2006/11/08

Smedberg stannar i Ljungskile

SILLY SEASON Martin Smedberg som varit utlånad från Blåvitt till Ljungskile, där han gjort stor succé, har nu skrivit på för ytterligare ett år i LSK. Martins kontrakt med Blåvitt går ut vid årskikftet så Smedberg var således fri att gå till vilken klubb han ville. Det har tidigare under hösten ryktats om att Smedberg skulle skriva på för Gais, men i stället blev det alltså ytterligare ett år i Ljungskile. I kontrakt ingår även ett års option.

Lycka till i LSK (igen) Martin!

30 kommentarer:

  1. Synd! Killen hade talang. Har själv spelat med honom, och han hade defintivt haft en chans i vårat lag...

    SvaraRadera
  2. slöseri av blåvitt att inte signa honom och sälja honom, ledningen verkar inkompitent

    SvaraRadera
  3. får hoppes att de går bra för grabben. dum e han ite iallafall då han valde bort mögelgrönsvart.

    SvaraRadera
  4. Har vi inga talangscouter i klubben eller...Mikael Nilsson ska väl vara en, men detta är ju helknas, först lockar vi till oss Smedberg och sedan lånar vi ut han varpå han gör succé med typ inblandning i över 20:e mål i ljungkile, sen säljer vi han för en spotstyver antar jag...Blåvitts melodi...Köp dyrt, sälj billigt!!!

    SvaraRadera
  5. Som sagt, spelade med honom, och han va verkligen värd en chans tycker jag hur som helst...
    Håller med att ledningen visat brist på kunskap i detta fall.

    SvaraRadera
  6. Hade gärna sett honom i blåvitt .. / Jozy

    SvaraRadera
  7. Han e skitbra i nhl 93

    SvaraRadera
  8. Jag har också spelat med honom då. Benknäckar Walter på tapeten;)

    SvaraRadera
  9. Har själv spelat mot Smedberg, dock för ett par år sedan men självklart höll han klass redan då. Har även en polare som mött Smedberg i år och säger att det är en av de tre bästa han mött, och då har han mött betydligt namnkunnigare spelare, i bla Elfsborg.

    MEN, funkar man inte Blåvitt så gör man inte helt enkelt. Vi har ju en härlig förmåga på senare år att förvandla offensivt duktiga spelare/talanger till... ingenting i stort sett.

    Däremot skall Mild ha en känga för att han, enligt Martins egen utsago, inte ens kontaktat Smedberg under hela säsongen. Han kan ju dessutom inte undgått att läsa om Smedbergs framfart.

    SvaraRadera
  10. Vem vet... kanske finns det någon som provtränar med Elfsborg men inte platsar, som ni kan köpa dyrt? Det har ju funkat bra förut. Elfsborg kan säkert kalla in någon lokal div 3-spelare och låtsas att han är aktuell för kontrakt som ni sen kan "sno".

    SvaraRadera
  11. erling

    "MEN, funkar man inte Blåvitt så gör man inte helt enkelt. Vi har ju en härlig förmåga på senare år att förvandla offensivt duktiga spelare/talanger till... ingenting i stort sett. "


    Det kanske vore ett ämne för någon torsdag? Varför går det alltid så dåligt med nyförvärven? Jag skulle kunna namedroppa ganska länge...

    SvaraRadera
  12. Frågan e hur och varför man lånar ut en spelare som efter utlåningstiden har ett kontrakt som går ut direkt??
    Då har man ju inget val om han gör succé, som Smedberg egentligen har gjort.

    "Aj fan, hade han ett kontrakt som gick ut nu. Då är vi ju maktlösa. Trist. Men han var en go gubbe"

    SvaraRadera
  13. Det var jusst min tanke, VARFÖR låna ut en spelare om man ändå inte är intresserad av utveckligen av han...är det lönemässiga själ kan man väl ge bort honom direkt! Kom precis på en ny image Blåvitt kan köra med, Köp dyrt, ge bort!!! Nä, allvarligt - de här lånen går fullständigt bort - OM man ändå inte använder sig av dessa i nödvändiga fall där man redan vet potential som tex. JOHN ALVBÅGE!!!

    SvaraRadera
  14. Det märkligaste är väl att vi lånar ut honom och sen kontaktar Mild honom inte en endast gång. Martin ville ju inte ens tillbaka till oss. Utan att följd Martin mer än ett par matcher i år så undrar jag vad " mobilseringen" innebär. Vilka spelare är på ingång? Eller är det nya tomma ord. Just det Valter Thomas Jr är på g samt Bobbie Friberg.
    /Fredrik

    SvaraRadera
  15. Fast i grund och botten, som forward platsar inte Martin i blåvitt. Oavsett hur bra han varit i LSK.

    SvaraRadera
  16. johannes/ Vakna från dvalan, det är en fördel att vara just en förening. Förstår du inte det fattar jag inte varför du inte hejar på McDonalds eller nåt istället. Gå och göm dig nu.

    SvaraRadera
  17. Larz/ Främst handlar det om att Bobbie och Valter är PINSAMT USLA FOTBOLLSSPELARE. Där har du anledningen till varför vi inte han värva dem!

    SvaraRadera
  18. Lägg krutet på Toivonen och Lustig(GIF). Så jävla många spelare som har krypit över till gajs, så borde vi få Ekunde för visad respekt;)

    SvaraRadera
  19. Ni kan väl värva Bobbie, 700.000 samt byte mot Berg som det talats om, och låna ut Bobbie tills hans kontrakt går ut så att han kan gå tillbaka som en freetransfer till GAIS?

    SvaraRadera
  20. SKIT I TOIVONEN


    GE OSS SEBASTIAN LARSSON!

    SvaraRadera
  21. Toivonen och Alvbåge!!!

    SvaraRadera
  22. Frankie:
    Skrev de första inlägget. Den killen som förespråkar Smedis. Respekterar din kunskap och är full av beundran av dina uttalanden.
    men visst borde killen i alla fall fått en träning med laget? Klart forward positionen känns svår, men klubben kunde åtminstone gett han en chans.

    SvaraRadera
  23. Fattar ni hur bra Sebastian Larsson är eller? Han är bättre än Alex.

    Värvas han så tror jag att vi har en rimlig chans på guldet redan 2007. Men det lär ju inte hända.

    SvaraRadera
  24. kurt...
    seb larsson e riktig bajs!!

    SvaraRadera
  25. Valter Tomas JR???? Whaaaaaaat???

    Till och med jag som är obotlig optimist tar snart och drar nåt gammalt över mig...

    SvaraRadera
  26. det jag har sett av lycen av smedberg iår har ingen lyckats övertyga mig om att de skall ha en plats i Blåvtt. Om någon skulle få chansen är det, enligt mig, Lycen. Men jag tycker inte han håller för spel på högre nivå än superettan.

    Men det är ju vad jag tycker...

    SvaraRadera
  27. Varför värvar inte blåvitt ex Ljungberg, Linderoth eller KIM? Då känns det väl som blåvitt kan börja slåss om SM-guldet igen?
    Tycker det är konstigt?

    SvaraRadera
  28. Respekterar din kunskap och är full av beundran av dina uttalanden.
    men visst borde killen i alla fall fått en träning med laget? Klart forward positionen känns svår, men klubben kunde åtminstone gett han en chans.


    Det kan man tycka, men samtidigt hade jag varit rasande om vi värvat Smedberg i dagsläget. Som högerytter hade jag kunnas se en plats för honom nu när J Berg var borta, men som forward finns det inte en chans att Martin flyttar på vare sig Berg eller Mourad som jag ser det.

    SvaraRadera
  29. Var inne och tittade på superettan statistik .
    Visst ligger Martin i toppskiktet när det gäller mål och målpassningar men utan att vara elak mot Martin så gör även en gammal "favorit" det också (Sebastian Henriksson).
    Oavsett detta faktum så borde han kanske fått chansen under några träningsmatcher att åtminstone visa upp sig. Alla som sysslat med fotboll vet att man lyfter sig som spelare i en bra omgivning.
    Och absolut hellre Martin än Gerba!

    SvaraRadera
  30. Jag säger som så här:

    - Vilken anfallare i superettan hade inte legat i toppskicktet av skytteligan då anfallspartnern heter Jörgen Wålemark.

    Förövrigt har vi inte tid med "talanger" som Martin Smedberg. Ranégie i Superettan hade med all sannolikhet gjort en hel del mål han också, trots frånvaro från fotbollen mellan 15 -21 års ålder. Jag tror vi satsade på rätt kille Mattias före Martin således.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.