2006/11/28

IFK Göteborg i full jakt på Arnengs namnteckning!

SILLY SEASON Baraben.com erfar att IFK Göteborg efter ett internmöte på Kamratgården beslutat att försöka kontraktera Djurgårdens innermittfältare Johan Arneng. Arneng har sedan i somras ryktats vara på väg bort från Kaknäs och till Kamratgården, men för första gången finns nu en konkret idé hos IFK Göteborg att värva den slitstarke mittfältsgeneralen.

Uddevallasonen Arneng kommer inom kort att återvända till västsverige, nu återstår det bara att se om han väljer bänken i Champions League-kvalande Elfsborg eller att bli en nyckelspelare det så unga IFK Göteborg vars behov på rutin skriker efter Arnengs namnteckning.
Enligt ryktesuppgifter till Baraben ligger prislappen på Arneng i trakten av förhållandevis "billiga" 3 miljoner kronor och Djurgården har visat god vilja att släppa Arneng som vantrivts i Stockholm under det senaste året och söker ett miljöbyte.

En av Djurgårdens före detta ansvariga tränare har nyligen även berättat för Baraben att Arneng troligtvis skulle vara mer intresserad av att få en framskjuten roll i IFK Göteborg än att stå i skuggan (rent bokstavligen) av Anders Svensson i Borås. Men än återstår att se om Arneng själv vill sola sig i CL-glansen eller kämpa med ett nystartande Blåvitt ledda av Stefan Rehn.

Dock har Blåvitt nu på allvar gett sig in i racet.

44 kommentarer:

  1. intressant. ja det vore gött att ersätta kihlen med arneng, snacka om lyft...

    SvaraRadera
  2. Arneng skulle göra susen på blåvitts mittfält! Arneng - TO, Arneng - PW, Arneng - Alex eller kanske Arneng - Karisik? Känns intressant!

    SvaraRadera
  3. Arneng skulle snabbt bli en nyckelspelare i blåvitt.

    SvaraRadera
  4. Varför pratat ni om Arneng som bänkspelare i Elfsborg?
    Deras balansspelare är Jari Ilola, och är deras enda svaga länk på mitten. Så han lär platsa i deras elva.

    Hoppas dock att han väljer Blåvitt. Frågan är väl varför han skulle göra det egentligen?

    SvaraRadera
  5. Ilola är väl jävligt uppskattad i Borås?

    SvaraRadera
  6. Ilola spelade väl 26 matcher i Allsvenskan i år?

    SvaraRadera
  7. förresten så är detta väl frankie sätt att skapa opinion mot ett val av ellos, men det är bara min gissning. har väl skett innan här på baraben, minns hur anton inte valde elfsborg trots att de bjöd 4-5 miljoner (?) mer än IFK för hans signatur...

    SvaraRadera
  8. Han kan dra åt helvete om han inte väljer blåvitt!!!

    SvaraRadera
  9. Anonym 29/11/06 01:01 - Illola var deras bästa spelare iår så håll käften!

    SvaraRadera
  10. Jävligt dålig stil att associera orden "vantrivs i Stockholm" med en artikel om att hans nyfödda son har dött. Visa lite respekt för hans familj.

    SvaraRadera
  11. Bara till att hålla med olle

    SvaraRadera
  12. Skärpning frankie, ta bort länkningen till den artikeln, över gränsen helt klart.

    SvaraRadera
  13. mycket intressant

    SvaraRadera
  14. Arneng känns lite som ett budgetalternativ. Vi behöver spelare som Anders Svennson eller Andreas Johansson. För mig känns Arneng lite som den spelare i DIF:s guldgeneration som ingen proffsklubb ville ha.

    SvaraRadera
  15. fyfan va gött

    SvaraRadera
  16. Ja, var det verkligen nödvändigt att länka till den artikeln? pinsamt.

    SvaraRadera
  17. Vad har hans bortgångna son med IFK att göra? Ta bort omedelbart!

    SvaraRadera
  18. Elfsborgs spel har inte fungerat utan Jari.

    SvaraRadera
  19. Som väntat, inget nytt :)

    SvaraRadera
  20. Eftersom jag gissar att det är mest göteborgare som besöker denna hemsida tänkte jag komma med ett tips! Ni är ju ett gäng individer med både humor och självdistans, precis som jag själv. Tror att ni skulle uppskatta min hemsida som huvudsakligen innehåller hundvitsar, eller ja.. BARA hundvitsar.

    Varmt välkomna!

    SvaraRadera
  21. Anonym 09.35

    Du är inte blåvittsupporter.

    SvaraRadera
  22. "Håkan said...
    Du är inte blåvittsupporter."

    Det är ju sant det han skriver. Okej, nu syftar jag inte på länken till Arneng. Men rent allmänt om hankins. Skriva kan han iofs. Vad mer?

    SvaraRadera
  23. Ta bort länken, att han vill bort från DIF är väl mer att de DIF sälja honom bakom ryggen på honom i somras. Det haringet med det tragiska som hänt hans familj.

    SvaraRadera
  24. klanaka ner på frankie bara, själv är jag grymt tacksam ör denna sida som har humor, färskaste sillyryktena och mer spontana spelar interjuver. Allt kan itne alltid var prefekt håller med om att länken kanske borde tas bort men känns som att många bara använder den för att ta upp orelevant babbel

    SvaraRadera
  25. Anonym 10:39

    Vad spelar det för roll om han är en mästare på att jonglera strutsägg? Bara ben har han styrt ihop till ett ganska stort projekt med många inblandade och levererar hela tiden intressanta artiklar och krönikor, jag är tacksam.

    SvaraRadera
  26. En VÄSTKUSTBO klara inte av att bo i "SVERIGES RÖVHÅL" hur länge som helst.

    Men skulle han trivas bättre i NEANDERTHALBORÅS.

    Visserligen närmare till havet, men ack så BONNIGT

    SvaraRadera
  27. En av huvudanledningarna till att Johan Arneng vill bort från Stockholm är just att han genomgått en kraftig sorg under det senaste året sedan hans ena tvillingson dog i en plötslig spädbarnsdöd. Vad som är "över gränsen" med att berätta verklighetens skeenden är ju verkligen intressant, men å andra sidan så är anonyna provokatörer den fegaste typen.

    Våga stå för det ni säger med namn så tas ni på allvar, annars kan ni dra åt helvete.

    SvaraRadera
  28. Bara för att Baraben är en grymt bra sida kan det begås misstag och här var ett tycker jag.

    Förresten spelar det väl ingen roll för Arneng är ju inte aktuell enligt Expressens hemsida

    SvaraRadera
  29. bonke/ Så du menar att vad är fel på att berätta att han förlorat sin son nyligen och att detta är (självfallet) en stor faktor till att han vill ha ett miljöombyte? Vad är det för "hemskt" med det? Tål man inte verkligheten bör man inte läsa Baraben, då bör man spärra in sig själv på Lillhagen och isolera sig från allt vad omvärld heter.

    SvaraRadera
  30. Den korta notisen på expressens hemsida känns lite konstig. Är det blåvitt som inte är intresserade av Arneng, eller Arneng som inte är intresserad av blåvitt? Står det något mer utförligt i GT:s pappersupplaga?

    SvaraRadera
  31. discursos/ Se vår nya post i ärendet.

    SvaraRadera
  32. hahaha för guds skull! akta er för att länka till artiklar om spelarna vi vill ha! STOPPA LÄNKNINGEN, DEN ÄR OMORALISK!

    SvaraRadera
  33. Åh så ädelt att Frankie bara berättar sanningen och speglar verkligheten om Arnengs familjetragedi. Fast artikeln du länkar till handlar ju om plötslig spädbarnsdöd så jag undrar vad transfersummor och uttalanden från Stefan Rehn har med saken att göra?

    Tycker du att det känns som en fräsch vinkling från din sida så grattis då.

    SvaraRadera
  34. tordmule/ Jag tycker själv att ditt namn är riktigt fräscht. Sexigt som fan.

    SvaraRadera
  35. todmule/ Sicket jävla gnäll. Gnälla är ni bra på ni Stockholmare, jo vad hemskt att exploatera hans familj genom att berätta att en av anledningarna till att han vill ha ett miljöombyte är för att han genomgått en personlig tragedi under året.

    Vad är det som är hemskt med att informera om detta?

    Vad är det för gigantiska skygglappar vissa jantelagsivrande pajasar sitter och gömmer sig bakom?

    Helst skulle du vilja censurera tv och internet från allting som du tycker är lite stötande och kränkande med va? Flytta till Nordkorea så kan du få ditt drömsamhälle.

    SvaraRadera
  36. frankie/ ge dig, säger som jag gjorde till dig och erling i lönetråden: INGEN IDÉ ATT TJAFSA MED DEM! det är ju uppenbart att det är sabotörer från andra lag som vill hetsa, vem bryr sig?!?!

    SvaraRadera
  37. Frankie:

    Bara en kontrollfråga, ta inte illa upp: Vilken typ av källa har du till att Blåvitt nu bestämt sig för att försöka värva Arneng? Har det läckt från IFKsl edning, är det rykten inom spelartruppen eller är det din egen tolkning av vad som skrivs i dagens City? Eller någon annan typ av källa? Återigen, ta inte illa upp, vill bara kunna värdera det här ryktet.

    SvaraRadera
  38. Jag tror att Arneng är precis det vi behöver och skulle passa som handen i handsken hos oss. Att han dessutom verkar vara en sympatisk människa är bara ett plus.

    SvaraRadera
  39. haha..intressant att när man skriver att man tycker Frankie inte gjorde nått vidare bra jobb med texten om Arneng så blir det inlägget bortplockat!
    Bara beröm till Frankie! Annars så tar han bort inläggen!

    SvaraRadera
  40. "Bara beröm till Frankie! Annars så tar han bort inläggen!"

    Du skrev inget om att det inte var bra, du kastade personangrepp och skitsnack omkring dig, men i din lilla värld så är det kanske samma sak. Och det var jag som tog bort inlägget, inte Frankie, han är inte moderator här.

    Personangrepp är inte tillåtna här så gå och lägg dig.

    SvaraRadera
  41. Akta. Man får inte prata skit om Hankins här! Jag är Blåvitt supporter, behöver man gilla honom för det?

    SvaraRadera
  42. Jag har vid upprepade tillfällen haft helt motsatt åsikt till såväl Frankie som andra debattörer. Mig veterligen har jag aldrig blivit refuserad. Formulera dig som den man eller kvinna du är så slipper du problem med censorn. Det är inte särskilt svårt, jag lovar. Fast det blir nog lättare när ni fått ert första betyg (kommer i årskurs åtta).

    SvaraRadera
  43. Tja, vad ska man säga.. Får ju inte skriva något om personliga påhopp här inne så.

    SvaraRadera
  44. bond-saxen

    kan du inte lyfta fram vad som var personangrepp mot Frankie som föranledde att du tog bort inlägget, snälla?
    Ungefär lika mycket som du ber mig att gå och lägga mig! Min lilla värld osv..PERSONANGREPP på mig, ledsen bond-saxen. Kasta inte sten i glashus

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.