2010/02/06

Kanal Glenn: Studio Valhalla - Blåvitt- Ålborg (3-1)

69 kommentarer:

  1. kul initiativ men som jag sa i chatboxen: snälla ta hjälp av dem i ert gäng som kan det här med intervjuer och kameravinklar. det kunde varit så mycket bättre om ni visste vad ni gjorde. ta det som kritik för att jag vill se er utvecklas, inte för att negga på er. blir lite märkligt att ni kritiserar andra för taffliga intervjuer när ni själva har en rätt usel intervju med Mild...

    SvaraRadera
  2. intervjun med tobbe var ingen höjdare direkt

    SvaraRadera
  3. Härligt med líte intervjuer.. Men håller med de två som skrvit innan mig. Inte världens bästa intervjuer. Men kör på!

    SvaraRadera
  4. Se det så här: Ingen tvingar de ideellt arbetande bloggarna att göra detta, de gör det av engagemang och passion för Blåvitt. De är inte rutinerade journalister och det kan bli lite fel då och då, vi är ju alla människor.

    Dessutom levereras detta till er GRATIS - utan reklam - här på BaraBen. Den som tycker det är ett problem kan helt enkelt strunta i att titta på klippen. Jag tycker det är underbart att Sveriges bästa sportblogg 2009 inleder det nya året med Sveriges bästa Youtube-studio. Grädde till Karlsro, Erling, feldgrau och Ida!

    Konstruktiv kritik tar säkerligen alla på BaraBen mot med öppna armar, men försök att undvika det rent gnälliga. Det hjälper ingen. Tpf.

    För övrigt kräver folket mer feldgraus femma i etern.

    SvaraRadera
  5. Kolla Fantv på Svenskafans... där snackar vi om miss med kameran... de får inte med intervjupersonen ens...

    Alla har rätt till en försäsong där man får träna upp sig till matchform, detta gäller IFK och det gäller också KanalGlenn

    SvaraRadera
  6. Hahaha, hur mkt fick du av blåvittshoppen för att promota mössan? Bra initiativ!! Fortsätt så, men ta till er kritiken ovan.

    SvaraRadera
  7. frankie- ja men varför är inte du och de som är utbildade journalister med och "styr upp" som producenter bakom kulisserna då? ta ditt ansvar mister blogg!

    SvaraRadera
  8. Från mitt blåvita hjärta:

    Tack så mycket för allt gott ni gör för Blåvitt.

    Om man går in och gnäller på ideellt arbetande personer som jobbar för IFK, så är man kanske inte så blåvit själv i alla fall.

    Eller?

    SvaraRadera
  9. Det enda jag ville ha sagt var att ni faktiskt borde tänka på att ha hög nivå om ni ska dissa andra som sysslar med intervjuer. Intervjuerna är ju inte bra, det ser vem som helst. Det är väl rätt så konstruktiv kritik eller?

    SvaraRadera
  10. Ida är ju riktigt rolig, även om det märks att hon är nervös.

    SvaraRadera
  11. ett STORT + till baraben versus fan-tv är att baraben använder en bra kamera och fan-tv använder en med kvalité som en mobilkamera.

    dock vill man ju gärna se lite matchspel också.

    SvaraRadera
  12. Tycker att detta var helt ok för att vara gjort av entusiaster, vet inte vad vissa förväntar sig egentligen.

    SvaraRadera
  13. Härligt och genuint, tycker absolut inte att mildintervjun var sämre än nån annan intervju i år. Goa frågor, go stämning, inte torrt och yrkesskadat som mycket annan journalistik.
    Keep it up!

    SvaraRadera
  14. Nidvisa: Vilka frågor saknar du? "Hur är känslan i kroppen?", "Hur är planen?" eller "Hur är hotellet?"

    SvaraRadera
  15. Roligt...Bra jobbat Baraben. Keep up the good work.

    Ser fram emot "spårade" intervjuer och filmklipp ifrån Cypern.

    SvaraRadera
  16. Detta va bland det sämsta jag har sett och jag älskar det!!! Det är exakt såhär supporterbloggar och intervjuer ska vara!! Så där gött amatörmässigt helt underbara inslag!! BBPGH.com Ni är fan bäst!!! i love u!! :D

    SvaraRadera
  17. 100 ggr bättre än fantv.

    SvaraRadera
  18. anonym 21.09: En fråga jag saknade var om vad som skulle krävas för Risp att bli aktuell. Nu när Erling tog upp ämnet så hade han kunnat luska lite extra istället för att mötas av ett helt förväntat svar i var de står just nu.

    Annars tycker jag att det är klockrent med Kanal Glenn och ingen kan räkna med proffsproducerat material. Det kommer dock bli bättre, det är jag säker på! keep up the work!

    Fick f.ö. gåshud som vanligt av att höra Snart skiner Poseidon.

    SvaraRadera
  19. Fy fan vad bra! Det här gillar jag.
    Fortsätt så här, ni är bäst!

    SvaraRadera
  20. Erling är ju grym där, gillar honom skarpt. Fortsätt så :)

    SvaraRadera
  21. Tycker inte det var så dåliga intervjuer? Mycket bättre än Fan-TV's stela intervjuer som man får 10 olika spelares åsikter om planen, hotellet osv. Tycker att Erling är skön program ledare vill se mer av detta!:)

    SvaraRadera
  22. "Intervju personen syns inte..." nä så brukar man göra... slå på en vanligt nyhetssändning får du se...

    SvaraRadera
  23. Det ni gör är fantastiskt... Utan er hade Blåvittabstinensen blivit smått panikartad här nere!

    Känns stort och unikt att kunna följa en allsvensk försäsong så här nära så här långt bort.

    /Änglarna Chamonix

    SvaraRadera
  24. bra jobbat boys and girls ;)

    SvaraRadera
  25. Kuba=MHK i exil?

    SvaraRadera
  26. fan va bra och kul! love it! FORZA BLÅVITT!

    SvaraRadera
  27. ida e såååå söt. puss på dig! det släpper nästa gång du står med tobbe, det lova jag. ;)

    SvaraRadera
  28. Gött Jobbat2010-02-06 23:36

    Jäkligt bra jobbat Erling och ni andra, bry er inte om gaisarna som surar för att vi slår deras allsvenska publik på en försäsongs match. Hoppas på mera Kanal Glenn hade varit kul men något program efter varje match där man snackar igenom matchen osv tänk svenskafans allsvenska program men bara för ifk, hade kunnat bli riktigt bra med Erling vid ratten.

    SvaraRadera
  29. ERLING KUNGEN PÅ BARABEN

    SvaraRadera
  30. Kommer det läggas upp höjpunkter från matchen? Jobbet kom ivägen idag, men hade ju gärna sett glimtar av det jag missade..

    SvaraRadera
  31. Bra jobbat och go insata av Erling, Ida med flera!

    Det enda jag saknade var lite mer "kritiska" frågor om Risp. Kändes som Erling hade lite för stor respekt för Mld där.

    Är en de få som tycker att Mild har rätt i den frågan skall sägas.

    SvaraRadera
  32. Magnus Pettersson2010-02-06 23:49

    hur kan ni ens med och klaga????blir helt vansinnig å läsa sånna som sitter och klagar när man ska uppskatta sånt gött jobb som dessa gör!

    SvaraRadera
  33. Magnus Pettersson2010-02-06 23:51

    Bra jobbat gubbar, keep it up!vill se mer repotage!gött e det då!

    SvaraRadera
  34. Som Nidvisa sa om man hela tiden klagar på andra som intervjuar måste man själv kunna ta lite kritik. Det spelar ingen roll om man jobbar ideellt eller inte. Jag tror säkert att kvalitén på intervjuerna kommer att höjas, men jag skulle ljuga om jag sa att dessa var bra.

    Lär er att ta kritik alternativt sluta klaga på andra medier om ni själva inte kan hantera kritik!

    Jag tycker oftast att ni gör ett jättebra jobb och ni skriver en mycket intressant blogg. Men allt ni eller för den delen andra professionella journalister gör är inte jättebra och ska inte förväntas vara det heller, speciellt inte när man jobbar ideellt och har en oerfaren stab.

    SvaraRadera
  35. GAIS - det enda lag Gbg behöver!

    SvaraRadera
  36. Det är bara mongos som klagar. Tycker detta är så himla bra. Genuint och passion, detta är inte sportspegeln this is fucking baraben!!

    SvaraRadera
  37. MVG! Bra jobbat killar och tjej(er)

    SvaraRadera
  38. Jag förstår inte, är det bara för mig som ljudet är fuckat för?

    SvaraRadera
  39. Jag kan tillägga att Janelind har fått en hel del kritik på svenskafans, men jag har inte hört han klaga. Han har istället försökt bli bättre och jag tycker också att det har blivit bättre även om det finns en del till att slipa på. Man behöver inte gräva ner sig för att man får kritik. En bättre inställning är att motbevisa den och visa att man kan!

    SvaraRadera
  40. Lysande!

    Jag förstår dock inte varför folk blir så irriterade över att vissa ifrågasätter och ger kritik. Jag tycker att Nidvisas kommentar är bra, han ger kritik och påpekar att han gör det för att han vill att baraben ska bli bättre. Varför folk hetsar upp sig så mycket över det kan jag inte förstå. Baraben gör ett grymt jobb, men de kan bli ännu bättre och därför tycker jag att folk måste få skriva vad de tycker kan bli bättre.
    Sen håller jag med om att man inte behöver skriva så gnälligt som vissa gör, man ska inte lipa över den som försöker(dessutom tycker jag att det var väldigt bra!)...

    SvaraRadera
  41. Fint arbetat. Vi har Sveriges bästa och mest ambitiösa supportrar. Skit i amatörmissar och andras gnäll. Tack för att ni ger oss info om allt man behöver veta i nyhetsväg om vårt stolta vackra Blåvitt. Vem behöver gamla nyheter från den etablerade lokalpressen och ståååkhååålmsTV.

    SvaraRadera
  42. Bra jobbat Baraben, mycket uppskattat!
    Dock håller jag med de flesta här inne om att det kan bli bra mycket bättre. Helt naturligt och mänskligt.
    Men jag vill inte läsa något om att ni klankar ner på Janlind och övriga Fan-Tv i fortsättningen, allt ert var faktiskt inte bra idag.
    Tillräckligt konstruktivt?

    SvaraRadera
  43. Jag vill också klaga lite, det var alldeles för lite Feldgrau med. Nästa gång vill jag se Feldgrau i minst 20 minuter.

    SvaraRadera
  44. Tobbe, eltejp! Eltejp till knäskyddet!

    SvaraRadera
  45. Men va fan!! alla ni som gnäller och klagar.....
    AVGÅ

    Eller vill ni hellre se och höra
    Bo Hansson eller Ralf Edström
    mooohahahahaha

    SvaraRadera
  46. erling är alldeles för imponerad av IFK-folket. var är baraben-mentaliteten vi är vana vid med de kritiska och granskande frågorna??? sluta fjäska för IFK och var lite tuffa.

    SvaraRadera
  47. Har sedan rundvandringen på Gamla Ullevi och våldsgästningen av Max Hamburgare avgudat Erling. Vilken jävla lirare, passar som handen i handsken för den här rollen.

    "Jag menar det".

    Tack även till Feldgrau och Ida och er andra som hjälpte till med det här reportaget ideellt på er fritid. Hatten av.

    SvaraRadera
  48. Jag tycker intervjuerna var bra. Inget att klaga på.

    Men kanske bra att folk gnäller så baraben fattar att det är rätt osnyggt att klaga för mycket på Janlinds intervjuer iofs.

    SvaraRadera
  49. Håller med Frankie till 100%

    SvaraRadera
  50. Ja det är tamejfan skitbra.
    Ge mig mer :)

    SvaraRadera
  51. eftersom erling är en av de som gnällt mest på andra så får han väl ta lite kritik själv, även frankie. ingen i det här inslaget var speciellt proffsig. nervöst, dåliga frågor, inga följdfrågor när det hettade till lite, för mkt respekt osv. men å andra sidan kanske man inte kan kräva det av dem heller, men då måste ju folk få säga vad de tycker. kritiserar man andra får man ta kritik. det här var ingen bra tv alls, men det är ändå kul att ni gör det.

    SvaraRadera
  52. Alla har olika åsikter och det är bara roligt och stimulerande. Bättre det än att folk sitter tysta.

    Självklart är vi medvetna om att det inte är en 100% proffsig mediaproduktion med allt vad det innebär. Jag har 0,0 journalistutbildning och vi har inte direkt utbildat folk som för andra intervjuer eller filmar heller.

    Jag gör det här för att jag tycker det är kul, för jag vet att intresset för Blåvitt är stort, för att det skall bli ännu större så vi blir fler som får upp intresse och går på matcherna.

    Sen är det ju inte så att vi för sakens skull INTE tar åt oss av konstruktiv kritik - för det ska vi verkligen försöka göra.

    En del gnäll - som bara är just gnäll - rensar man bort, men det som är konstruktivt tar vi gärna åt oss. Visst hade jag så här i efterhand kunnat vara lite hårdare mot Håkan, det har jag inga problem att vara. Det är en konstruktiv och bra åsikt i sammanhanget. Till mitt "försvar" kan jag väl säga att just den intervjun var inte ens tänkt att göras med Håkan utan med en annan person som fick förhinder. Så jag fick helt enkelt ta det som fanns nära, och det var Håkan. Inte så illa det heller förvisso...

    På lördag hoppas jag vi kan göra ett nytt program och än så länge är pappret blankt för vad det skall innehålla. Kom gärna med förslag på gäster, frågor och inslag så blir det mycket lättare och bättre både för oss som gör programmet och för er som tittar.

    Sen är det bara löjligt att jämföra med fan-tv. Janlind gör en helt annan grej inom helt andra ramar än vad vi gör. Vem som är "bäst" är som att jämföra äpplen och päron.

    En del tekniska grejer och enkla intervjutips har vi redan gått igenom internt, så precis som många säger är det klart att vi tar hjälp av de inom bloggens redaktion som faktiskt på riktigt "kan" något med det här med journalistik. Även om vi för den sakens skull- också som många andra påpekar - vill behålla "BaraBen-känslan" på det hela...

    SvaraRadera
  53. Erling//
    Klart som korvspad ni ska behålla Baraben-känslan.

    Och jag vett i katten hur "på det" jag själv vågat vara om man stod öga mot öga med Håkan.

    Hur som helst, hade varit intressant med en genomgående intervju med antingen Seppo eller Kent ang. Gamla Ullevi och hur förhandlingarna fortlöper.

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  54. Grymt! Bra jobb! Nice med Full HD också :D

    SvaraRadera
  55. varför är inte frankie med?

    SvaraRadera
  56. Tack ! Mer sånt här !

    SvaraRadera
  57. Varför låta ett påtänt miffo vara intervjuare?

    SvaraRadera
  58. Jag är kär i Ida=)

    SvaraRadera
  59. Fortsätt filma och intervjua. Ligger bakis som fan och njuter att klippet.

    Fan vad roligt det var med snöbolls attackerna.. Dom fick back 15 meter typ danskjävlarna ;)

    2010. NU kör vi!

    SvaraRadera
  60. sfac/
    Skoj men intervjuver, ser fram emot fler Kanal Glenn sändningar. Men ni missade väl 4an i slutet. Betyg 1 snöbollskrig mot Danskarna, 2 Tobbe Hysen, 3 Falsetas,5 Bjarnarson..
    sfac/

    SvaraRadera
  61. vars får man tag på mössan som ida har på sig, riktigt fin!:)

    SvaraRadera
  62. safvc:

    Det är aldrig någon fyra i feldgraus femma... :S

    Till 14:44, alla mössor köper man i Blåvittshopen, precis som Robin säger

    SvaraRadera
  63. Tycker ni gör ett kanonjobb. Och angående de eventuella missarna så är det väl i så fall på försäsongens de ska göras?

    SvaraRadera
  64. Jag hade varit lika "star stuck" som Ida om jag skulle intervjua Tobbe...

    SvaraRadera
  65. Intervjua BB Tomas angående hans blivande ordförandeskap.

    SvaraRadera
  66. fegt att ni tagit bort de kritiska kommentarerna. rätt uselt studioprogram detta.

    SvaraRadera
  67. 21:33: Hade du velat ha varit utan?

    SvaraRadera
  68. Jag tycker att detta var sjukt B! Framför allt första "reportern". Var hittade ni honom? Hur som helst är han nog ingen framtidsjournalist va? Ne fyfan vi e blåvitt bäst i sverige och vinner bloggpris. Så kommer denna tomtevideon....... Nej riktigt dåligt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.