crush på en viss annan nordisk idrottare. Om det är Petter Northug eller ej behöver jag inte gå in på...

Men nej – du/ni som ägnar er åt att spekulera i en romans mellan mig och Ida i vår chatbox och i våra kommentarstrådar har inte med det att göra och det hör v e r k l i g e n inte hemma på BaraBen.com. Så när det dyker upp ”upprörda” kommentarer som hänvisar till censur för att våra hemmabloggare haft den goda smaken att ta bort spekulationer om just detta – så blir ni enbart dubbelt så patetiska. Självklart kommer majoriteten av sådant dravel att raderas, hur kan man ens låtsas att bli förvånad över det? Om man vill skvallra, starta då en skvallerblogg.

Tack.

Jag skulle även vilja efterlysa lite 2010-mentalitet från en del av våra läsare som ägnar sig åt att leta upp Ida (och i viss mån även mig!) på olika sociala nätverk och vara allmänt slemmiga där. Hon själv och de andra kvinnliga bloggarna som skriver på BaraBen.com bryr sig oftast inte det minsta och klagar inte över det – utan klickar bara bort eländet. Men när jag se hur en del blåvita supportrar egentligen alternerar som porrgubbar på internet blev jag tamejfan mörkrädd för vad det är för människor som står och sitter på Gamla Ullevis läktare.

Och samtidigt förstår jag varför de flesta av våra kvinnliga skribenter vill förbi anonyma och dölja sig bakom pseudonymer/nicknames av olika slag – i fotbollsvärlden räcker det sig att en kvinna visar sig för att neanderthalsgruppen av läsare skall dela upp sig i ”visa pattarna”- och ”brudar kan inget om fotboll”-grupper. Jag har ett enkelt och lättförståeligt budskap till dessa internetfluktare: fuck the fuck off.

De som anser att det är moget, smart eller troligt att bli lyckosamt - bör dra något gammalt och ruttet över sig. Gå ut på en jävla singelträff eller ragga på någon i kön på ICA, för i helvete. Bara för att kvinnor väljer att inte dölja sig i anonymiteten av ett obskyrt nickname innebär inte det att de plötsligt är sugna på att få kontakt med en massa av män som sitter och smårunkar framför varje bild av en kvinna på sin internetskärm.

Sverige må vara ett jämlikt land på många sätt, men i fotbollens värld finns det tyvärr en manschauvinistisk kultur som är riktigt vidrig och rejält patetisk när den väl visar sitt fula ansikte. Men ett alternativ kan ju vara att vi börjar outa de personerna som beter sig illa, tanken har slagit oss. En liten varning bara, låg nivå på ditt internetbeteende kan komma tillbaka och bita dig i röven – och då blir det inte så jävka ”kul och oskyldigt” längre...

78 kommentarer:

  1. väldigt väldigt bra skrivet.

    /trogen baraben läsare

    SvaraRadera
  2. Helt rätt, fuck the fuck off!

    SvaraRadera
  3. Klart att du har rätt, Hankins, men det är fantastiskt roligt att det plötsligt inte är okej med forumhets när ni är mottagarna!

    SvaraRadera
  4. bra skrivit och fortsätt jobba som ni gör. ni räddar min vecka som består av vinterkräksjuka och halsfluss!

    SvaraRadera
  5. Tur att någon står upp emot manschauvinismen inom fotbollen!

    http://www.youtube.com/watch?v=N6kCxkvMBgY

    SvaraRadera
  6. På vilket sätt är det "hets" att anklaga/påstå att Frankie och Ida åker på nån jävla romansresa när dom jobbar så hårt som dom gör på Cypern?

    SvaraRadera
  7. Ni får nog ta det med en nypa salt.
    Ni e kända liksom.

    Dessutom så hänger det en hel del gaisare och råttor här.

    SvaraRadera
  8. En eloge till er, Frankie och Ida. Ni levererar grymt bra och jag läser/tittar på allt som ni producerar.

    SvaraRadera
  9. Att folk betersig som svin på nätet är väl inget nytt.
    Att ni drabbas är ju för att ni har blivit sk "mediapersonligheter" vare sig ni vill eller inte.
    Ni driver den bästa bloggen i Sverige och hetsar mot lag/grupper/personer.
    Givetvis ger detta folk rätt att hetsa tillbaka.
    Men var går gränsen mellan hets och idioti?

    Den som ger sig in i Internet-leken får leken tåla, barnsligt uttryckt.

    SvaraRadera
  10. En stor nackdel med kommentatorsfunktionen är just dessa anonyma inlägg. Merparten av Sveriges befolkning är (tyvärr) inte fans av IFK Göteborg. Att slänga upp kommentarer i försök att splittra de blåvita är därför att förvänta sig.
    Dock finns det tyvärr rejält med machokultur på våra läktare idag, och det är väl där det stora problemet ligger.
    Fortsätt censurera, och fortsätt med att göra ett grymt jobb på Cypern.

    //Anonym

    SvaraRadera
  11. NordKorea...

    SvaraRadera
  12. Grymt jobb! Fortsätt stå på er och censurera allt ni vill så länge ni levererar fantastiska träningsrapporter och rörliga inslag!

    Tack för ert engagemang!

    SvaraRadera
  13. wooooooooooooord

    SvaraRadera
  14. Till Anonym 19:39

    Vad är problemet med den så kallade machokulturen på läktaren?

    Vad vill du ha istället?

    SvaraRadera
  15. Hahaha... Rätt e de på dom bara Frankie kanske man skulle börja hänga ut dom med bilder oxo, kan inte vara så kul om man skriver nått snusk och sedan så blir det helbild på dom på framsidan här... Bara en tanke :)

    //D-Day

    SvaraRadera
  16. Mycket bra skrivet! Följer baraben varje dag och uppskattar verkligen det ni gör. Hoppas det blir lite högre nivå på kommentarerna i fortsättningen. Blir också så jävla trött när folk orkar klaga på att det fattas en bokstav någonstans eller på att en mening inte är korrekt formulerad. Detta är en blogg som fokuserar på innehållet och inte på att ta nobelpriset i litteratur. Om stavfel och dyl gör att man har svårt att förstå innehållet, och det är därför man klagar, bör man nog gå tillbaka till bildböcker, eller möjligtvis hålla till på ett gnagarforum där alla andra också har fler pungkulor än hjärnceller.

    SvaraRadera
  17. Har jag missat nått eller? Jag tycker inte det var så mycket så grovt att det snackas om Porr, sexist mm. Men det är helt rätt. det finns alltid drägg.

    Sen ang stavfel mm, folk har väl blivit bortskämda helt enkelt på senare tid!! Med tanke på hur bra denna blogg är så förväntas det hur mycket och hur felfritt material som helst.

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  18. Håller med, pinsamma kommentarer. Fast jag skulle fortfarande vilja veta när och hur Ida M blev blåvit, med tanke på att hon inte är från stan...

    SvaraRadera
  19. Ni är ju kändisar, varit på blogg-galan och allt. Och gränsen mellan vad som är privat och offentligt blir ju suddigare när man liksom får följa med på er semesterresa. Jag är inte förvånad över att även ni blivit föremål för folks intresse. Däremot är jag förvånad över att ni reagerar så starkt.

    SvaraRadera
  20. Ska tillägga att jag tycker ni följer träningslägret jättebra - tack! :)

    SvaraRadera
  21. anonym 20:11:

    Måste man vara från stan för att heja på blåvitt?

    SvaraRadera
  22. Klart som FAN att det ena hänger ihop med det andra. Du påstår att jobb och privata relationer är två vitt skilda saker. OM du och Ida nu har en relation är det klart som fan att det påverkar rapporteringen, att påstå annat är patetiskt.

    Jag donerade inte pengar för någon smekmånad. Hittils är minnena från Erling och Feldgraus bevakning bättre.

    SvaraRadera
  23. komplettering anonym 20:10:

    Sorry läste inte hela texten, självklart är det skamligt när det sker på andra sidor. (Trodde det enbart var på baraben)

    /återigen anonym 20:10:

    SvaraRadera
  24. bästa på länge frankie

    SvaraRadera
  25. bra skrivet frankie! :)

    Ida och Frankie håll upp erat goa arbete där nere i dom varmare breddgraderna, Intervju med risp vore sitta fint!

    SvaraRadera
  26. 123 ATA GBG!

    SvaraRadera
  27. Stackars er då... Är man offentlig får man räkna med lite...Defenetivt. Annars bra bevakning av lägret.

    SvaraRadera
  28. Frankie, mannen bakom Ladies Of Gothenburg och halvnakna modeller, mannen som så fort han hetsar med personpåhopp väljer att försvara sig med att hävda att det antingen är ironi eller att "det är högt i tak" på baraben. Det är självklart förjävligt att stackars Ida ska råka illa ut, helt oförsvarligt, men lev som du lär Frankie.

    SvaraRadera
  29. Alltså, jag har svårt för Hr Frankie i vanliga fall men detta är så jävla bra.

    SvaraRadera
  30. Bra skrivet! Och tack för en förjävla bra bevakning...underbart att gå in här flera gånger om dagen och få hög kvalitet på läsning och videointervjuer!

    SvaraRadera
  31. 20.16 Förklara gärna hur du tror det skulle påverka bevakningen, om det nu skulle vara så att de var ett par? (vilket Frankie förvisso dementerar rätt hårt i texten...)

    SvaraRadera
  32. Bra skrivet!!

    Jag har en lite idé som ni kan göra nere i Cypern om ni har tid....
    Kör fem snabba med gubbarna typ: vem är snabbast, sämst förlorare, mest teknisk osv.....

    Fortsätt med ert kanon jobb!!!

    SvaraRadera
  33. Nu fanns ju ett utmärkt tillfälle att dementera denna kärlekshistoria - men det gjordes ju knappast. Sen om ni är ett par eller ej skiter jag fullständigt i.

    Dock måste ni ju förstå att det blir spekulationer - det finns folk med oerhört mycket mer kvalité än Ida på Baraben (läs: feldgrau och Erling), som hade gjort ett mycket bättre jobb där nere.

    Så tro fan att folk skriver om det/spekulerar i varför. Det är trots allt BaraBen's läsare som pröjsat för kalaset. Som sponsor har man rätt att kritisera produkten om den inte levererar.

    Dock vill jag inte ta i från Hankins hans otroliga insats. Helt enkelt BÄST!

    SvaraRadera
  34. anonym 21.12:
    Är visserligen inte den anonym du syftar på. Men som vanligt dementeras ingenting "fullt ut". På samma sätt som när Baraben skulle ta avstånd från Wisemen. Man skrev bara att man tog avstånd från "oprovocerat våld" eller vad det var.

    Jag tycker hela bloggposten lyser rätt självklart om att det är något på gång nere i Cypern, och då snackar jag inte om lägret. Varför göra sån stor sak och stor bloggpost om det inte fanns substans i det som påstås?
    Ett vanligt agerande är väl bara att skita i vad folk säger?

    SvaraRadera
  35. För min del så tycker jag mest att det är märkligt att man väljer att reagera så starkt. Och med man menar jag Frankie. Mannen som står på kvinnornas sida, för jämställdhet, mot sexism.

    http://www.youtube.com/watch?v=N6kCxkvMBgY

    SvaraRadera
  36. Har man inte hört "Man får ge och ta" gäller även BaraBen. Men ni har gjrot det bra hitils i eran bevakning!

    SvaraRadera
  37. Haha, roligaste läsningen på länge..du som är en liten media nisse borde om nån tåla detta haha!
    andas för guds skull :)

    SvaraRadera
  38. Mycket bra skrivet!
    Önskar att det kunde vara som en inloggning på sidan för att kommentera/chatta. det är det ju i kommentarer men går ändå kommentera anonymt. Inloggning som spärras om man beter sig som en jävla gajsare!

    Riktigt bra skrivet i alla inläggen av er båda. Och hälsa vår kung Kalle Svensson!

    SvaraRadera
  39. Vad har hänt? Lite svårt att hänga med när man läser inläggen och "krönikan". Jag gillar Blåvitt i alla fall!

    SvaraRadera
  40. ...som hade gjort ett mycket bättre jobb där nere.

    Hur vet du det?

    Så tro fan att folk skriver om det/spekulerar i varför. Det är trots allt BaraBen's läsare som pröjsat för kalaset. Som sponsor har man rätt att kritisera produkten om den inte levererar.

    Vad är det som INTE är levererat so far? Självklart har man (jag) som sponsor min fulla rätt att uttrycka vissa önskemål men inte fan kan jag ställa KRAV på huruvida en ska göra si, och en ska göra så? Det aktiva valet gjordes redan innan, när sponsorn (jag) valde att slänga in en tvåhunka.

    Den som ska ställa krav har full frihet att dra igång en liknande aktivitet själv. Inte sant? Go ahead. Var proaktiv, samal in pengar själv och rodda. Inte mig emot. Men sluta lipa så förbannat!

    SvaraRadera
  41. Undrar om dom inte är ihop ändå......

    SvaraRadera
  42. 364 ord. Ingen dementi.

    SvaraRadera
  43. KK kanske..?

    SvaraRadera
  44. Texten är välskriven och har ett klart syfte, men däremot tycker jag att du tar i för mycket. Med tanke på att Baraben ibland tätt som tätt slänger om ironiska och oseriösa texter får man nog tåla diverse skämtsamma attacker och oseriösa kommentarer. Det som irriterar mig mest är att du skriver kära läsare som att detta skulle vara en majoritet. Det är som att säga att samtliga på vår läktare är Huliganer och det vet du som jag att så inte är fallet.

    Jag förstår att bloggen inte är vetenskaplig men skulle vara tacksam om var mer nyanserad i sin kritik och inte "attackerar" tillbaka, då bevisar man egentligen inget mer än att man tar de oseriösa inläggen på allvar. Censurera det som inte hör hemma och fokusera på Cypern, det är det jag skänkt pengar till.
    / Glenn

    SvaraRadera
  45. Jag fattar inte det där med att en eventuell relation mellan Frankie och Ida skulle påverka bevakningens kvalité. Inte när man sedan hävdar att "minnena från Erlings och Feldgraus bevakning var bättre".

    Alla vet ju att de också var ett par.

    SvaraRadera
  46. Coola ner lite nu Pajas!

    SvaraRadera
  47. detta är en fotbollsblogg som gissningsvis attraherar en målgrupp bestående av yngre och medelåldersmän. det gör att "gliringar" ang en snygg brud på baraben redaktionen känns relativt väntade. även om jag tycker att det kan vara dagisnivå på kommentarerna i bland så får ni nog finna er att det alltid kommer att finnas mindre intelligenta och okännsliga människor därute- särskilt under skydd av anonymitet.

    men assumption of risk för fan. get in or get out!tonen gentemot diverse andra parter involverande i våran kära allsvenska är ju stundom ganska hård på baraben. känns ärligt talat inte som om det är så mycket att tjafsa om. eller?

    tyvärr så tror jag det är här det ser ut i dag. i stora grupper finns alltid ett mindre gäng totala sopor- "defenetivt"

    annars vill jag påpeka att ni gör ett kanonjobb! både ida och frankie- big up!

    SvaraRadera
  48. "detta är en fotbollsblogg som gissningsvis attraherar en målgrupp bestående av yngre och medelåldersmän. det gör att "gliringar" ang en snygg brud på baraben redaktionen känns relativt väntade."

    Men nu är det ju så att det sker UTANFÖR baraben.

    "läsare som ägnar sig åt att leta upp Ida (och i viss mån även mig!) på olika sociala nätverk och vara allmänt slemmiga där."

    SvaraRadera
  49. Tycker visserligen att krönikan i stort är helt rätt i sak, men att låta det ta upp sådant stort fokus är ju risken stor att den får motsatt effekt.

    SvaraRadera
  50. Bra skrivet om ett viktigt ämne!

    SvaraRadera
  51. Visa pattarna Franky.

    SvaraRadera
  52. På den tiden innan internet fanns, trodde jag alltid att ca 25 % av jordens befolkning var idioter, men nu tack vare internet så vet jag att jag hade fel, väldigt fel. En siffra runt 95 % är mer korrekt. Wälcome to the internet…

    SvaraRadera
  53. är det inte silly season? Alla kan väl paras ihop med alla då?

    SvaraRadera
  54. Frankie, angående andra halvan så håller jag helt klart med, bra skrivet.

    Men den första delen, hallå eller? Ta ett chill pill! Vi läsare på baraben ser er skribenter som "vänner", som fellow blåvita, som kamrater. Att man ger en oskyldig gliring om en eventuell romans är inte något patetiskt och absolut inte något du ska gå i taket över och censurera kommentarer för. Jag vet inte vilken värld du lever i, men i min värld sker liknande "gliringar" eller "skämt" eller "hintar" vardagligen bland vänner, såväl kvinnor som män. Det är inte illa menat, utan menat som en skämtsam kommentar utan större baktanke. Varför skulle det vara en "patetiskt spekulation" att två personer gillar varandra? Hur fan tänker du? Gillar Baraben som fan, även dina inslag men detta var för lågt. Du slår ifrån dig som att det träffade dig hårt som fan, när det förmodligen i de flesta fall bara var på skoj, och menat i all välmening. Dessutom är det ju jävligt intressant hur det är fritt fram att spekulera i om Dulee slår sin fru, kör ihjäl folk på fyllan, men er två får man inte ens skämta med oskydligt att NI GILLAR VARANDRA? HERREGUD STOPPA PRESSARNA VA HEMSKT! Nej, det enklaste hade väl varit att bara skriva "Angående era spekulationer så är ni helt fel ute, hon är way out of my league ;)" eller liknande.
    /Daniel

    SvaraRadera
  55. Daniel:
    Med tanke på Frankies storhetsvansinne hade han aldrig formulerat en sånn mening.

    SvaraRadera
  56. Är det inte uppenbart att de inte är ett par, men att Frankie vill att de ska vara det så att han tar med sig Ida ner istället för säg Erling? Sedan skriver han att han "inte har en chans att charma Ida" för att smickra och visa sin sårbara sida offentligt. Det här har nog aldrig hänt förut.

    Och folk som raggar på sociala nätverk, Göta Petter! Vart är världen på väg?

    SvaraRadera
  57. Oj... Trampades det på en öm tå..?

    SvaraRadera
  58. Bedrövligt att vi ska ha sådana intelligensbefriande supportrar i vår förening, gå över till Gais istället, vi ska ju vara glada och tacksamma för att vi har den bästa bloggen i Sverige och stötta dem som lägger ner så mycket jobb för att vi ska kunna följa vårt lag.
    Tack för alla fina reportage och för allt jobb ni lägger ner!

    SvaraRadera
  59. Serge from SOAD2010-02-26 07:53

    Herregud Frankie, först fylls varje blogginlägg om en kommentar om Ida, vad hon tycker om skidskyttar, hur hon använder blinkers etc. och nu alltså ett helt eget bloggpostinlägg i ämnet. Tro fan att folk misstänker att ni har en romans. Men skitsamma, det spelar ju absolut ingen roll! Sköt det proffsigt och lämna Ida utanför i dina inlägg, precis som hon lämnar dig utanför i sina. Strunta i att folk lämnar lite kommentarer om ert påstådda förhållande, du skall kunna ignorera det. Och du är ju inte guds bästa barn själv i att skämta/hacka på folk...?

    SvaraRadera
  60. Urs va tråkigt det blir när dessa artiklar måste komma upp.

    SvaraRadera
  61. Outa! jag ser inte problemet. Om folk beter sig som idioter här eller på facebook, och inte vågar göra det i eget namn utan eventuellt hittar på ett nick eller, ännu hellre, som anonym, har jag inga problem med att dom faktiskt hängs ut.

    SvaraRadera
  62. Bra skrivet, Frankie. Men det är väl inte först nu som du inser vad för sorts idioter det finns bland våra fans på läktarna.

    Ta bara idioterna som kastade mynt på AIK-idioten i sista matchen. Eller på nollorna som blir så provocerade av allt som inte har med IFK att göra att de knuffar ner en stackars råtta i vattnet.

    Vi blir nog tyvärr aldrig av med folk som överreagerar hela tiden. Vi får dras med de här idioterna.

    SvaraRadera
  63. Minns Trelleborg borta i premiären 07. Jag va reseledare och helt nykter. Då stog DU Hankins med dina blogg polare och skrek visa pattarna och hora till två små fjortisar som gick förbi i parken. det avslutades med en kastad ölburk efter dem! Lägg ner din äckliga dubbelmoral.

    SvaraRadera
  64. Men det är skillnad Gabriel. Markus får bete sig hur han vill, så länge ingen gör samma sak mot honom.

    SvaraRadera
  65. Jasså, de utsända knullar på arbetstid! Tur att jag inte bidrog med en enda krona till den där sexskandalchockresan.

    SvaraRadera
  66. Gabriel/ Det var inte Frankie, utan en annan bloggare som var full och hetsig i Trelleborg 2007, håll dig till sanningen i stället för att sprida lögner på nätet din clown.

    SvaraRadera
  67. wellington/ Ja, det var ju Frankies bänkkamrat på Ullevi va? Haha, samma kille som gick upp på trappan till tingsrätten i borås och drog igång sång på torget tills vakterna på tingsrätten släpade iväg honom, samma år... hahaha

    SvaraRadera
  68. Frankie är en otroligt självgod och självupptagen människa som har skrivandets gåva. Cred för att han startade bloggen, men han borde fundera på att tona ner sig själv några tonsteg nu.

    Lite OT, men jag ville bara få det sagt.

    Sen skiter jag fullständigt i relation eller inte. Bevakningen är la sådär kan jag tycka dock...

    Frankie, lägg på lite ödmjukhet i ditt CV.

    SvaraRadera
  69. senaste anonym: Frankie är en av de som driver Baraben och han får väl bete sig hur han vill, passar det inte kan du läsa svenska fans eller nå´t. Om du är en av Frankies kollegor på bloggen är din kritik kanske befogad men om du bara slösurfar är din åsikt inte värd ett skit.

    SvaraRadera
  70. Vad e det man inte ska göra i växthus nu igen??? Jo just det kasta sten va det ju

    SvaraRadera
  71. Men ta bort att man kan kommentera anonymt, alla är så kaxiga om man är anonym. Ni gör ett kanon jobb!!

    SvaraRadera
  72. Jag tror Frankie och Ida har en romans!

    SvaraRadera
  73. Jag tror att Frankie och Ida är samma person!

    SvaraRadera
  74. Mmm, det var jag som skrev 12:08 och här följer en förklaring eftersom vissa inte förstår.

    BaraBen är världens bästa blogg och cred till Frankie som startade den. Nu verkar dock vår kära vän försöka uppnå någon sorts guilloustatus vilket jag tycker är lagom fräckt (rent ut sagt smått patetiskt). Och eftersom han försöker med det kommer han få tåla kritik.

    Jag vill inte uppnå den statusen så jag föredrar att lämna min kritik anonymt. Fegt kan tyckas, men fog för kritiken finns ändå.

    Sen kan jag förtydliga att jag hade aldrig funderat på att kritisera en bevakning om dom finansierat den själv. Men när folk lagt pengar på den så finns det automatiskt utrymme för granskning av arbetet som läggs ner.

    SvaraRadera
  75. Jag tror inte många här inne klagar speciellt mycket på Barabens bevakning av Blåvitt, den är både intensiv, intressant och underhållande. Men att hålla på att balla ur för att någon har sagt bu är väl lite väl känsligt, speciellt när mycket av innehållet här bygger på att hetsa andra? Då får man, som någon uttryckte det tidigare, tåla lite själv?

    Frankie, varför tog du bort youtube-klippet? Gör du det inte lite för enkelt för oss att hacka på dig då? Att köra både "visa pattarna"-racet och en artikel som denna gör ju att all trovärdighet försvinner.

    SvaraRadera
  76. ååh nej frnakie hotar med att ta bort min anonymitet på internet... ååh nej snälla stora stygga vargen gör verkligen inte det

    och till dig personligen Frankie som sa att du skulle lägg ner bloggen o allt annat tjafs om att den slukade dig o bla bla bla, snälla skaffa dig ett liv o skriv om blåvitt om du över huvud taget ska hålla dig till denna blogg som inte ens tillhör dig längre

    så fuck the fuck of!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.