2006/11/12

För bra för bänken - men för dålig för att spela?

SILLY SEASON IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild försöker enligt tidningsuppgifter att bli av med lagets andremålvakt Richard Richardsson. Vem som ska ersätta är än så länge oklart. Richardsson själv ska i artikeln ha uttalat sig att det är "en kalldusch" för honom att ha blivit uppsatt på transferlistan. Hans egen plan var att på allvar försöka konkurrera med Bengan just den säsongen som nu komma skall. Man kan fråga sig hur Håkan Mild tänker när han uttalar sig att Richardsson är "för bra för att sitta på bänken", och att klubben därför inte tänker satsa vidare på honom. Han är alltså för bra för bänken, men inte tillräckligt bra för att spela?

Skitsnack. Håkan vet att säsongen som kommer är den som vi måste hitta en blivande ersättare för Bengan. Han anser helt enkelt inte att Richard är tillräckligt bra för att ta över och försöker därför att göra sig av med honom nu, för att få in den som verkligen ska ersätta den attraktive. Vem nu det ska bli är frågan. Har man tänkt om och beslutat sig för att satsa på Alex Nadj? Är man riktigt vågad och satsar på Erik Dahlin, vanligtvis landslagsmålvakt för pojkar födda 1989? Är Gabriel Wehling eller någon av de andra juniormålvakterna aktuella? Eller är det kanske så att någon i den nya tränartrion har något målvaktess att lyfta från någon av deras tidigare klubbar, eller om de vet någon annan tilltänkt målvakt som är värd att satsa på? Det är många frågor och man får verkligen hoppas Håkan har en plan för nästa år om det nu blir så att Richardsson försvinner.

19 kommentarer:

  1. Jag röstar på tarzan junior II.
    Erik Dahlin is teh shit. Formidabel målvakt som är från Milds hemvist, Trollhättan!!
    Vad kan gå fel?

    SvaraRadera
  2. Efter att en bekant träffat på några av spelarna under Helgen så har jag fått tillgång till lite smaskigt.

    Schaffer ser ut att få åka hem, Rickardsson kommer med största sanolikhet få byta klubb. Ölme inte färdig men det ser ut som ett år till.

    Det var lite annat oxå, men tja klockan är mycket och jag har varit på "Kalas".

    SvaraRadera
  3. Berätta mera.....

    SvaraRadera
  4. e.johansson

    Det var lite annat oxå, men tja klockan är mycket och jag har varit på "Kalas".

    berätta mera... snälla?

    SvaraRadera
  5. Johan Dahlin, Erland Hellström eller Alvbåge.

    SvaraRadera
  6. Richard e en riktigt bra andramålvakt. Tror han skulle kunna klara av målvaktsjobbet galant nästa år.
    Dessutom e han itne för gammal och inte för ung. Jag e besviken att Mild vill göra sig av med honom

    SvaraRadera
  7. De lär väl plocka hem Alvbågen efter nästa säsong.

    SvaraRadera
  8. Det ryktas om att Rehn vill ha hit Rami

    SvaraRadera
  9. Rickard verkar vara en sån som livar upp stämningen. Förstår inte riktigt varför man gör sig av med honom. Schaffer är dyr och bör lämna. Ölme är alldeles för gammal.

    SvaraRadera
  10. 1 ska är bra, vi kan få upp en ny junior (dock så kan dom darra endel och är osäkra, men i framtiden blir det bra!!)Men i det här läget undrar man varför man gjorde sig av med Alvbåge... Han fick helt enkelt inte chansen som ni skrev om genom Roayal leaug.

    SvaraRadera
  11. Johan Dahlin, Rami Shaaban, Erland Hellström eller Johan Alvbåge...

    SvaraRadera
  12. Om Mild förlänger (två år har varit påtal) med Bengan så kommer väl knappast Alvbåge, Rami eller Dahlin komma. De grabbarna kostar pengar och ledningen har klargjort att det inte finns några. Sticker RR så blir det nog två junisar som back-up. Å andra sidan har Mild agerat märkligt förr.
    /Fredrik

    SvaraRadera
  13. JAg får väl ta och ringa och se vad jag kan luska fram mer.

    Alvbåge lär inte dyka up i blåvitt om han inte är garanterad att spela. DEn känslan fick jag efter att jag träffade honom hemma i T-landa när han lämnade blåvitt.

    SvaraRadera
  14. Johan Alvåbge, är han bra eller? Brorsa till john?

    SvaraRadera
  15. Om det nu finns någon målvakt som heter Johan Alvbåge så är han säkerligen bättre än John.

    SvaraRadera
  16. Jag tycker man skall satsa på Nadj, han kan bli riktigt bra.

    SvaraRadera
  17. Hehe, Johan...Klart som fan man ska slänga upp stålar och plocka hem Alvbåge, Ge killen lite stålar och vi har en kanonmålvakt flera, flera år framöver...Bengan håller inte måttet längre, Byebye Bengan!!!

    SvaraRadera
  18. Steiermark, JAg tror att det var Alvbåge som ville ha et så.

    SvaraRadera
  19. Nadj är den som gäller.
    Våga satsa ungt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.