2006/11/22

Silly seasons viktigaste kampanj!

SILLY SEASON Öis supportrar har i dagarna startat en namninsamling för att få ha kvar Ola Toivonen i Öis. Över 500 personer har redan skrivit på och nu uppmanar vi på Baraben.com helhjärtat alla Blåvita att stödja kampanjen! Ola Toivonen ska spela i Öis och ingen annanstans!


(Noteras skall att vi på Baraben är fullt medvetna om att IFK Göteborg inte har några som helst planer på att slösa föreningens pengar på en medioker lättviktare som Toivonen, men det skadar aldrig att hetsa lite extra...)

20 kommentarer:

  1. Ett alternativ vore annars att skapa en namnlista för Hysén. Hans skäl till att inte lämna Sunderland är att han vill ge det en hel säsong först. Genom en massiv kärlekskampanj kanske han ger upp tidigare?

    SvaraRadera
  2. Just det, Toivonen ska inte till IFK.

    SvaraRadera
  3. Häftigt, jag ligger precis över dig frankie. Känner mig cool nu

    SvaraRadera
  4. Ligger över dig? Vad snackar Benny om?

    /Mackan

    SvaraRadera
  5. mackan/ I namnlistan.

    SvaraRadera
  6. Va fan, skriva ner spelare så där. Men vänta nu, medioker lättviktare? Det låter bekant? Just det ... Andres Vasquez är ju en sån (förutom att han numera enbart väger lätt i närkamperna och inte på vågen. Dessutom är han chockerande mycket långsammare än Toivonen).

    SvaraRadera
  7. vasquez??? haha ja han är ju bara blåvitts bäste passningsspelare efter alex och detta trots att han är u21 landslagets yngste (!!!) spelare. jättebra jämförelse.

    SvaraRadera
  8. Toivonen, 190 cm och väger 72...??? Spinka?

    SvaraRadera
  9. Hade INTE tackat nej till Ola i Blåvitt.

    SvaraRadera
  10. Vi klarar oss utan den gode Ola nästa säsong. Tror dock att han kan dominera kraftigt mot sega div. 1 försvarare.

    SvaraRadera
  11. Skulle Ola Toivonen passa in i Blått?

    Var skulle han i så fall spela?

    Uppenbarligen är han väldigt svag defensivt och då räcker han ju inte till på mittfältet. I så fall återstår bara den andra forwardsplatsen och är det värt att lägga upp till tio millar för en spelare där?

    SvaraRadera
  12. Ola är för bra för att byta ner sig till annan klubb.
    så var glada över att ni får se honom glänsa på planen. vi är glada över att ha han i vår fina förening.


    Öis Forever.

    SvaraRadera
  13. Att prislappen är väl hög på honom kan jag hålla med om. Men han skulle vara en perfekt värvning av Blåvitt. Ni som snackar om att han är för klen, lär inte ha sett Peter Crouch i Liverpool. Så lägg ner viktsnacket.

    SvaraRadera
  14. Haha, är det inte bättre att ni med er stora supporterskara koncentrerar er på er "fond". Rent insamlingsmässigt är det pinsamt. Men å andra sidan är Storebrors supportrar inte många, men dom känner för sitt lag och skulle aldrig komma på tanken att bua ut sina spelare tex. Så det är väl ganska naturligt att tomma "bössor" skramlar mest...

    SvaraRadera
  15. supporterskara koncentrerar er på er "fond". Rent insamlingsmässigt är det pinsamt. Men å andra sidan är Storebrors supportrar inte många,

    Jag vill gärna se en Öis-blogg samla in nästan 100 000 på ett drygt halvår. Nej jag glömde, ni finansierar era nyförvärv genom att tigga pengar från personer med förgyllda golfklubbor i Långedrag. Så var det ja.

    SvaraRadera
  16. Ola hade gjort stor nytta i IFK. Dock är han dyr. Lyckas han stiger värdet stort på 2 år. Han har bra frisparkar och är samspelt med M Berg. Tror ändå inte Mild har planer på att försöka värva honom. För dyr och hamnar i sthlm eller möjligtvis mff. Har svårt att se behovet av att dissa Ola.

    SvaraRadera
  17. Jag vill ha en super-brasse!!!...eller nej, jag ångrar mig.

    SvaraRadera
  18. Bengan
    * * * *
    *
    * *
    Toivonen
    * *

    SvaraRadera
  19. Kära frankie! Det var väl just det ÖISarna gjorde för ett årsedan, under namnet Hjärtesponsor (Närmare 250.000:--)! Och om inte jag minns fel skrattade ni åt den summan när ni startade eran insamling. Ni pratade om miljonbelopp... Förresten mycket starkt argument; "tigga pengar från personer med förgyllda golfklubbor i Långedrag. Så var det ja". Precis så kanske det är att just båda tigger..." Men då till ursprungliga båståendet; Rent insamlingsmässigt är det pinsamt. Men å andra sidan är Storebrors supportrar inte många, men dom känner för sitt lag och skulle aldrig komma på tanken att bua ut sina spelare tex. Så det är väl ganska naturligt att tomma "bössor" skramlar mest...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.