2006/11/13

Klubbkänsla

VARNING Klubbkänslan personifierad - Teddy Lucic har diskuterat framtiden med Aftonblaskan. Läs http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,929776,00.html.

Vi som känner Teddy sedan gammalt vet att detta betyder att han nästa säsong kommer spela för vilken europeisk klubb som helst, utom just då BK Häcken. Dock har Teddy Bosman på tok för lång tid kvar på sitt kontrakt för sitt eget bästa. Återstår att se hur han löser detta.

26 kommentarer:

  1. Synd att vi inte fick Teddy när han flyttade hem, då hade vi varit med och krigat om guldet i år.

    SvaraRadera
  2. Teddy till Blåvitt!!! NU!!

    SvaraRadera
  3. Va Fan ska vi med Teddy och göra?
    Han är slut!

    SvaraRadera
  4. vet inte om ni märkt det men dom sista matcherna så har väl försvaret inte riktigt fungerat till 100 %. En stabil rutinerad mittback är fan inte fel. Sen är det bara att glömma grollet som hände på 90-talet. Sår läker, man blir förlåten för tidigare misstag. Thats life, get over it ffs

    SvaraRadera
  5. Känns som att det är 2 år för sent att värva Teddy..

    SvaraRadera
  6. Håller med föregående talare. Blåvitt ska bygga för framtiden. Det gör man inte genom att värva 33-åringar........

    SvaraRadera
  7. Åke Surkuk skall väl ändå ha en jävla massa miljoner för att ens fundera på att släppa Teddy till sitt hatobjekt #1, så det är bara att glömma.

    Mvh
    Fisken

    SvaraRadera
  8. Lite kul är det väl att Teddy hamnar i Superettan ändå. Inte för att jag tror att han bryr sig så mycket i och för sig.

    SvaraRadera
  9. Teddy pissade på oss när han valde AIK 2000(?) istället för oss...

    Jag vill adrig se honom hos oss igen. Lika lite som jag hade velat ha hit Jesper Judas eller Andreas Andersson efter deras svek.

    SvaraRadera
  10. Sella som yttermf, Walle till Östergötland. Daniel Larsson och Dioh in? Då får lite mer speed i anfallet. Är det en otänkbar tanke?

    SvaraRadera
  11. Nej men däremot är Teddy till blåvitt en orealistisk tanke! Teddy lucic är en hora tjalalalalala..

    SvaraRadera
  12. Teddy är väl sådär va?
    In med mer hjärta och mindre ärkesvin i den Blåvita truppen!

    SvaraRadera
  13. Daniel Larsson till blåvitt.. Sälj Sella och Walle!!

    SvaraRadera
  14. Att först lova att han ska skriva på kontrakt även om det gamla hinner löpa ut och sedan bara vänta till det han hade löpt ut och sedan dra som bosman till europa.
    Sedan återkomma till Sverige och då gå till solna...
    Nej,fy fan ingen jävla teddy...Att han dessutom var först eller bland de första gjorde sveket ännu värre.

    SvaraRadera
  15. ni som skriver daniel larsson, hur många av her har sett honom? Han är oneklingen en talang, men han platsade inte i ett lag som åkte ut mot brommapojkarna i ett kval. Säger inte att han inte vore något för Blåvitt men FM och kvällstidningar kan få medelmåttor till superstarts, kolla bara Magnus Hedman.

    SvaraRadera
  16. Palla med den gamle gubben igen.. En gång blåvit, alltid blåvit. Så nej, aldrig blåvit för hans del.

    SvaraRadera
  17. Daniel Larsson har en egenskap som anfallare vi inte har i truppen idag - nämligen snabbhet. Han har få övermän i allsvenskan vad gäller att komma upp i hastighet.

    Om vi kan ha en nickspecialist i truppen att sätta in när vi behöver trycka in ett mål så vore det en självklarhet att ha en extrem kontringsspelare i truppen vi kan nyttja när vi bevakar en ledning.

    SvaraRadera
  18. I dagens Häcken finns ingen spelare som jag vill se i blåvit tröja. Men att djurgården lyckades plocka Häcken-talanger som T.Hysén och Källström framför näsan på Blåvitt är något jag aldrig kommer förstå... Att sedan en viss Gerba kunde köpas för ett par millar borde rendera spöstraff på den ansvarige scouten?

    SvaraRadera
  19. Jag tycker att Jimmie Dixon skulle passa alldeles utmärkt i blåvitts mittförsvar. Alltså, ut med Lago, tack för det som varit Ölme och lägg ett bud på Dixon.

    SvaraRadera
  20. Att Daniel L dessutom har varit och provtränat för Chelsea....fast han platsar nog inte i Blåvitt....

    SvaraRadera
  21. get over it med teddy som bosman mm. andreas andersson och jesper b fick vi helt sanslösa 40 millar för tillsammans. att vi inte hade råd med andreas a när han återvände beror ju på att ifk misskött sig ekonomiskt de åren annars hade man ju haft kvar de pengarna. jeppe var redan passé och gjorde oss en tjänst - inte ett svek - när han skrev på för dif.

    SvaraRadera
  22. Det är ju med Chelseas utvecklingstrupp han har lirat med , hur många har gått till A-laget därifrån de senaste åren ???

    SvaraRadera
  23. finns ganska så många spelare som varit ungdomsprovs i england som idag lirar superettan, div 1 och lägre

    SvaraRadera
  24. var fan e frankie och lite riktiga silly rykten???

    SvaraRadera
  25. patetiskt att vara irionsik om att han inte platsar i Blåvitt för att han har provtränat med chelski, han platsade ju inte i häcken!!! Nu kan det iof vara så att Häckens tränare inte varit världens smartaste och att alla inte utvecklas linjärt så visst jag hade inte haft något emot om Blåvitt värvade honom!

    SvaraRadera
  26. Hedman skrev precis kontakt med Chelsea... Daniel Larsson, who??!

    Mvh
    Fisken

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.